Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί κάποιος να θέλει να σε συναντήσει? :S
Εχω καλο κροσσε και εχω κοινο μαζοχιστων
Γιατί κάποιος να θέλει να σε συναντήσει? :S
Αν εννοεις εμενα, δεν ειμαι ο Picker.
Κλειστο πελατολογιο ηδη ε?Εχω καλο κροσσε και εχω κοινο μαζοχιστων
Εμένα εκτός από την συγκεκριμένη φωτογραφία που λες και εκείνη με τις γόβες, οι υπόλοιπες δείχνουν μία πολύ ιππεύσιμη γυναίκα
όταν ο πακερ θα μαθει ότι ο πικερ πουλαει το κωλαρακι του σε γεράκους δεν θα χρειαστεί κατι άλλο. θα τον εχει τρολλαρει ο ιδιος ο πικερ για τα καλα. αφήστε τον χρονο να κανει την δουλεια του.
Ανάλυσα για ποιο λόγο θεωρώ ότι ο κώλος της φωτογραφίας είναι κάτω του μετρίου, πάντα σύμφωνα με τον συναγωνισμό που υπάρχει από τις άλλες σεξεργάτριες. 'Εχεις άλλη άποψη; Πραγματικά πιστεύεις ότι αξίζει 70€; Εσύ θεωρείς ότι αξίζει 70€ και είσαι πρόθυμος να καταβάλεις το ποσό αυτό στο άτομο που εμφανίζεται στην εικόνα;
Εγω παντως αν θελεις την αποψη μου, θεωρω οτι το αντιτιμο εχει κυριως να κανει με την διαθεση και την συμμετοχη και οχι με την εικονα.Ανάλυσα για ποιο λόγο θεωρώ ότι ο κώλος της φωτογραφίας είναι κάτω του μετρίου, πάντα σύμφωνα με τον συναγωνισμό που υπάρχει από τις άλλες σεξεργάτριες. 'Εχεις άλλη άποψη; Πραγματικά πιστεύεις ότι αξίζει 70€; Εσύ θεωρείς ότι αξίζει 70€ και είσαι πρόθυμος να καταβάλεις το ποσό αυτό στο άτομο που εμφανίζεται στην εικόνα;
Τωρα μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?Εχεις καταντησει αηδια ρε φιλε. Πιο μαλακας πεθαινεις λεμε. Ο Picker είναι 100% αντρας. Μας εχεις πρηξει τους ορχεις με ενα τρολαρισμα που εκανε 4-5 χρονια πριν. Κανονικα αν ειναι εξυπνος δεν πρεπει να ξανασχοληθει με σενα. Χαμηλωνει το επιπεδο του μαζι σου.
Εχεις καταντησει αηδια ρε φιλε. Πιο μαλακας πεθαινεις λεμε. Ο Picker είναι 100% αντρας. Μας εχεις πρηξει τους ορχεις με ενα τρολαρισμα που εκανε 4-5 χρονια πριν. Κανονικα αν ειναι εξυπνος δεν πρεπει να ξανασχοληθει με σενα. Χαμηλωνει το επιπεδο του μαζι σου.
Νομιζω οτι σου ειπα κατι προηγουμενως αλλα βλεπω οτι δεν το καταλαβες. Οι ιντερνετικες απειλες που πετας τιμωρουνται με φυλακιση 1 ετους. Χωρις καν να τις κανεις πραξη. Σε βλεπω στο τελος κερατα και φυλακισμενο. Εμεις θα σου γαμαμε τη γυναικα και εσενα θα σου γαμανε τον κωλο στη φυλακη.
Τωρα μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο?
πολυ σωστα πακερΕχεις καταντησει αηδια ρε φιλε. Πιο μαλακας πεθαινεις λεμε. Ο Picker είναι 100% αντρας. Μας εχεις πρηξει τους ορχεις με ενα τρολαρισμα που εκανε 4-5 χρονια πριν. Κανονικα αν ειναι εξυπνος δεν πρεπει να ξανασχοληθει με σενα. Χαμηλωνει το επιπεδο του μαζι σου.
Προφανως γιατι ειμαι καλυμμενη καλε μου και δε χρειαζομαι αλλους ενδιαφερομενους
πςςς...Σωστο ,ειμαστε ο μεσος ορος των 5 ανθρωπων που συναναστρεφομαστε. Προσεξτε τις παρεες σας.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΣωστο ,ειμαστε ο μεσος ορος των 5 ανθρωπων που συναναστρεφομαστε. Προσεξτε τις παρεες σας.
Τι να γαμησεις βρε αχρηστε με τα 5λεπτα γιαμησια σου? αντε στα κομοδινα του μεταξουργειου, μεχρι εκει είναι τα κυβικα σου...
Με τον νομο του Παρασκευοπουλου δεν φοβαμαι τιποτα πικερ... οπότε πρόσεχε, οι ρουφιανοι δεν εχουν καμιά προστασία.
Δεν θα παει φυλακη, θα τον αναλαβω εγω ως δικηγορος και θα αθωωθει.Συνεχισε ετσι. Οταν σου ερθει το χαρτι στο σπιτι να εχεις ετοιμη τη βαζελινη γιατι θα τη χρειαστεις στη φυλακη.
Γιατι, κωλωνει να γραφει ταυτοχρονα ως Πικερ, Πακερ και ΒανΝορντεν?εσυ πακερ περιμενες να φαει mute ο πικερ για να εμφανιστεις?
συμπτωματικο ετσι