Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ας μπει καποιος να μαλωσει με την δωρα
δεν μπορω να την ικανοποιησω εγω
Μα προσπαθηστε αφηστε ελευθερο το Αυτο σας να δρασει , σιωπηστε πια αυτο το εκνευριστικο υπερεγω
ας μπει καποιος να μαλωσει με την δωρα
δεν μπορω να την ικανοποιησω εγω
εξακολουθουν να πιστευτουν οτι εισαι ο μουσατος με τον νιτσε παραμασχαλα...Ελα ,μη τους αποπαιρνεις. Τουλαχιστον μετα απο 8 μηνες ,αρχισαν να καταλαβαινουν οτι η ντορα δε ειναι ο πικερ. Ενα βημα τη φορα.
εξακολουθουν να πιστευτουν οτι εισαι ο μουσατος με τον νιτσε παραμασχαλα...
ρε οργια ουτε ο πητερ ουτε ο πακερ ειναι ο πικερ...
ειναι δυνατον να ειστε τοσο στουρνοι?
avnanovic μαλωσε με την δωρα...
Που ειναι οι ενδοξες μερες που μπαινανε με κλωνους ολοι οι ναυαγομπαναρισμενοι με νικς-καμικαζι 2 ημερων και πεφτανε τα μπανια βροχη;
Τωρα τους αφηνουν ελευθερους να αλωνιζουν και να προσποιουνται μιουταρισμενα ναυαγια...
Το πιο αστειο ομως ξερεις ποιο ειναι; Ολοι εδω μεσα λενε οτι γουσταρουν φασεις με παντρεμενες και μαλιστα οτι τις επιδιωκουν κιολας. Αυτο κανουμε κι εμεις ρε παιδια. Γιατι χαλιεστε τοσο;;; Kαι μαλιστα σεβομαστε τους τιμιους αντρες. Την πεφτουμε μονο στις γυναικες των λαμογιων.
Γεια σας. Πως μπορω να κλεισω ραντεβου μαζι σας; μπορειτε να μου πειτε τις υπηρεσιες σας;
Συνεχισε ετσι. Οταν σου ερθει το χαρτι στο σπιτι να εχεις ετοιμη τη βαζελινη γιατι θα τη χρειαστεις στη φυλακη.
Καλησπέρα χύστες
Τώρα τελευταία δουλευώ κάπου και η αλήθεια είναι κουράζομαι αρκετά.. :thubsdown: Και έχω και την άλλη που θέλει κάθε μέρα πούτσο..
Τι κάνετε όταν η γκόμενα/γυναίκα σας ζητάει σεξ και είστε κουρασμένοι ;;;
εγω σκέφτομαι να εφαρμόσω να την μόνο Σ/Κ που δεν εργάζομαι.
Να φανταστείτε εχω γκομενάκι που γνώρισα απο instagram και θέλει σαν τρελή πούτσο.. άλλα της ημέρες που δουλευώ εγώ δεν θέλω να την γαμήσω...της ημερες που έχω ρεπό δουλευει εκείνη....
Ποια είναι η γνώμη σας ;;; Γαμάτε και μετά απο μια κουραστική μέρα ;;;
** Υ.Γ Αν είναι με πουτάνα στα 5 λεπτά γαμάω άνετα..
Ειρωνευεστε τον Πικερ γιατι δε βγαζει πολλα κεφτα και φαμαει Μεταξουργειο.
Εσεις που βγαζετε πολλα λεφτα τι τα κανετε; Ιδου:
Περιμενετε το ΣΚ για να ριξετε εναν πουτσο στη υναικα σας. Δεν εχετε ακουσει οτι η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη;
Τι αξια εχουν ολα τα πλουτη του κοσμου οταν γερνας και δεν τα ευχαριστιεσαι;
Ο Πικερ εχει ανακαλυψει εναν τροπο να μην εργαζομαστε πολυ, να παραμενουμε υγιεις, ξεκουραστοι και ταυτοχρονα να μας επαρκουν τα χρηματα για να ευχαριστιομαστε τα νιατα μας γαμωντας 4 φορες την εβδομαδα για παντα!
Αν ηταν στο εξωτερικο θα του επαιρναν συνεντευξεις οπως στους ανθρωπους που συνταξιοδοτηθηκαν στα 30 κανοντας οικονομιες.
Εγω ο ιδιος εμπνευσμενος απο το νομο του Πικερ θα τα παρατησω ολα και θα ζησω ταξιδευοντας τον κοσμο με μια βαλιτσα.
Δασκαλε Πικερ σε ευχαριστω που με γλιτωσες απο το ατερμον rat race, που μου εδειξες τα πραγματα που πραγματικα μετρανε στη ζωη, που μου αποκαλυψες οτι μπορω να τα απολαυσω καλυτερα με τη σκληραγωγηση παρα με την τρυφηλη ευζωια.
Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου Peter Van Norden και Packer. Έχουν εντρυφήσει πολύ καλά στο νόμο του Picker. Επιστρέφω πολύ δυναμικά και πολύ εγωιστικά. Είμαι ο ένας και μοναδικός Picker.
Ελα Packer, ακόμα να ερθει το χαρτί...
Μεχρι να ερθει και μεχρι την Παρασκευή, θα εχω γαμησει και την Ουκρανη και ενα πουτανακι που εχω στο ματι.
Ολα δικά μας, γυναίκες, γκομενες και πουτάνες!!!