Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Θα θελατε κυριε να με ξεφορτωθειτε ,αλλα μεχρι να γυρισει ο δασκαλος εχω ιερο καθηκον εδω !
Έγω; Έγώ θέλω να σε ξεφορτωθώ;
Απλά άμα κάποιου του λες ότι θιχθηκες και εκεινος σου απαντάει "τι έκανα" και εσύ δεν αποκρίνεσαι, δεν έχει νόημα να συνεχιζει το παιχνιδάκι αυτό.
Και του Μπόκολου κάποια στιγμη τον ρώτησα αν παρεξηγηθηκε από ένα ποστ μου, αμεσως ο άνθρωπος μου απάντησε.
Άλλωστε, εγώ δε σου ζήτησα ραντεβου, όπως πολλοί άλλοι εδω μέσα (εσύ το είπες), ούτε σου την "έπεσα". Χαβαλέ κάνουμε και εκτιμώ την ετοιμολογία και ευστροφία σου. Ακόμη, δε, περισσότερο του Άγιου.
Καλημερίζω τον Πίκερ και εύχομαι γρήγορη " Η επιστροφή του ασώτου" στο νήμα του.

Επισκέπτης
Έγω; Έγώ θέλω να σε ξεφορτωθώ;
Απλά άμα κάποιου του λες ότι θιχθηκες και εκεινος σου απαντάει "τι έκανα" και εσύ δεν αποκρίνεσαι, δεν έχει νόημα να συνεχιζει το παιχνιδάκι αυτό.
Και του Μπόκολου κάποια στιγμη τον ρώτησα αν παρεξηγηθηκε από ένα ποστ μου, αμεσως ο άνθρωπος μου απάντησε.
Άλλωστε, εγώ δε σου ζήτησα ραντεβου, όπως πολλοί άλλοι εδω μέσα (εσύ το είπες), ούτε σου την "έπεσα". Χαβαλέ κάνουμε και εκτιμώ την ετοιμολογία και ευστροφία σου. Ακόμη, δε, περισσότερο του Άγιου.
Καλημερίζω τον Πίκερ και εύχομαι γρήγορη " Η επιστροφή του ασώτου" στο νήμα του.
giphy.gif

Επισκέπτης
πώς κατάντησε έτσι ρε συ;

Αποτυχημενη μετενσαρκωση...απο τοτε που βρηκε τραγικο θανατο στο δασος περιμενοντας τη χοντρελα τη Πακιστανογιωτισσα επρεπε να περασει απο ολα τα επιπεδα της κολασεως για να επιστρεψει σε αυτη τη μορφη.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αποτυχημενη μετενσαρκωση...απο τοτε που βρηκε τραγικο θανατο στο δασος περιμενοντας τη χοντρελα τη Πακιστανογιωτισσα επρεπε να περασει απο ολα τα επιπεδα της κολασεως για να επιστρεψει σε αυτη τη μορφη.

:wanker: :erection: :wanker: :erection:

θυμάσαι πόσες φορές μας είπε ότι κόλλησε παράσημο;
μέτρησα καμιά 15ριά

Επισκέπτης
Η πρωινη βαρδια της Φυλης ηταν γεματη παντρεμενα λαμογια με τα τσαντακια τους. Αηδιασα.

Η καμερα gopro εχει φοβερη αναλυση.

Επισκέπτης
Υπαρχουν 2 κατηγοριες ατομων στο σαιτ: οι φιλοι του Πικερ και οι εχθροι του.

Διαλεξτε στρατοπεδο.

Επισκέπτης
Τωρα ερχεται ο Νομος και οι 8 εντολες λαμογιο. Θα φας καλα.

Ο αητος πεθαίνει στον αέρα...ή στη δική σου περίπτωση από τη πολύ μαλάκια σε ένα βρώμικο διαμέρισμα και τον βρίσκουν μέρες μετά από τη μυρωδιά να τον τρώνε τα σκουλήκια.

Επισκέπτης
Ο Νομος του Πικερ και οι 8 εντολες του Μεταξουργειου:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

1. Δεν δινουμε πιπα
2. Δεν γλειφουμε τιποτα που δεν εχουμε καθαρισει πρωτα με οινοπνευμα
3. Προτιμαμε πουτανες που κανουν απλο προγραμμα.
4. Την παιζουμε μονοι μας να σηκωθει και ανοιγουμε καλα τα ποδια της πουτανας
5. Γαμαμε αισθητηριακα και οχι ηδονικα. Αυτο σημαινει οτι τις κινησεις μας καθοριζει η αισθηση που λαμβανουμε απο την πουτσα, οπως θα εκανε ενα ζωο. Δεν προσπαθουμε να καθυστερησουμε τον οργασμο η να κανουμε κατι που ειδαμε σε τσοντα. Δεν σκεφτομαστε. Ειμαστε κυνικοι,  ειμαστε σκυλοι.
6. Επικεντρωνομαστε σε ενα χαρακτηριστικο της πουτανας που μας αρεσει.
7. Γαμαμε και χυνουμε σε μια σταση που εχουμε εμεις τον ελεγχο (ποτε η γυναικα απο πανω) .
8. Μολις χυσουμε σφιγγουμε τη γροθια μας και λεμε ΝΑΙ! Καταφερα αλλη μια μερα να γαμησω και να χυσω μεσα σε μουνι!  Ουρανιε Πατερα σε ευχαριστω!

Τηρωντας αυτες τις οδηγιες μπορουμε να αξιοποιησουμε οσα το Μεταξουργειο προσφερει και να μην τρωμε ποτε φολα. Καποιοι επισκευαζουν αντικειμενα που βρηκαν στα σκουπιδια και φτιαχνουν θαυματα. Εμεις εχουμε μια πληρη σεξουαλικη ζωη με 30 ευρω την εβδομαδα. Cool

Επισκέπτης
Τύπε μην ξεχάσεις να ανοίξεις νήμα όταν γλύφεις πάλι τίποτα...

Επισκέπτης
[size=70pt]Εμεις εχουμε μια πληρη σεξουαλικη ζωη με 30 ευρω την εβδομαδα. Εσεις λαμογια ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;

[/size]Εμεις εχουμε

Επισκέπτης
[Size=40pt]Τα μνημονια οι χρεωκοπιες τα διαζυγια και οι πολεμοι ειναι η τιμωρια του Θεου λαμογια!

Θα φατε καλα! [/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom