Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
θα κανει πιατσα με μεηκ απ για να προσελκυσει μαυρους και γερους?ο πικερ οπου και να παει θα ανοιξει πιατσα ... δεν ειναι προβλημα αυτο ...
λαμογια τρεμετε ....
θα κανει πιατσα με μεηκ απ για να προσελκυσει μαυρους και γερους?ο πικερ οπου και να παει θα ανοιξει πιατσα ... δεν ειναι προβλημα αυτο ...
λαμογια τρεμετε ....
Συναδελφε δεν ειναι ,εγγυώμαι εγω.
αν εχει που να περνιούνται για γυναικες θα αρεσουν σε οποιους τους αρεσουν οι γυναικες.
εχει δηλωσει στο παρελθον πως ειναι κοσμοπολιτης !πικέ στο μετάξι, πικέ στη σαλόνικα, τώρα και στο τόκυο...
βρε τι μας βρήκε !!
δεν μου σηκώνεται μονο και μονο στην ιδεα ότι γεννηθηκε αντρας. όχι να μυρισει κιολας.
θα ηταν σαν να εκανα σεξ με το χαρτι ή την βιντεοκασετα, ενώ με καυλωσε η γυναικεια μορφη που εμφανιζει.
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?
.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ
ε ναι αφου γουσταρει την μιση αφρικη (η άλλη μιση είναι γυναικες)εχει δηλωσει στο παρελθον πως ειναι κοσμοπολιτης !
όχι,"οχι για εμενα .... για ενα φιλο μου ..."
α ρε φιλε αυτα ειναι συμπτωματα ομοφυλοφιλου προς αρνηση ...
όχι,
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που γουασταρει ανδρικα αρχιδια σαν τον πικερ που γουσταρει αραπικη ψωλη.
αυτος που γουσταρει γυναικεια βυζια, ετεροφυλοφιλος ειναι.
ετσι γελα οπαδε του πουστρικου.
καλο πραηντ.
και ένα καλο παιδι.
σκουρο να μαστιγωνει
να μην εβριζε οικογενειες ο πικερ και θα ηταν παρων, δικη του επιλογή ηταν.το κυριο συμπερασμα λοιπον εδω , ειναι πως καποιοι πολεμιοι τουπικερ βιωνουν υποβοσκουσες κρυφες ομοφυλοφιλικες τασεις
παρολο που ειναι σε αρνηση και βριζουν ενα μελος που ειναι απων ...
λαμογιο που παντρευτηκε κιολας και δεν ειπε στη γυναικα του τα κρυφα του τα γουστα ...