Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.583
Πόντοι
6.056
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...

FC42QQm.jpg
αμασητος... :kneel:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Άκου ΜΠΟΚΟΛΕ για να τελειώνουμε. Εγώ προτρέπω όλους τους άντρες να μην έχουν γκόμενα και να γαμάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπουρδέλα. Έχεις διαβάσει το νόμο μου; Τα λεφτά που θα κερδίσουν τα μπουρδέλα από την καθολική εφαρμογή του νόμου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα από αυτά που θα χάσουν από τα χεσμένα λαμόγια. Άντε πες αλλού τις παπαριές σου λοιπόν.

Ρε Picker προχθές βγήκα με μια γκόμενα από το Facebook και μου καθησε με το καλημέρα. Δεν έπρεπε να την γαμησω η τώρα που την γαμαω δεν πρέπει να πάω τσαρκα? Έχω κ μια πιο σταθερη γκόμενα αλλά είναι μακριά τώρα..
Περιμένω την γνώμη σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
Ρε Picker προχθές βγήκα με μια γκόμενα από το Facebook και μου καθησε με το καλημέρα. Δεν έπρεπε να την γαμησω η τώρα που την γαμαω δεν πρέπει να πάω τσαρκα? Έχω κ μια πιο σταθερη γκόμενα αλλά είναι μακριά τώρα..
Περιμένω την γνώμη σου

Απλα «πρεπει» να της πεις οτι τον ελευθερο χρονο σου πηδας παρεα με πακια στο μεταξι. Κι αν σου ξανακατσει και δε σε κανει βουκινο σε ολο το φσβκ γραψε μας.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
O Dora86 που πήγε;  :think:  :sunglasses:

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αν ο αρχηγος παει αδιαβαστος απο τα μεγαλα συμφεροντα ,θα ηρωοποιηθει ,θα ακολουθησουν χιλιαδες :cheesy:

Καλησπέρα σας. Που εισαι ανεστη να μου δωσεις περιληψη των τελευταίων 10 σελιδων;
Εσένα μη σου θίξουνε τον "ερώτα" σου τον Picker, αμέσως να κάνεις παρέμβαση!
Έλεος, κοπέλα μου...
Πάντως, στο ραντεβού θανάτου στη Σαλόνικα δε πάς, άρα...

Το βιντεάκι 3η φορά το βάζω, αλλά μπα, που η Δώρα να αντιδράσει, μόλις όμως της θίξουν τον Picker ΤΗΣ, εκεί, να βγει να "καθαρίσει".
Έχε χάρη που είσαι τσαχπίνικο και σε... συγχωρώ.
Λουλουδάκι, Κυπριακό μου τρελοκομείο;
:rose:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Απλα «πρεπει» να της πεις οτι τον ελευθερο χρονο σου πηδας παρεα με πακια στο μεταξι. Κι αν σου ξανακατσει και δε σε κανει βουκινο σε ολο το φσβκ γραψε μας.
Θα χάσω τους πρωκτικους κρεμπιεδες

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.

Για να καταλάβει η γκομενα με τι έχει να κάνει.... ναυάγιο της ζωής είσαι πικερακο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
Τετοιο ναυαγιο δεν εχει ξαναυπαρξει.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.

Φίλε με τέτοια μούρη μόνο να σε φτύσει στα μούτρα γκομενα είναι πιθανό

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Κάτι μου λεέι πως θα το μετανιώσω αλλά...
Πικερ, έλα παιχταρά μου, αντιμετώπισε τα πράγματα με λίγη ψυχραιμία, σου λένε μια κουβέντα και παίρνεις αμέσως φωτια!
Λοιπόν, ακού, αν πεις σε μια γυναίκα ότι πας στο Μετάξι και στη Φυλής ξέρεις τι απόκριση θα λάβεις (αν καταδεχτεί να σου απαντήσει);
"Οι σωστοί άντρες ΔΕΝ πάνε με πόρνες".
Αυτό θα σου πουν γιατί ετσί αισθάνονται και καλώς το αισθάνονται.
Αστες αυτές, εμείς κανουμε τις επιλογές μας και όταν με το καλό το αποφασίσουμε θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας.
Εγώ περιπου 2 μήνες είμαι με ένα κορίτσι, ουτε μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω με πόρνη.
Κάνε αυτό που θέλεις και η ζωή πάντα βρίσκει το δρόμο να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να χυνουμε μέσα στο κωλοτρυπιδι
Η να μας μουσκευουν τον πουτσο τα υγρά μουνακια.
Τα άκαποτα είναι όπως το σπιτικό φαγητό Πίκερακο.Ζεστο και ζουμερο
Και πίτογυρα τρώμε στα μπουρδελα αλλά δεν μπορείς να την βγάζεις συνέχεια με τοστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom