Επισκέπτης
Εκφράζει την ιερή οργή και αγανάκτηση του Προφήτου για τα λαμόγια!ναι? τετοιο σφιξιμο και ταυτοχρονη στροφη της κεφαλής προς τα ανωθεν πρωτη φορά βλεπω ...
Υποφέρει Εκείνος γιατί υποφέρουμε όλοι μας.
Εκφράζει την ιερή οργή και αγανάκτηση του Προφήτου για τα λαμόγια!ναι? τετοιο σφιξιμο και ταυτοχρονη στροφη της κεφαλής προς τα ανωθεν πρωτη φορά βλεπω ...
το χρίσμα δεν ανακαλείται. Θα ανηκεις πάντα στους Πρώτους Πιστούς.αυτό θεωρητικά μαρέσει και μπορώ να πω ότι συμφωνώ ...αλλά ξέρω ότι το γράφει ο συγκαμένος κλαψομουνάκιας πικερ και ανακατευομαι
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΤύπε εξυποννοεις οτι γνωριζες τον εραστή της γυναίκας σου; :S
Ο τρόπος ζωής μας είναι ο τρόπος να μένουμε αιώνια νέοι. Γυρνάμε την πλάτη σε καριέρα και χρήμα. Κάνουμε μια δουλειά που δε μας κουράζει και μας αφήνει ελεύθερο χρόνο. Ακόμα καλύτερα αν εχοθμε νέους συναδέλφους. Ζούμε λιτό βίο χωρίς ανθυγιεινές συνήθειες. Φοράμε τα ρούχα που φορούσαμε στο Λύκειο. Τριβομαστε μέρα παρά μέρα σε κορίτσια 18-28 ετών
Χόμπυ μας η των φιλοσόφων ανώτατη ενασχόληση: η απόκτηση γνώσης. Το ξέρετε ότι η ζωή μας ολόκληρη δεν φτάνει για να μάθουμε τα πάντα; Εφαρμόζουμε τη δια βίου μάθηση κλέβοντας χρόνο από το ηλίθιο κυνήγι του χρηματος. Από την κούρσα ποντικών που κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο.
Απλότητα λιτότητα πνευματικότητα ισορροπία. Το Ζεν στην πράξη.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με πολεμούν. Θα συνεχίσω γι' αυτούς τους λίγους που εκτιμούν αυτά που γράφω. Και τους ευχαριστώ που τα εκτιμούν. Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ ευθέως σε κανένα μήνυμα, δεν θα κάνω καμία παράθεση. Απλά θα γράφω τις σκέψεις μου και ίσως να απαντώ έμμεσα σε κάποιους, όχι όμως ευθέως με παραθέσεις. Δεν έχω τίποτα με κανέναν και ζητώ συγνώμη από όσους έχω βρίσει. Απλά δεν ταιριάζουν οι σκέψεις μας, είναι βλακεία να βριζόμαστε μεταξύ μας. Όσοι με προκαλείτε να ξέρετε ότι δεν θα απαντώ. Θα γράφω απλά τις σκέψεις μου γι' αυτούς τους λίγους που τις εκτιμούν. Αυτό το thread θα είναι το προσωπικό μου blog. Ευχαριστώ το bourdela.com και τον Αντισθένη για τη φιλοξενία τους.
Ντορίτα!
Από πότε σε κατατρέχει το σύνδρομο της κατά φαντασίαν πουτάνας;
Εκφράζει την ιερή οργή και αγανάκτηση του Προφήτου για τα λαμόγια!
Υποφέρει Εκείνος γιατί υποφέρουμε όλοι μας.
το χρίσμα δεν ανακαλείται. Θα ανηκεις πάντα στους Πρώτους Πιστούς.
ορθόν
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ!!!!!!!!!!!! Για άλλη μια φορά συμφωνώ με το εξαίρετο συμπέρασμα, το οποίο ακολούθησε η ανάλυση των γραπτών εξομολογήσεων του εν λόγω ατόμου. Μια βαρετή ζωή θέλει έξαψη. Άλλες παίρνουν διάφορες ουσίες, άλλες καταφεύγουν στο αλκοόλ, άλλες στη θρησκεία, άλλες στη φαντασίωση. Αν ας πούμε έχεις μίζερη σεξουαλική ζωή με εραστές είτε μετρημένους στα δάχτυλα, είτε από κύκλο βαρετών μορφωμένων, μια πόρνη που την πληρώνουν ντουζίνες άντρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι είδωλο
ο νομος του πικερ εχει τεραστεια κενα
οπικερ τωρα δεν θα ελεγεμονο 18και28 θαελεγε και για παντρευμενες και να γινουν πουτανες οι αδερφες μας