ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
σιγουρα κατι θα γινει
Θα δω πώς θα το θέσω αυτό τύπε, είναι ένα ζήτημα. Δίνουμε και τον κώλο μας στην τελική αν δεν έχουμε λεφτά, δεν μας νοιάζει να ξεφτιλιστούμε στους άλλους άντρες. Το θέμα είναι να νιώθουμε πάντα υπερήφανοι απέναντι στα βρωμόμουνα και να μη μας τη βγαίνει κανένας σχεσάκιας ότι γαμάει περισσότερο από εμάς.
γιωργο εγω θελω να ριξω γαλλιδα«You need kissing badly
ωραιος...πες της μωρομου bébé
πες της μωρομου bébé
και ικεα αν πεις θα καταλαβει...Γκιώργκου, εγώ ως κοντοστούπης, έχω την φαντασίωση να πηδήξω μια πανύψηλη Σουηδέζα. Μπορείς να με συνδράμεις γιατί η μόνη λέξη που ξέρω στα σουηδικά είναι VOLVO ;
θα το βαρβαρισω στη προφορα αλλα θα το πιασει το νοημαtu as de beaux yeuxεχεις ωραια ματιανα πειςστα γαλλικα Reznov
Οι πικερικοι αν δεν το εχετε καταλαβει βρισκονται σε αγριο εμφυλιο πολεμο.
Αν παρατηρησετε τα posts του Peter Van Norden παίρνει τον νομο του Πικερ και τον τροποποιει χωρις να ξερουμε μαλιστα αν εχει την εγκριση του κατα τα αλλα πνευματικα του πατερα.
Απο το ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ του Picker, ο αλλος που παριστανει τον φανατικο οπαδο του, γραφει Τριβομαστε σε 18χρονα-28χρονα
Πρεπει να παρει θεση ο ιδιος ο Πικερ για την κατασταση αυτη.
Ο Peter θελει μαλλον να εκθρονισει τον Πικερ και να κρατησει ταυτοχρονα το brandname με το οποιο εγινε γνωστος ο τελευταιος.
Το εντιμο Peter θα ηταν να ανοιξεις δικο σου νημα, ειδαλλως να μας παραθεσεις εγκριση των οσων διαδιδεις απο τον αρχηγο σου.
Εγω σαν αντι-πικερικος χαιρομαι με την κατασταση αυτη αλλα απο την αλλη λυπαμαι που ο Πικερ επεσε θυμα εκμεταλλευσης μεσα στο ιδιο του το -ο θεος να το κανει- κινημα.
θα τη παω για πιτογυρο με μαγιονεζα...πεςκαι της και στην γαλλιδα θελεις να παμε μια βολτα tu veux y aller
θα τον διαλυσουν στεκα τον πικερ
Που ευστοχη η αναλυση σου τύπε. Ο Πικερ εχει δελφίνους μεσα στο "κινημα" του. Ο Peter δραστηριοποείται με ιδιοτελή κριτήρια, επαιξε τον πιστό οπαδό και τώρα αποδομεί εκ των εσω το "νόμο" εκφυλίζοντας τον.
Να δειτε που στο τέλος θα τον γαμησουν τον δόλιο τον Πικερ και το κουφαρι του θα το πεταξουν εξω από το "σπίτι" της Κορίνας!