Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ανεστη μου εγω ειμαι η παλαβη; εδω , ο κυριος μπροκολος ισχυριζεται οτι δεν υπαρχω. Δηλαδη τοσους μηνες ,συζητα με καποιον που δεν υπαρχει... οπως ειχαμε φανταστικους φιλους παιδια. :)
Κουκλίτσα μου, με τα καμώματά σου έχεις τρελάνει κόσμο και ντουνιά, βάζεις γυμνες φωτο, το παίζεις call-girl, ευαισθητη οικολόγα, φεμινίστρια, επαναστάτρια, γυρνάς σε επικινδυνα μέρη μέσα στην άγρια νύχτα, ενώ ταυτόχρονα είσαι υπέρμαχος του Πικερισμού.
ΜΗΝΕΣ, πολλούς μήνες τώρα.
Τώρα όλο αυτό δε βγάζει (λίγο) τρέλα;
Έλεος

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο Πικερ είχε προτείνει υποχρεωτική θητεία των γυναικών στα μπουρδέλα ώστε να αποστιγματιστει το επάγγελμα της πόρνης. Έτσι κανείς δε θα μπορεί να αποκαλεί τη μάνα του άλλου υποτιμητικα πουτανα.

Μονο που δεν το προτεινει στη μανα και την αδερφή του.....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αυτη ειναι η δικη σας αποψη :)  μου επιτρεπετε να εχω διαφορετικη ή εχετε την ψευδαισθηση οτι ειστε το κεντρο του κοσμου; αν θελω , λοιπον... αυτο το οριζω εγω :)

Τα περι πορνης κομμουνιστριας τα είπαμε, δεν υπάρχει οσο και να κτυπας τον κωλο σου κάτω.

Ακομα και αν υποθεσουμε πως το οριζεις εσυ αν θα δεχτεις τον πελατη, αυτο θα συμβαινει όσο είσαι καπως νέα. Οσο θα γερνας και θα χανεις πελατες λογω του ανταγωνισμού από νεοτερες πορνες από εσένα, τοτε θα παρακαλάς ακομα και τα πακια, νομος της φύσης.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στοχος μας ειναι μια νέα γενια ιεροδουλων. Που θα βασιζεται στο τριπτυχο ανεξαρτησια-αυταρκεια -επιλογη. Η νεου τυπου ιεροδουλη θα ειναι εκπαιδευμενη. Δε θα χρειαζεται νταβατζη . Θα λαμβανει μαθηματα αυτοαμυνας ωστε να μπορει η ιδια να σπαει κεφαλια αν χρειαστει.

Να πας στο ΚΚΕ να παρουσιασεις τις ιδεες σου στον Κουτσούμπα μηπως σας αναλαβει το ΠΑΜΕ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Τα περι πορνης κομμουνιστριας τα είπαμε, δεν υπάρχει οσο και να κτυπας τον κωλο σου κάτω.

Ακομα και αν υποθεσουμε πως το οριζεις εσυ αν θα δεχτεις τον πελατη, αυτο θα συμβαινει όσο είσαι καπως νέα. Οσο θα γερνας και θα χανεις πελατες λογω του ανταγωνισμού από νεοτερες πορνες από εσένα, τοτε θα παρακαλάς ακομα και τα πακια, νομος της φύσης.

Μην ταΐζεις το τρολ, το ξανάπαμε. Οποιαδήποτε σεξεργάτρια μπαίνει εδώ, το κάνει για να βρει πελάτες, γι ακανένα άλλο λόγο. Κανείς δεν έχει δηλώσει ότι την συνάντησε, δεν μιλάω για τα αντίστοιχα τρολαρίσματα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο πικερ ειναι τελειως ανεξαρτητος μην λετε οτι θελετε εχει ακομα και κλειδι για το δωματιο του και δεν μπαινει κανεις

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.706
Πόντοι
12.756
Θα ηθελα πολυ να το συζητησουμε ,αλλα δεδομενου οτι χαιρετησατε πριν δεκα λεπτα , θα υποθεσω οτι εχετε φυγει. Να ειμεθα αξιοπιστοι στις κουβεντες μας , παρακαλω
Ξυλο πουτσα και στενα παπουτσια :)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
να πεις στην μανα σου και στην αδερφη σου να γινουν πορνες θα σε διωξουν απο το σπιτι η θα σε θεωρησουν τρελο 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.647
Πόντοι
25.467
Ειπαμε ακολουθω το φεμινιστικο μοντελο

Δεν εγγυόμαστε το σεξ. Ταυτόχρονα, όμως, εγγυόμαστε ότι η σεξουαλική επαφή που θα συμβεί θα είναι συναινετική». Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι αν μια συνοδός δεν θέλει να κοιμηθεί με κάποιον πελάτη, του το λέει όμορφα και εκείνος θα πρέπει να το δεχτεί.

Mήπως πρέπει να σας υποβάλλουμε και βιογραφικό με συνημμένα το εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και το Ε 9; :)

Ρε δεν πας να περάσεις τους γλουτούς σου από τον τόρνο, να πάρουν ανθρώπινο σχήμα, ρε ξόανο, που μου θέλεις και "επιλογές".  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom