Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Λογικα η δωρα τον λυπαται, και γι αυτο τον υπερασπιζεται
τα αλλα που λεει δεν πειθουν

Μεγάλε, αφού ισχυρίζεσαι ότι καταλαβαίνεις το γυναικείο μυαλό, αιτούμαι να μου κάνεις σεμινάριο. Θυμήθηκα πάντως σχετικό ανέκδοτο.
Ένας άντρας έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λέει δυνατά:
- Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή!
Και τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει:
- Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.
Κι ο τύπος λέει:
- Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Αντίπαρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος του απαντάει:
- Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; Μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε.
Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα. Τελικά λέει:
- Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες. Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δε μιλούν, γιατί κλαίνε, τι εννοούν όταν λένε "όχι" και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη.
Μετά από λίγα λεπτά σκέψης ο θεός του λέει:
- Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σε εκείνη τη γέφυρα;

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Μεγάλε, αφού ισχυρίζεσαι ότι καταλαβαίνεις το γυναικείο μυαλό, αιτούμαι να μου κάνεις σεμινάριο. Θυμήθηκα πάντως σχετικό ανέκδοτο.
Ένας άντρας έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λέει δυνατά:
Και τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει:
- Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε Εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.
Κι ο τύπος λέει:
- Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Αντίπαρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος του απαντάει:
- Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; Μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε.
- Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες. Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δε μιλούν, γιατί κλαίνε, τι εννοούν όταν λένε "όχι" και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη.
:2funny: :2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Πίκερ, τα γυρνάς τώρα. Από πότε έγινες εκλεκτικός όταν έχεις γαμήσει 5 γυναίκες κανονικές (χωρίς 10ευρω) στη ζωή σου;
Εδω νομίζω οτι είναι λίγο λάθος ο συλλογισμός , δηλαδή κάποιος που έχει πάει με 100 είναι εκλεκτικός ; Αν ήταν εκλεκτικός νομίζω οτι δεν θα είχε πάει με 100 αλλά με 10 έτσι δεν είναι ; Εκτός πια αν και οι 100 ηταν μουνάρες.
 :think:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
καλώ όσους γράφουν σε αυτό το νήμα να κάνουν μια τεράστια χάρη στην ανθρωπότητα και στον εαυτό τους και απλά να το εγκαταλείψουν. ο picker είναι ένας συνάνθρωπός μας ο οποίος χρήζει βοήθειας απο ειδικό επιστήμονα ψυχολόγο σεξολόγο δε ξέρω κ γω τι...ο κατάπτυστος νόμος του είναι απόρροια μια λανθάνουσας σεξουαλικότητας και με το μπούλινγκ που του κάνουμε δεν τον βοηθάμε να δει τα ψεγάδια κ τα ελλατώματά του. Αντιθέτως πορώνεται περισσότερο. Ας τον αφήσουμε στην ανυπαρξία του να καταλάβει κάποτε και ο ίδιος οτι οι βλακείες που λέει δεν έχουν κανένα έρεισμα στην κοινότητα του Bou.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Κι ο τύπος λέει:
Ο Κύριος του απαντάει:

εικασια εκανα φυσικα, σιγα μην ξερω πως σκεφτονται, ωραια η παραβολη :)

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
καλώ όσους γράφουν σε αυτό το νήμα να κάνουν μια τεράστια χάρη στην ανθρωπότητα και στον εαυτό τους και απλά να το εγκαταλείψουν. ο picker είναι ένας συνάνθρωπός μας ο οποίος χρήζει βοήθειας απο ειδικό επιστήμονα ψυχολόγο σεξολόγο δε ξέρω κ γω τι...ο κατάπτυστος νόμος του είναι απόρροια μια λανθάνουσας σεξουαλικότητας και με το μπούλινγκ που του κάνουμε δεν τον βοηθάμε να δει τα ψεγάδια κ τα ελλατώματά του. Αντιθέτως πορώνεται περισσότερο. Ας τον αφήσουμε στην ανυπαρξία του να καταλάβει κάποτε και ο ίδιος οτι οι βλακείες που λέει δεν έχουν κανένα έρεισμα στην κοινότητα του Bou.

τα μολις 20 likes της παρουσας κοινοτητας στο facebook λογικα θα τον εχουν προβληματισει ηδη :P

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
τα μολις 20 likes της παρουσας κοινοτητας στο facebook λογικα θα τον εχουν προβληματισει ηδη :P

Στοχευουμε στην ποιοτητα αγαπημενε ,οχι στην ποσότητα.η ανθρωπομαζα δε μπορει να κατανοησει τις μεγαλες ιδεες.

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Στοχευουμε στην ποιοτητα αγαπημενε ,οχι στην ποσότητα.η ανθρωπομαζα δε μπορει να κατανοησει τις μεγαλες ιδεες.

νταξει εγω προσωπικα δεν μπηκα στο νημα για να του επιτεθω, δεν μου αρεσει γενικως να μαλωνω στην ζωη μου, απλα μπηκα να διαβασω την κατ'αρθρον ερμηνεια του νομου του

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ολοι οι ειρηνιστες εδω μεσα μαζευτηκαν :(

Που εισαι μπλιτς να χτυπηθουμε αλυπητα; :(

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
πρωτα να γαμησεις 10 φορες τον κωλο σου , μετα να φλερταρεις μαυρους στο δρομο, μετα να αρχισεις βιζιτες με παππουδια

ΚΑΙ ΜΕΤΑ θα εισαι αξιος να ποσταρεις τον νομο του υπερηφανου γκεη πικερ

:cheesy:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ας μπει καποιος να μαλωσει με την δωρα
δεν μπορω να την ικανοποιησω εγω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
ρε οργια ουτε ο πητερ ουτε ο πακερ ειναι ο πικερ...
ειναι δυνατον να ειστε τοσο στουρνοι?
:birdman:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ρε οργια ουτε ο πητερ ουτε ο πακερ ειναι ο πικερ...
ειναι δυνατον να ειστε τοσο στουρνοι?
:birdman:

Ελα ,μη τους αποπαιρνεις. Τουλαχιστον μετα απο 8 μηνες ,αρχισαν να καταλαβαινουν οτι η ντορα δε ειναι ο πικερ. Ενα βημα τη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom