Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
πολυ σημαντικο επισης αυτο που ξεθαψε ο acapoeira και προερχεται απο οπαδο του πικερ

Θα δω πώς θα το θέσω αυτό τύπε, είναι ένα ζήτημα. Δίνουμε και τον κώλο μας στην τελική αν δεν έχουμε λεφτά, δεν μας νοιάζει να ξεφτιλιστούμε στους άλλους άντρες. Το θέμα είναι να νιώθουμε πάντα υπερήφανοι απέναντι στα βρωμόμουνα και να μη μας τη βγαίνει κανένας σχεσάκιας ότι γαμάει περισσότερο από εμάς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Γκιώργκου, εγώ ως κοντοστούπης, έχω την φαντασίωση να πηδήξω μια πανύψηλη Σουηδέζα. Μπορείς να με συνδράμεις γιατί η μόνη λέξη που ξέρω στα σουηδικά είναι  VOLVO ;
και ικεα αν πεις θα καταλαβει...
μονο μην κανει το κομοδινο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Οι πικερικοι αν δεν το εχετε καταλαβει βρισκονται σε αγριο εμφυλιο πολεμο.

Αν παρατηρησετε τα posts του Peter Van Norden παίρνει τον νομο του Πικερ και τον τροποποιει χωρις να ξερουμε μαλιστα αν εχει την εγκριση του κατα τα αλλα πνευματικα του πατερα.

Απο το ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ του Picker, ο αλλος που παριστανει τον φανατικο οπαδο του, γραφει Τριβομαστε σε 18χρονα-28χρονα

Πρεπει να παρει θεση ο ιδιος ο Πικερ για την κατασταση αυτη.

Ο Peter θελει μαλλον να εκθρονισει τον Πικερ και να κρατησει ταυτοχρονα το brandname με το οποιο εγινε γνωστος ο τελευταιος.

Το εντιμο Peter θα ηταν να ανοιξεις δικο σου νημα, ειδαλλως να μας παραθεσεις εγκριση των οσων διαδιδεις απο τον αρχηγο σου.

Εγω σαν αντι-πικερικος χαιρομαι με την κατασταση αυτη αλλα απο την αλλη λυπαμαι που ο Πικερ επεσε θυμα εκμεταλλευσης μεσα στο ιδιο του το -ο θεος να το κανει- κινημα.

Που ευστοχη η αναλυση σου τύπε. Ο Πικερ εχει δελφίνους μεσα στο "κινημα" του. Ο Peter δραστηριοποείται με ιδιοτελή κριτήρια, επαιξε τον πιστό οπαδό και τώρα αποδομεί εκ των εσω το "νόμο" εκφυλίζοντας τον.

Να δειτε που στο τέλος θα τον γαμησουν τον δόλιο τον Πικερ και το κουφαρι του θα το πεταξουν εξω από το "σπίτι" της Κορίνας!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Γιώργο,σε ισπανικά έχουμε καμιά ατάκα;Το κακό με τα γαλλικά είναι ότι πιάνουν λίγο γυναικείο πληθυσμό,ενώ με τα ισπανικά βγάζουμε γκόμενα απ'όλη τη Λατινική Αμερική!

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Που ευστοχη η αναλυση σου τύπε. Ο Πικερ εχει δελφίνους μεσα στο "κινημα" του. Ο Peter δραστηριοποείται με ιδιοτελή κριτήρια, επαιξε τον πιστό οπαδό και τώρα αποδομεί εκ των εσω το "νόμο" εκφυλίζοντας τον.

Να δειτε που στο τέλος θα τον γαμησουν τον δόλιο τον Πικερ και το κουφαρι του θα το πεταξουν εξω από το "σπίτι" της Κορίνας!

Θα ειναι λοιπον αποριας αξιο τι θα πει για ολα αυτα ο Πικερ μολις/αν ξεμιουταριστει.

Τον δουλευουν ακομη και οι ''οπαδοι'' του.

Ειμαι σιγουρος πως ο Peter μολις ξαναμπει θα αρχισει να εκτοξευει χαρακτηρισμους εναντιον μας επειδη τον ξεγυμνωσαμε.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ομορφα ματιαστα ισπανικα  έχεις όμορφα μάτια
tiene hermosos ojos, tienes hermosos ojos

Stories

Νέο!