You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.583
- Πόντοι
- 6.056
αμασητος...Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 566
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
Πικερ γιατι σφιγγεσαι ετσι? Πονας μήπως?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 5.506
Πικερ γιατι σφιγγεσαι ετσι? Πονας μήπως?
Και γω νομιζα οτι τρωει δαχτυλο αλλα μετα σκεφτηκα οτι εκεινο το ευχαριστιεται.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Άκου ΜΠΟΚΟΛΕ για να τελειώνουμε. Εγώ προτρέπω όλους τους άντρες να μην έχουν γκόμενα και να γαμάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπουρδέλα. Έχεις διαβάσει το νόμο μου; Τα λεφτά που θα κερδίσουν τα μπουρδέλα από την καθολική εφαρμογή του νόμου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα από αυτά που θα χάσουν από τα χεσμένα λαμόγια. Άντε πες αλλού τις παπαριές σου λοιπόν.
Ρε Picker προχθές βγήκα με μια γκόμενα από το Facebook και μου καθησε με το καλημέρα. Δεν έπρεπε να την γαμησω η τώρα που την γαμαω δεν πρέπει να πάω τσαρκα? Έχω κ μια πιο σταθερη γκόμενα αλλά είναι μακριά τώρα..
Περιμένω την γνώμη σου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 5.506
Ρε Picker προχθές βγήκα με μια γκόμενα από το Facebook και μου καθησε με το καλημέρα. Δεν έπρεπε να την γαμησω η τώρα που την γαμαω δεν πρέπει να πάω τσαρκα? Έχω κ μια πιο σταθερη γκόμενα αλλά είναι μακριά τώρα..
Περιμένω την γνώμη σου
Απλα «πρεπει» να της πεις οτι τον ελευθερο χρονο σου πηδας παρεα με πακια στο μεταξι. Κι αν σου ξανακατσει και δε σε κανει βουκινο σε ολο το φσβκ γραψε μας.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 566
Αν ο αρχηγος παει αδιαβαστος απο τα μεγαλα συμφεροντα ,θα ηρωοποιηθει ,θα ακολουθησουν χιλιαδες
Για τον αχρηστο τον πικερ μιλαμε ντορα....
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ!Το μακρύ ζεϊμπέκικο για το Νίκο. Διονύσης Σαββόπουλος
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Εσένα μη σου θίξουνε τον "ερώτα" σου τον Picker, αμέσως να κάνεις παρέμβαση!Αν ο αρχηγος παει αδιαβαστος απο τα μεγαλα συμφεροντα ,θα ηρωοποιηθει ,θα ακολουθησουν χιλιαδες
Καλησπέρα σας. Που εισαι ανεστη να μου δωσεις περιληψη των τελευταίων 10 σελιδων;
Έλεος, κοπέλα μου...
Πάντως, στο ραντεβού θανάτου στη Σαλόνικα δε πάς, άρα...
Το βιντεάκι 3η φορά το βάζω, αλλά μπα, που η Δώρα να αντιδράσει, μόλις όμως της θίξουν τον Picker ΤΗΣ, εκεί, να βγει να "καθαρίσει".
Έχε χάρη που είσαι τσαχπίνικο και σε... συγχωρώ.
Λουλουδάκι, Κυπριακό μου τρελοκομείο;
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Θα χάσω τους πρωκτικους κρεμπιεδεςΑπλα «πρεπει» να της πεις οτι τον ελευθερο χρονο σου πηδας παρεα με πακια στο μεταξι. Κι αν σου ξανακατσει και δε σε κανει βουκινο σε ολο το φσβκ γραψε μας.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 5.506
Θα χάσω τους πρωκτικους κρεμπιεδες
Ναι αλλα «θα εχεις αρχιδια» λεει ο ψυχακιας
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.
Για να καταλάβει η γκομενα με τι έχει να κάνει.... ναυάγιο της ζωής είσαι πικερακο
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
Η διαφορά μας είναι ότι εσείς δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς σχεσούλα ενώ εγώ τις γκόμενες τις γράφω στα αρχίδια μου, αρκεί να μπορώ να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα. Η κάθε γκόμενα πρέπει να φτύσει αίμα για να με κερδίσει.
Φίλε με τέτοια μούρη μόνο να σε φτύσει στα μούτρα γκομενα είναι πιθανό
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 5.506
Για να καταλάβει η γκομενα με τι έχει να κάνει.... ναυάγιο της ζωής είσαι πικερακο
Τον αδικει η φωτογραφια τυπε, απο κοντα ειναι χειροτερος.
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Κάτι μου λεέι πως θα το μετανιώσω αλλά...Όποιος έχει αρχίδια το πρώτο πράγμα που λέει σε μια γκόμενα που γνωρίζει είναι ότι γαμάει στο Μετάξι και στη Φυλής.
Πικερ, έλα παιχταρά μου, αντιμετώπισε τα πράγματα με λίγη ψυχραιμία, σου λένε μια κουβέντα και παίρνεις αμέσως φωτια!
Λοιπόν, ακού, αν πεις σε μια γυναίκα ότι πας στο Μετάξι και στη Φυλής ξέρεις τι απόκριση θα λάβεις (αν καταδεχτεί να σου απαντήσει);
"Οι σωστοί άντρες ΔΕΝ πάνε με πόρνες".
Αυτό θα σου πουν γιατί ετσί αισθάνονται και καλώς το αισθάνονται.
Αστες αυτές, εμείς κανουμε τις επιλογές μας και όταν με το καλό το αποφασίσουμε θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας.
Εγώ περιπου 2 μήνες είμαι με ένα κορίτσι, ουτε μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω με πόρνη.
Κάνε αυτό που θέλεις και η ζωή πάντα βρίσκει το δρόμο να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να χυνουμε μέσα στο κωλοτρυπιδι
Η να μας μουσκευουν τον πουτσο τα υγρά μουνακια.
Τα άκαποτα είναι όπως το σπιτικό φαγητό Πίκερακο.Ζεστο και ζουμερο
Και πίτογυρα τρώμε στα μπουρδελα αλλά δεν μπορείς να την βγάζεις συνέχεια με τοστ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις