Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασυναρτητος και μωρος ο λογος των εχθρων Σου! Ουρανιε Πατερα τους συνετριψες!

cfdae1e05ff17472673fa772a1887af3.jpg

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
παιδιά ξημέρωσε
ώρα για προαυλισμό

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566
1. Δεν δινουμε πιπα

Γουσταρω να μου γλυφουν τα αρχιδια μαζι με την πίπα.

2. Δεν γλειφουμε τιποτα που δεν εχουμε καθαρισει πρωτα με οινοπνευμα

Αναβεις και το σπιρτο μετα για συγουριά? το detol δεν σου κανει?

3. Προτιμαμε πουτανες που κανουν απλο προγραμμα.

Ο Πικερ τρωει και κωλοδακτυλα, μαλλον προς το αυταρχικό τον κόβω....

4. Την παιζουμε μονοι μας να σηκωθει και ανοιγουμε καλα τα ποδια της πουτανας

Μετα από τα χαδια, τα φιλάκια και την πιπα είμαι σκληρα καβλωμενος, δεν χρειαζεται να τον παιξω.

5. Γαμαμε αισθητηριακα και οχι ηδονικα. Αυτο σημαινει οτι τις κινησεις μας καθοριζει η αισθηση που λαμβανουμε απο την πουτσα, οπως θα εκανε ενα ζωο. Δεν προσπαθουμε να καθυστερησουμε τον οργασμο η να κανουμε κατι που ειδαμε σε τσοντα. Δεν σκεφτομαστε. Ειμαστε κυνικοι,  ειμαστε σκυλοι.

Αφου σε 5 λεπτα τελειωνει ο πικερ, ασε που θελει επαναφορτηση για 48 ωρες.

6. Επικεντρωνομαστε σε ενα χαρακτηριστικο της πουτανας που μας αρεσει.

Και αν επικεντρωθώ σε 2 τι εγινε? 

7. Γαμαμε και χυνουμε σε μια σταση που εχουμε εμεις τον ελεγχο (ποτε η γυναικα απο πανω) .

Κανω εναλλαγές στασεων και βαζω και την γυναικα από πάνω να γαμιεται ενω εγω ειμαι ξαπλα.

8. Μολις χυσουμε σφιγγουμε τη γροθια μας και λεμε ΝΑΙ! Καταφερα αλλη μια μερα να γαμησω και να χυσω μεσα σε μουνι!  Ουρανιε Πατερα σε ευχαριστω!

Το λες αυτό μπροστα στην πουτάνα? καλα θα πεφτει τρελο γέλιο!!!!!

Επισκέπτης
Οταν παρουμε εμεις την εξουσια θα φτιαξουμε μπουρδελα στα οποια θα εχουν προσβαση μονο οι 18-50 και με αισθητικα κριτηρια. 800 κιλα, σαπιοδοντηδες, απλυτοι, και κακομοιρηδες θα τρωνε πορτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οταν παρουμε εμεις την εξουσια θα φτιαξουμε μπουρδελα στα οποια θα εχουν προσβαση μονο οι 18-50 και με αισθητικα κριτηρια. 800 κιλα, σαπιοδοντηδες, απλυτοι, και κακομοιρηδες θα τρωνε πορτα.
θα πεινασουν οι πουτανες και θα εξεγερθουν αν τους κοψετε το μεγαλυτερο μερος από την πελατεια τους

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566

Δηλαδη ο Πικερ σε 10 χρονια δεν θα μπορει να πηγαινει σε πουτάνες, αρα τα 10.200 γαμησια δεν θα τα φτασει ποτέ.

Με βαση το παραπάνω, ο Peter είναι αιρετικός, παρερμηνευει τον νομο του Πικερ!!!

Βλεπω εμφυλιο πόλεμο :orchestra: :orchestra: :orchestra:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
566

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.607
Πόντοι
6.056

Εχουν βγει και κατι κινεζικες πιο φθηνες. Τοποθετηση σε τσαντακι με κλιση επανω ή μεσα απο πουκαμισο.
βγαζε και τις πινακιδες στα αμαξια
για πιο γρηγορη διασταυρωση στοιχειων
και δοσιμο του λαμογια στη γυναικα του

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.163
Πόντοι
3.656

όταν λήξει το Ban του Πίκερ, αναρωτιέμαι τι μπινελίκια θα φάω. Παρακαλώ τους διαχειριστές να μην τα διαγράψουν, μέχρι να τα διαβάσω τουλάχιστον. Θα έχω κάτι να θυμάμαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
όταν λήξει το Ban του Πίκερ, αναρωτιέμαι τι μπινελίκια θα φάω. Παρακαλώ τους διαχειριστές να μην τα διαγράψουν, μέχρι να τα διαβάσω τουλάχιστον. Θα έχω κάτι να θυμάμαι τις κρύες νύχτες του χειμώνα
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom