Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Γιατι ο μη ναρκισσιστης μπορει να διακρινει ποιος ειναι ο στοχος καθε φορα. Δε βαζεις μυαλο στο θυτη ,προστατευεις τον στοχο.
Πόσο δίκιο έχεις Αφρο Τζακ - συγγνώμη Δώρα ήθελα να πω

:afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro: :afro:

κλαιωωωωωωωω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Το πιο αστειο ομως ξερεις ποιο ειναι; Ολοι εδω μεσα λενε οτι γουσταρουν φασεις με παντρεμενες και μαλιστα οτι τις επιδιωκουν κιολας. Αυτο κανουμε κι εμεις ρε παιδια. Γιατι χαλιεστε τοσο;;; Kαι μαλιστα σεβομαστε τους τιμιους αντρες. Την πεφτουμε μονο στις γυναικες των λαμογιων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Δεν υπαρχει λογικο σε αυτα. Ειναι ο τροπος που εχει επιλεξει να ζησει ως ανθρωπος. Ελευθερος ανθρωπος ειναι ,απο τη στιγμη που δε βλαπτει κανεναν ,εχει καθε δικαιωμα να εχει τις προσωπικες του αποψεις ,να τις διαδιδει οπως θελει και οποιος θελει ακολουθει ,δε σας εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο . Απλα ειναι τα πραγματα ,γιατι τα κανουμε περιπλοκα. Ζηστε εσεις οπως θελετε και αφηστε τον πικερ να ζησει οπως θελει.

Γιατί απαγορεύει στους δεσμευμένους να κάνουν το ίδιο, να ζουν όπως θέλουν και τους απειλεί; Mήπως κάπου έχει χαλάσει το πάσο στη βίδα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.198
Πόντοι
3.656
Γιατί απαγορεύει στους δεσμευμένους να κάνουν το ίδιο, να ζουν όπως θέλουν και τους απειλεί; Mήπως κάπου έχει χαλάσει το πάσο στη βίδα;

Γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ θέλει να επιβάλει το δικό του στυλ στους άλλους, ενώ δεν θέλει οι άλλοι να του επιβάλλουν το δικό τους στυλ. Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ θέλει να επιβάλει το δικό του στυλ στους άλλους, ενώ δεν θέλει οι άλλοι να του επιβάλλουν το δικό τους στυλ. Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μου
Ε, τωρα σε αυτο ο Γιαννης έχει δικιο άλλο πραγμα κανω αυτο που θελω άλλο θα κανετε αυτο που θελω αλλιως... θα έχετε συνεπειες

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0

Ποιος σε απειλει ρε φιλε; Οπως εσυ ξενογαμας, ετσι κι εγω θελω να σου γαμησω τη γυναικα. Και ο πιο ευκολος τροπος ειναι να σε δωσω στεγνα. Εσυ οταν πας με παντρεμενες σεβεσαι τον αντρα τους δηλαδη; Ποσο υποκριτες ειστε;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το πιο αστειο ομως ξερεις ποιο ειναι; Ολοι εδω μεσα λενε οτι γουσταρουν φασεις με παντρεμενες και μαλιστα οτι τις επιδιωκουν κιολας. Αυτο κανουμε κι εμεις ρε παιδια. Γιατι χαλιεστε τοσο;;; Kαι μαλιστα σεβομαστε τους τιμιους αντρες. Την πεφτουμε μονο στις γυναικες των λαμογιων.

Ακόμα και εγω εκπλήσσομαι με το ποσό απαξιωτικά μιλάνε για τους άντρες τους αυτές που τους κερατωνουν
Και δεν τους θεωρούν λαμόγια..

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει λογικο σε αυτα. Ειναι ο τροπος που εχει επιλεξει να ζησει ως ανθρωπος. Ελευθερος ανθρωπος ειναι ,απο τη στιγμη που δε βλαπτει κανεναν ,εχει καθε δικαιωμα να εχει τις προσωπικες του αποψεις ,να τις διαδιδει οπως θελει και οποιος θελει ακολουθει ,δε σας εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο . Απλα ειναι τα πραγματα ,γιατι τα κανουμε περιπλοκα. Ζηστε εσεις οπως θελετε και αφηστε τον πικερ να ζησει οπως θελει.

αφου μιλαει για λαμογια και κοροϊδευει οποιους δεν ακολουθουν το νομο του
ναρκισσιστης και μαλιστα μεγαλος ειναι

οσοι τον κατακρινουν το κανουν στο νημα που ο ιδιος ανοιξε για να διαφημισει τις μπουρδολογιες του
ο ιδιος επελεξε να φαινεται - αρα λογικο ειναι να υφισταται κριτικη

ιδιως οταν μιλαει για λαμογια κλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Καλυτερο απο το ηθος του λαμογιου.
Λαθος, εισαι χειροτερος απο ρουφιανος.
Οι ρουφιανοι συνηθως καρφωνουν για το συμφερον τους ή να αποκτησουν καποια ευνοια.
Εσυ θελεις να ρουφιανευεις χωρις οφειλος και χωρις καποια ευνοια.

Εχεις δικιο, αυτο δεν ειναι ρουφιανιά.
Ειναι απλως σκατοψυχιά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ωραια, και τι θελεις  τωρα? Ανοιξε ο τύπος ενα θρεντ προφανως για να διαλεχθεί μαζι με αλλον κοσμο. Τι ηρθες να μας πεις τωρα εσυ? Να μην του μιλαμε ή να του λεμε σε ολα μπραβο και ναι?
Πας καλα μωρε κι εσυ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Ποιος σε απειλει ρε φιλε; Οπως εσυ ξενογαμας, ετσι κι εγω θελω να σου γαμησω τη γυναικα. Και ο πιο ευκολος τροπος ειναι να σε δωσω στεγνα. Εσυ οταν πας με παντρεμενες σεβεσαι τον αντρα τους δηλαδη; Ποσο υποκριτες ειστε;

Άρα τελικά είσαι ο Πίκερ. (Φοβερή αποκάλυψη)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Γιατι ο μη ναρκισσιστης μπορει να διακρινει ποιος ειναι ο στοχος καθε φορα. Δε βαζεις μυαλο στο θυτη ,προστατευεις τον στοχο.
Ωπα και θυματοποιηση? Την εχεις την παλαβομαριτσα σου κι εσυ ε?

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Λογικα η δωρα τον λυπαται, και γι αυτο τον υπερασπιζεται
τα αλλα που λεει δεν πειθουν

Packer

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Λαθος, εισαι χειροτερος απο ρουφιανος.
Οι ρουφιανοι συνηθως καρφωνουν για το συμφερον τους ή να αποκτησουν καποια ευνοια.
Εσυ θελεις να ρουφιανευεις χωρις οφειλος και χωρις καποια ευνοια.

Εχεις δικιο, αυτο δεν ειναι ρουφιανιά.
Ειναι απλως σκατοψυχιά.

Λαθος. Αμα ειναι χαλια η γυναικα σου απλα θα σε λυπηθω. Θα σε καρφωσω μονο αν τη γουσταρω. Κι εσυ το ιδιο θα εκανες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.983
Πόντοι
5.506
Λαθος. Αμα ειναι χαλια η γυναικα σου απλα θα σε λυπηθω. Θα σε καρφωσω μονο αν τη γουσταρω. Κι εσυ το ιδιο θα εκανες.

Πίκερ, τα γυρνάς τώρα. Από πότε έγινες εκλεκτικός όταν έχεις γαμήσει 5 γυναίκες κανονικές (χωρίς 10ευρω) στη ζωή σου;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.335
Πόντοι
24.596
:S :S :S

Συνημμένα