Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και με την γυναικα μου πηγαίναμε και με πολλες άλλες γκομενες μιας και μεταμεσονυχτια καθημερινη δεν εχει τιποτα άλλο αξιοθεατο κοντα στα φτηνα ξενοδοχεια της θεσσαλονικης.

ο πικερ σημερα θα παει στο πραηντ που εχει τζαμπα γλεντι για τον κωλο του . σιγα μην πληρωσει πουτανα για δακτυλο σημερα την γιορτη του τζαμπα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
H dora86 θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα των pickerιστών για συμμετοχή στο athens gay pride;

Εδώ η dora86 δεν απαντάει στις ερωτήσεις μου, γιατί να απαντήσει στις δικές σου; Η προφανής απάντηση είναι ότι είσαι νεότερος, ψηλότερος, ομορφότερος από εμένα και τη συγκινείς. Ο χρόνος θα δείξει

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Εδώ η dora86 δεν απαντάει στις ερωτήσεις μου, γιατί να απαντήσει στις δικές σου; Η προφανής απάντηση είναι ότι είσαι νεότερος, ψηλότερος, ομορφότερος από εμένα και τη συγκινείς. Ο χρόνος θα δείξει

το ξερω οτι απανταει επιλεκτικα σε ο,τι θελει, απλα το ρωτησα και ας κανει ο,τι θελει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.592
Πόντοι
6.056
εδωσε γραμμη ο δασκαλος για στηριξη του πουστοπραιντ?

:vomit:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

δυστυχως ναι
Οι πικεριστες θεωρουμε τους ομοφυλοφιλους συνοδοιπορους και συμπολεμιστες αρκει να μην υποστηριζουν το γελοιο θεσμο του γαμου. Θα συμμετασχουμε και εμεις στο αθενς πραιντ με συγκεντρωση στην πλατεια Αυδη.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Eχει στηθει για δακτυλιασμα ήδη

ny3.jpg

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Drill ass not gas ... ο πικερακος κρατάει το πλακάτ ;;;;

Επισκέπτης
Ειμαστε ηδη αρκετα ατομα στην πλατεια Αυδη για το πρωτο picker pride! Σας περιμενουμε ολους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.853
Πόντοι
5.506
Τυπε 3 ατομα ειναι και οι 2 ειναι μπαχαλακηδες....

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1

αν ερθει καποιος και σου πει για ενα απιστευτο κωλι
για ενα απιστευτο κωλι
τοτε θα εχει ερωτευτει αυτο
της Δωρας το κωλι

:orchestra:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
αν ερθει καποιος και σου πει για ενα απιστευτο κωλι
για ενα απιστευτο κωλι
τοτε θα εχει ερωτευτει αυτο
της Δωρας το κωλι

Αν θεωρείς το κωλί της Δώρας απίστευτο, πήγαινε σε Οφθαλμίατρο ΧΤΕΣ. Απίστευτο κωλί, είναι αυτό

Συνημμένα

• JOY1.jpg
    JOY1.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 32

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Αν θεωρείς το κωλί της Δώρας απίστευτο, πήγαινε σε Οφθαλμίατρο ΧΤΕΣ. Απίστευτο κωλί, είναι αυτό

Αγαπητέ κύριε Μπρόκολε ησυχαστε, ειναι τέχνη κανένας δεν θα έμπαινε στον κόπο να γράψει τραγούδι είτε για εναν αξιοπρεπή κωλο είτε για μια μετριουτσικη αγάπη

Επίσης επιτρεψτε μου να προτιμώ αυτον της Δώρας απο τον εικονιζομενο, απο κοντα είναι πολυ καλλιεργημενος και συζητησιμος. Ο κωλος, οχι η Δώρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ κύριε Μπρόκολε ησυχαστε, ειναι τέχνη κανένας δεν θα έμπαινε στον κόπο να γράψει τραγούδι είτε για εναν αξιοπρεπή κωλο είτε για μια μετριουτσικη αγάπη
Επίσης επιτρεψτε μου να προτιμώ αυτον της Δώρας απο τον εικονιζομενο, απο κοντα είναι πολυ καλλιεργημενος και συζητησιμος. Ο κωλος, οχι η Δώρα

Αγαπητέ κύριε, είμαι ήσυχος, μην ανησυχείτε. Όταν λέτε ότι ο κώλος της Δώρας από κοντά είναι πολύ καλλιεργημένος και συζητήσιμος, τι ακριβώς θέλετε να πείτε; Υπονοείτε ότι τον έχετε δει από κοντά;  ότι έχετε συζητήσει μαζί του; σε ποια γλώσσα; για ποια θέματα; Και πως γνωρίζετε ότι ο κώλος που ποστάρησα εγώ είναι μη καλλιεργημένος και μη συζητήσιμος και στη συνέχεια κάνατε τη σύγκριση μεταξύ τους;

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Δείτε, δεν εχω ιδέα ποσο συζητησιμος είναι ο κωλος που περήφανα προταξατε. Πλην όμως σίγουρα ομιλει μια γλώσσα ξένη σε μενα, υιοθετει μίαν αλλη κουλτούρα, λικνιζεται σε ξένους στα αυτιά μου ρυθμούς και στέκεται σε ενα ύψος που δια να τον διακορευσω όρθιος θα πρέπει να ειχα φαλλο στην κοιλουμπα. Ολα αυτα έχουν την γοητεία τους αλλα και την ψυχροτητα τους. Θα προτιμήσω της Ντορής που ναι μεν αν ήτο ελάχιστα πιο τριχωτός απο οτι ηδη είναι, θα τον μπερδευα με τον δικό μου, αναμφίβολα επισης στέκεται πιο χαμηλά και απο το ύψος των επιχειρημάτων της αλλα απο την αλλη μερια, απο την αλλη, μια μουναρα να, με το συμπαθειο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
Δείτε, δεν εχω ιδέα ποσο συζητησιμος είναι ο κωλος που περήφανα προταξατε. Πλην όμως σίγουρα ομιλει μια γλώσσα ξένη σε μενα, υιοθετει μίαν αλλη κουλτούρα, λικνιζεται σε ξένους στα αυτιά μου ρυθμούς και στέκεται σε ενα ύψος που δια να τον διακορευσω όρθιος θα πρέπει να ειχα φαλλο στην κοιλουμπα. Ολα αυτα έχουν την γοητεία τους αλλα και την ψυχροτητα τους. Θα προτιμήσω της Ντορής που ναι μεν αν ήτο ελάχιστα πιο τριχωτός απο οτι ηδη είναι, θα τον μπερδευα με τον δικό μου, αναμφίβολα επισης στέκεται πιο χαμηλά και απο το ύψος των επιχειρημάτων της αλλα απο την αλλη μερια, απο την αλλη, μια μουναρα να, με το συμπαθειο.

Τα επιχειρήματά σας είναι δεκτά. Η άποψή μου όμως είναι ότι ο ρυθμός του Twerk, στον οποίο λικνιζόταν με εξαιρετικό συντονισμό ο κώλος τον οποίο ποστάρησα, αν και είναι άλλης κουλτούρας, είναι αυταπόδεικτο ότι συγκινεί τον ανδρικό πληθυσμό περισσότερο. Ας πούμε, ποιος Έλλην θα προτιμήσει να παρακολουθήσει έναν Ελληνικό παραδοσιακό χορό στο καρναβάλι της Πάτρας, όταν δίπλα λικνίζονται οι Βραζιλιάνες στο ρυθμό της Σάμπα; γνωρίζετε την αλήθεια, είμαι σίγουρος. Και σας βεβαιώ, ότι καμία ψυχρότητα δεν ένοιωσα κοιτώντας τον είτε σε doggy style, είτε σε reverse cowgirl, το αντίθετο μάλιστα. Έφτασα σχεδόν προ εμφράγματος. Είμαι ο τελευταίος όμως που θα επέκρινε τις επιλογές οποιουδήποτε ανθρώπου. Εσείς δηλώσατε με κάθε ειλικρίνεια ότι ..... Θα προτιμήσω της Ντορής που ναι μεν αν ήτο ελάχιστα πιο τριχωτός απο οτι ηδη είναι, θα τον μπερδευα με τον δικό μου, αναμφίβολα επισης στέκεται πιο χαμηλά και απο το ύψος των επιχειρημάτων της .... Εγώ προτιμώ τον πιοπάνω σφριγηλό, νεανικό, χωρίς την παραμικρή υποψία κυτταρίτιδας κώλο της γαζέλας. Αλίμονο να είχαμε όλοι τα ίδια γούστα. Δεν απαντήσατε όμως. Είχατε στενή επαφή με τον κώλο και τη μουνάρα (όπως ΕΣΕΙΣ  τη χαρακτηρίσατε) της Δώρας, ή κρίνετε από τις φωτογραφίες; Μπορείτε να απαντήσετε σαφώς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom