Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=1032664;image[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]1ST9TZBb9v8[/MEDIA]

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Ο τρόπος ζωής μας είναι ο τρόπος να μένουμε αιώνια νέοι. Γυρνάμε την πλάτη σε καριέρα και χρήμα. Κάνουμε μια δουλειά που δε μας κουράζει και μας αφήνει ελεύθερο χρόνο. Ακόμα καλύτερα αν εχοθμε νέους συναδέλφους. Ζούμε λιτό βίο χωρίς ανθυγιεινές συνήθειες. Φοράμε τα ρούχα που φορούσαμε στο Λύκειο. Τριβομαστε μέρα παρά μέρα σε κορίτσια 18-28 ετών :)

Χόμπυ μας η των φιλοσόφων ανώτατη ενασχόληση: η απόκτηση γνώσης. Το ξέρετε ότι η ζωή μας ολόκληρη δεν φτάνει για να μάθουμε τα πάντα; Εφαρμόζουμε τη δια βίου μάθηση κλέβοντας χρόνο από το ηλίθιο κυνήγι του χρηματος. Από την κούρσα ποντικών που κάνει τον άνθρωπο δυστυχισμένο.

Απλότητα λιτότητα πνευματικότητα ισορροπία. Το Ζεν στην πράξη.

αυτα που τα λεει ο πικερ στον νομο του;
εισαι σιγουρος οτι συμφωνει;

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ο πραγματικος νομος του πικερ ειναι αυτος
ο Peter λεει τα δικα του

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με πολεμούν. Θα συνεχίσω γι' αυτούς τους λίγους που εκτιμούν αυτά που γράφω. Και τους ευχαριστώ που τα εκτιμούν. Από εδώ και πέρα δεν θα απαντώ ευθέως σε κανένα μήνυμα, δεν θα κάνω καμία παράθεση. Απλά θα γράφω τις σκέψεις μου και ίσως να απαντώ έμμεσα σε κάποιους, όχι όμως ευθέως με παραθέσεις. Δεν έχω τίποτα με κανέναν και ζητώ συγνώμη από όσους έχω βρίσει. Απλά δεν ταιριάζουν οι σκέψεις μας, είναι βλακεία να βριζόμαστε μεταξύ μας. Όσοι με προκαλείτε να ξέρετε ότι δεν θα απαντώ. Θα γράφω απλά τις σκέψεις μου γι' αυτούς τους λίγους που τις εκτιμούν. Αυτό το thread θα είναι το προσωπικό μου blog. Ευχαριστώ το bourdela.com και τον Αντισθένη για τη φιλοξενία τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
:respect:
Ντορίτα!

Από πότε σε κατατρέχει το σύνδρομο της κατά φαντασίαν πουτάνας; :)

ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ!!!!!!!!!!!! Για άλλη μια φορά συμφωνώ με το εξαίρετο συμπέρασμα, το οποίο ακολούθησε η ανάλυση των γραπτών εξομολογήσεων του εν λόγω ατόμου. Μια βαρετή ζωή θέλει έξαψη. Άλλες παίρνουν διάφορες ουσίες, άλλες καταφεύγουν στο αλκοόλ, άλλες στη θρησκεία, άλλες στη φαντασίωση. Αν ας πούμε έχεις μίζερη σεξουαλική ζωή με εραστές είτε μετρημένους στα δάχτυλα, είτε από κύκλο βαρετών μορφωμένων,  μια πόρνη που την πληρώνουν ντουζίνες άντρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι είδωλο   

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εκφράζει την ιερή οργή και αγανάκτηση του Προφήτου για τα λαμόγια!

Υποφέρει Εκείνος γιατί υποφέρουμε όλοι μας.

σε έπιασε θρησκευτικό παραλήρημα ρε κακόμοιρε ? άντε τώρα να σε μαζέψουμε με τα αντιψυχωτικά ...

το χρίσμα δεν ανακαλείται. Θα ανηκεις πάντα στους Πρώτους Πιστούς.

ευχαριστώ για το χρίσμα...αλλά δεν μου κάθεται καλά το μυξόκλαμα και το παρακάλι που ρίχνει ο Προφήτης ...οπότε μαλλον δεν θα πάρω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:respect:

ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΚ!!!!!!!!!!!! Για άλλη μια φορά συμφωνώ με το εξαίρετο συμπέρασμα, το οποίο ακολούθησε η ανάλυση των γραπτών εξομολογήσεων του εν λόγω ατόμου. Μια βαρετή ζωή θέλει έξαψη. Άλλες παίρνουν διάφορες ουσίες, άλλες καταφεύγουν στο αλκοόλ, άλλες στη θρησκεία, άλλες στη φαντασίωση. Αν ας πούμε έχεις μίζερη σεξουαλική ζωή με εραστές είτε μετρημένους στα δάχτυλα, είτε από κύκλο βαρετών μορφωμένων,  μια πόρνη που την πληρώνουν ντουζίνες άντρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι είδωλο 
ορθόν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Αυτό που δεν έχω καταλάβει με την Ντόρα είναι αν με τους πελάτες της επιδίδεται σε λυσσαλέα μάχη επί του κράβατου,ή αναλώνεται σε φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις εν είδει εταίρας της αρχαίας Αθήνας... :think:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν μπορεις να ρουφιανευειες συναγωνιστες στις γυναικες στους οι απντρευμενς δεν πανε με ρουφιανουςθελουν δυνατουςανδρες που ξερουν να γαμανεκαιδεν μπορεις να πειςστηναδερφη σου και στην μανα σου να γινουν πουτανες αυτο ειναι τρελο 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
γιωργο πες μου καμια καλη ξενογλωσση ατακα για καμακι σε τουριστριες, θα κατεβω μοναστηρακι το βραδακι

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Οι πικερικοι αν δεν το εχετε καταλαβει βρισκονται σε αγριο εμφυλιο πολεμο.

Αν παρατηρησετε τα posts του Peter Van Norden παίρνει τον νομο του Πικερ και τον τροποποιει χωρις να ξερουμε μαλιστα αν εχει την εγκριση του κατα τα αλλα πνευματικα του πατερα.

Απο το ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ του Picker, ο αλλος που παριστανει τον φανατικο οπαδο του, γραφει Τριβομαστε σε 18χρονα-28χρονα

Πρεπει να παρει θεση ο ιδιος ο Πικερ για την κατασταση αυτη.

Ο Peter θελει μαλλον να εκθρονισει τον Πικερ και να κρατησει ταυτοχρονα το brandname με το οποιο εγινε γνωστος ο τελευταιος.

Το εντιμο Peter θα ηταν να ανοιξεις δικο σου νημα, ειδαλλως να μας παραθεσεις εγκριση των οσων διαδιδεις απο τον αρχηγο σου.

Εγω σαν αντι-πικερικος χαιρομαι με την κατασταση αυτη αλλα απο την αλλη λυπαμαι που ο Πικερ επεσε θυμα εκμεταλλευσης μεσα στο ιδιο του το -ο θεος να το κανει- κινημα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οπικερ τωρα  δεν θα ελεγεμονο 18και28 θαελεγε και για παντρευμενες  και να γινουν πουτανες οι αδερφες μας 

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

Stories

Νέο!