Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.718
Πόντοι
25.467
Φίλε άσ' το καλύτερα. Άμα δεις τον κώλο μου θα πάθεις πλάκα. Έχω από τα πιο ωραία αντρικά οπίσθια που υπάρχουν. Πραγματικά βάζω κάτω γκόμενες. Στο στρατό ήταν κάποιοι που μου είχαν κάνει κοπλιμέντα και μου είχαν πει να μην κυκλοφοράω με το σλιπάκι.

:)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Σας εχει σκισει οPiker. Οι παντρεμενες ψαχνονται αγρια για λουτσο στο ιντερνετ. Και κατι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες που δεν εχουν κοινωνικο κυκλο αρα ουτε φοβο να αποκαλυφθουν μεσω κοινων γνωστων ειναι ταμαμ εραστες. Αν οι γυναικες σας ειναι πανω απο 35 ετων σιγουρα εχουν ηδη λογαριασμο στο μπαντου.

Εχω και εγω Peter λογαριασμο στο badoo, ψαχνω για Ουκρανες, Ρωσίδες, Ρουμανες, ξερεις γκομενες να σπρωχω με καθε ευκαιρία.

Αν ηταν η γυναικα μου μεσα θα την εντόπιζα αμέσως!

Γυναικα, γκομενες, πουτάνες, ολα δικά μου!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Περα του ότι τα γραπτά μένουν, άλλο μου κάνειεντυπωση: Ρε άγιε παρακολουθεις το νήμα ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ;
Εγω άρχισα να το παρακολουθω οταν άρχισαν οι στιχομυθιες σας με τη Δωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έγραψες ....Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως... Τι εννοούσες;
1ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενος ομως, ή
2ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφισα, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως, ή
3ον. Υπονόησες ευθέως ότι είναι τρανσέξουαλ άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, κάνει ορμονοθεραπεία και είναι ένα βήμα πριν κόψει το αντρικό εργαλείο και μεταλλάξει την αρχιδοσακούλα του σε ψεύτικο αιδοίο; 
"Κυρια συναδελφε" αποκαλουμε τις δικηγορινες. Οπως και τις δικαστινες "Κυρια Προεδρε". Ούτε "συναδελφισσα" λεμε ουτε "προεδρινα". Αυτα ειναι λεκτικοι βαρβαρισμοι.

Επισκέπτης
Γιατί πήγες εκεί λοιπόν και όχι σε ένα νορμάλ μέρος; Τουλάχιστον να συναντιόσουνα με Peter που είναι και αυτός υποστηρικτής του Picker, Μόνη σου την έβγαλες;
Γιατί δεν είναι νορμάλ το Μεταξουργείο; Από πλατεία Αυδή μέχρι Γκάζι γαμαει. Στο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
"Κυρια συναδελφε" αποκαλουμε τις δικηγορινες. Οπως και τις δικαστινες "Κυρια Προεδρε". Ούτε "συναδελφισσα" λεμε ουτε "προεδρινα". Αυτα ειναι λεκτικοι βαρβαρισμοι.
Στη Βουλη και στα σωματεια οι αριστεροι χρησιμοποιουν κατα κορον αυτους τους λεκτικους βαρβαρισμους.

Επισκέπτης
Εχω και εγω Peter λογαριασμο στο badoo, ψαχνω για Ουκρανες, Ρωσίδες, Ρουμανες, ξερεις γκομενες να σπρωχω με καθε ευκαιρία.

Αν ηταν η γυναικα μου μεσα θα την εντόπιζα αμέσως!

Γυναικα, γκομενες, πουτάνες, ολα δικά μου!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αναίσχυντο λαμογιο θα πληρώσεις! Αλλού μπαίνουν οι παντρεμένες. Για ξεκαρφωμα έγραψα Μπαντού.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.710
Πόντοι
12.756
Εχω λιωσει με Αγιο και Φαρμακομουνα :wanker: :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Επισκέπτης
Γιατι οι παντρεμενοι ειναι λαμογια αφού και οι παντρεμενες γαμιούνται???
Γιατί το κάνουν κρυφά προσπαθώντας να στερήσουν τη γυναίκα τους από το άγαμο πλήθος ενώ ταυτόχρονα θέλουν οι ίδιοι να γαμανε τις πουτανες μας. Όλα δικά τους όπως λέει ο Στέκας και για τα μπακουρια τίποτα! Για αυτό και εμείς προσπαθούμε να απαλλοτριωσουμε τις γυναίκες τους και να τις μοιρασουμε στον πεινασμένο λαό. Κοινωνικοποίηση των μέσων αναπαραγωγής!

Επισκέπτης
Στην αρχική του μορφή ο Νόμος αποδεχόταν το δικαίωμα στην (πραγματικη) μονογαμια. Επέλεγε ο καθένας μεταξύ γάμου ή ελεύθερης ζωής.

Όμως τα λαμόγια μας ανάγκασαν να γίνουμε επαναστατικό κίνημα και τώρα αγωνίζομαστε για να υπονομευσουμε και να καταργήσουμε το θεσμό του γάμου. Γίναμε ριζοσπάστες.

Επισκέπτης
Μην είσαι τόσο σίγουρος Picker. Μπορεί τελικά να την κάνω την τρέλα μου και από 1 Γενάρη να γαμάω 4 φορές την εβδομάδα. Αν γίνει αυτό, θα εξαφανιστείς όπως μου υποσχέθηκες και συνεχιστής του νόμου σου θα είμαι ΕΓΩ.  :rockon:
Ελπίζω να μη ζηλεύεις Προμισκους που συνεχίζω το νόμο εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom