st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
να πα να γκαστρωθει...υπαρχουν κι αλλου μουνοτρυπεςστην ουσια λεει σταρακο αν αξιζεις σε διαλεγει η δωρα με δικα της κριτιρια επιλεγει
να πα να γκαστρωθει...υπαρχουν κι αλλου μουνοτρυπεςστην ουσια λεει σταρακο αν αξιζεις σε διαλεγει η δωρα με δικα της κριτιρια επιλεγει
να πα να γκαστρωθει...υπαρχουν κι αλλου μουνοτρυπες
ε ναι αλλα δεν σκαμπαζουν απο νιτσε και σουν τζου...να πα να γκαστρωθει...υπαρχουν κι αλλου μουνοτρυπες
λες η μουνιτσε να απαγγελει χωρια απ το ταδε εφη ζαραπουστρα κατα το σφυροκοπημαε ναι αλλα δεν σκαμπαζουν απο νιτσε και σουν τζου...
ετσι γιωργο... θελω να τον χωνω σε καλες μουνοτρυπες....το ιδεολογικο τους υποβαθρο δε μ ενδιαφερει διολουγια αυτο αδερφε διαλεγεις ποια θα πας να γαμησεις
γιωργο ωρες ωρες νιωθω σα μυρμηγκι κλεισμενο σε αναποδογυρισμενο ποτηρισταρακο εμεις οι ανδρες πρεπει να εχουμε το πανω χερι στην επιλογη
ολα παιζουν..λες η μουνιτσε να απαγγελει χωρια απ το ταδε εφη ζαραπουστρα
θα φοβαται μη πεσει σ κανα σάικο....θελει υγιη κι ελεγχομενο κυκλοολα παιζουν..
ισως σε ρωταει για να σε διαλεξει
εγω τον ξεπεταξα τον ζαρατουστρα σαν πικρο σιροπι
η ντορα αυτο που θα δεις και θα μιλησεις μαζι της ειναι μια περιπτωση γκομενας που θα δοκιμαζες για την εμπειρια τοσες γφυναικες δοκιμαζουμε αν γουσταρεις την δοκιμαζεις αν δεν γουσταρεις δεν δοκιμαζεις δωρα
Για να ειμαστε ακριβεις ... αν θελει η δωρα σε δοκιμαζει
Για να ειμαστε ακριβεις ... αν θελει η δωρα σε δοκιμαζει
που το ξετρυπωσες αυτο!
τι μλκ εγραφα! ουτε κι εγω δεν τα καταλαβαινω....μαλλον δε θα μουν και πολυ στα καλα μου.....(σιγουρα ημουν σε σχεση)
στεκα αρχοντα τι κανεις