alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μάρνη και Σολωμού εισαι? Καλα, πώς παρκαρες εκει?Ο ανεστης ξεραθηκε ,με πουλησε
Μάρνη και Σολωμού εισαι? Καλα, πώς παρκαρες εκει?Ο ανεστης ξεραθηκε ,με πουλησε
Μάρνη και Σολωμού εισαι? Καλα, πώς παρκαρες εκει?
Οπως εισαι τωρα μαλλον ο ταριφας θα εχει λογους να φοβαται
Οπως εισαι τωρα μαλλον ο ταριφας θα εχει λογους να φοβαταιΔε εχω αυτοκινητο.... για αυτο ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ , οτι ο ανεστης με εγκατελειψε μονη στις ορεξεις του λαθε ταριφα
Ελα αντε σπιτι τωρα σιγα σιγα, θα ξημερωσει σε καμια ωρα, το παρακανες αποψε και χωρις προφανη λογο
Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως
Πας καλα ρε τυπε ? Η γκομενα σε καλει σχεδον σε παρακαλαει να βγεις μαζι της και της ριχνεις ακυρο δλδ τι θελεις να σε κερασει κιολας ?
Ο Αλεξ ειναι εκτος συναγωνισμου. Μενει επαρχια.
Η πλακα θα ειναι να ψησει τον Ανεστη, να του δωσει κανενα δωματιο ξενοδοχειου και μολις ανοιξει ο Ανεστης την πορτα να δει στο κρεβατι ξαπλωμενο τον Πικερ γυμνο να του χαμογελαει με νοημα
Ανεστη ,εχω ζαλιστει ηδη και με αφηνεις μονη στο κεντρο. Θα με ακουσεις αυριο στις ειδησεις και θα εχεις τυψεις . Και μου κολλαει ηδη ενας αλητηριος
Εβίβα.Καθε ,με επισσαν οι βοτκες
Ναι, τρέχοντας.Κανένα πρόβλημα. Πες του τι υπηρεσίες προσφέρεις κι ότι τις κοστολογείς 70€. Θα φύγει τρέχοντας, στο εγγυώμαι
Ακόμα να υποψιαστείς ότι ΙΣΩΣ δεν είναι γυναίκα και μάλιστα σεξεργάτρια;
Γυναικα ειναι. Σεξεργατρια ομως οχι. Και σιγουρα ειναι εξυπνη.
Καποια μου θυμιζει
εγω καταλαβα οτι ειναι και ο αλεξ εκδιδομενος... ;)Έγραψες ....Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως... Τι εννοούσες;
1ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφε, ευπρεπως ενδεδυμενος ομως, ή
2ον. Ελα στον Δεληγιαννη ενα πρωι να τα πουμε συναδελφισα, ευπρεπως ενδεδυμενη ομως, ή
3ον. Υπονόησες ευθέως ότι είναι τρανσέξουαλ άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, κάνει ορμονοθεραπεία και είναι ένα βήμα πριν κόψει το αντρικό εργαλείο και μεταλλάξει την αρχιδοσακούλα του σε ψεύτικο αιδοίο;
εγω καταλαβα οτι ειναι και ο αλεξ εκδιδομενος... ;)
Χειροτερα
εγω καταλαβα οτι ειναι και ο αλεξ εκδιδομενος... ;)
Γιατί πήγες εκεί λοιπόν και όχι σε ένα νορμάλ μέρος; Τουλάχιστον να συναντιόσουνα με Peter που είναι και αυτός υποστηρικτής του Picker, Μόνη σου την έβγαλες;