Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δε εχω αυτοκινητο.... για αυτο ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ , οτι ο ανεστης με εγκατελειψε μονη στις ορεξεις του λαθε ταριφα
Οπως εισαι τωρα μαλλον ο ταριφας θα εχει λογους να φοβαται

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εφαγα χυλοπιτα απο τον ανεστη χειναι σοβαρος λογος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως

Έγραψες ....Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως... Τι εννοούσες;
1ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενος ομως, ή
2ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφισα, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως, ή
3ον. Υπονόησες ευθέως ότι είναι τρανσέξουαλ άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, κάνει ορμονοθεραπεία και είναι ένα βήμα πριν κόψει το αντρικό εργαλείο και μεταλλάξει την αρχιδοσακούλα του σε ψεύτικο αιδοίο; 

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Πας καλα ρε τυπε ? Η γκομενα σε καλει σχεδον σε παρακαλαει να βγεις μαζι της και της ριχνεις ακυρο  :headbang:  δλδ τι θελεις να σε κερασει κιολας ?
Ο Αλεξ ειναι εκτος συναγωνισμου. Μενει επαρχια.

Ακόμα να υποψιαστείς ότι ΙΣΩΣ δεν είναι γυναίκα και μάλιστα σεξεργάτρια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Η πλακα θα ειναι να ψησει τον Ανεστη, να του δωσει κανενα δωματιο ξενοδοχειου και μολις ανοιξει ο Ανεστης την πορτα να δει στο κρεβατι ξαπλωμενο τον Πικερ γυμνο να του χαμογελαει με νοημα

Το απόλυτο RESPECT!!!!!!!! Έγραψες!!!!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Ανεστη ,εχω ζαλιστει ηδη και με αφηνεις μονη στο κεντρο. Θα με ακουσεις αυριο στις ειδησεις και θα εχεις τυψεις . Και μου κολλαει ηδη ενας αλητηριος

Κανένα πρόβλημα. Πες του τι υπηρεσίες προσφέρεις κι ότι τις κοστολογείς 70€. Θα φύγει τρέχοντας, στο εγγυώμαι

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Καθε ,με επισσαν οι βοτκες
Εβίβα.

Κανένα πρόβλημα. Πες του τι υπηρεσίες προσφέρεις κι ότι τις κοστολογείς 70€. Θα φύγει τρέχοντας, στο εγγυώμαι
Ναι, τρέχοντας.
Το' χω πολύ ανάγκη να μου κάτσει η Δώρα.
Δε μου φτάνουν καμια 100ριά ομορφιές στα μπανερ γύρω γύρω, τη Δώρα έψαχνα για να ξεδώσω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.809
Πόντοι
3.656
Γυναικα ειναι. Σεξεργατρια ομως οχι. Και σιγουρα ειναι εξυπνη.
  Καποια μου θυμιζει :think: :think:

όταν λες γυναίκα εννοείς ορίτζιναλ ή από τις μεταλλαγμένες; που το στηρίζεις; με ενδιαφέρει η γνώμη σου σε θεωρώ σωστό σε πάρα πολλά σημεία

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Έγραψες ....Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως... Τι εννοούσες;
1ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενος ομως, ή
2ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφισα, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως, ή
3ον. Υπονόησες ευθέως ότι είναι τρανσέξουαλ άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, κάνει ορμονοθεραπεία και είναι ένα βήμα πριν κόψει το αντρικό εργαλείο και μεταλλάξει την αρχιδοσακούλα του σε ψεύτικο αιδοίο; 
εγω καταλαβα οτι ειναι και ο αλεξ εκδιδομενος... ;)

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16

Γιατί πήγες εκεί λοιπόν και όχι σε ένα νορμάλ μέρος; Τουλάχιστον να συναντιόσουνα με Peter που είναι και αυτός υποστηρικτής του Picker, Μόνη σου την έβγαλες;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί πήγες εκεί λοιπόν και όχι σε ένα νορμάλ μέρος; Τουλάχιστον να συναντιόσουνα με Peter που είναι και αυτός υποστηρικτής του Picker, Μόνη σου την έβγαλες;

Αφου του προτεινα να τον κερασουμε κατι και δεν ηρθε στο τραπεζι μας ο ακαταδεχτος .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom