You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρα θελεις 42 ωρες επαναφορτιση (copywright stekas) εισαι πιο αργος και απο black & decker.
Εσύ πόσο θέλεις ρε βλάκα; Ούτε τις μισές φορές από μένα - πάω στοίχημα - δεν γαμάς. Μαλάκες.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ πόσο θέλεις ρε βλάκα; Ούτε τις μισές φορές από μένα - πάω στοίχημα - δεν γαμάς. Μαλάκες.
Παμε ενα στοιχηματακι; Αν χασεις θα αρχισεις επειγοντως τα χαπια σου, αν κερδισω, το ιδιο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ είσαι πολύ προκλητικός όσο κι αν το αρνείσαι. Καταρχήν ποιος σου είπε ότι εγώ απαγορεύω στα λαμόγια να γαμάνε στα μπουρδέλα; Εγώ ΘΕΛΩ τα λαμόγια να τα βλέπω στα μπουρδέλα για να μπορώ έτσι να τα δίνω στεγνά.
Ας προσπαθήσω να στο εξηγήσω απλά. Δεν ισχυρίσθηκα ότι απαγορεύεις σε αυτούς που ΕΣΥ θεωρείς λαμόγια να γαμάνε στα μπουρδέλα, όσο κι αν η λέξη λαμόγιο δεν ταιριάζει στα μέλη του σάιτ, εξήγησα γιατί. Σου επεσήμανα ότι η απειλή σου να καρφώσεις κάποιους ανθρώπους στις γυναίκες τους, μπορεί να εκφοβίσει κάποιους να κατεβούν στα μπουρδέλα (μήπως και σε συναντήσουν) και να πάνε ας πούμε στα Στούντιο ή στις Freelancers ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό μεταφράζεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε μείωση των εισπράξεων στο Μετάξι. Αν λοιπόν μετά τις δηλώσεις σου αυτές οι ιδιοκτήτες παρατηρήσουν μείωση του τζίρου, ίσως ΛΕΩ ΙΣΩΣ αντιδράσουν με τρόπο ας πούμε δυσάρεστο για σένα. ΙΣΩΣ. Καλύφθηκες ή θέλεις περισσότερη επεξήγηση;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Δεύτερον, από τη στιγμή που το λαμόγιο απατά τη γυναίκα του ο αμαρτωλός είναι αυτός βέβαια και όχι εγώ.
Αυτός ας είναι ότι είναι, θα αντιμετωπίσει τον μέγιστο κριτή, όταν έρθει η ώρα του. Η προτροπή σου προς τους μπουρδελιάρηδες να μοιχεύσουν με τις γυναίκες των λαμογιών, σε κάνει εξίσου αμαρτωλό στα μάτια του θεού σου
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 5.506
Ας προσπαθήσω να στο εξηγήσω απλά. Δεν ισχυρίσθηκα ότι απαγορεύεις σε αυτούς που ΕΣΥ θεωρείς λαμόγια να γαμάνε στα μπουρδέλα, όσο κι αν η λέξη λαμόγιο δεν ταιριάζει στα μέλη του σάιτ, εξήγησα γιατί. Σου επεσήμανα ότι η απειλή σου να καρφώσεις κάποιους ανθρώπους στις γυναίκες τους, μπορεί να εκφοβίσει κάποιους να κατεβούν στα μπουρδέλα (μήπως και σε συναντήσουν) και να πάνε ας πούμε στα Στούντιο ή στις Freelancers ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό μεταφράζεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε μείωση των εισπράξεων στο Μετάξι. Αν λοιπόν μετά τις δηλώσεις σου αυτές οι ιδιοκτήτες παρατηρήσουν μείωση του τζίρου, ίσως ΛΕΩ ΙΣΩΣ αντιδράσουν με τρόπο ας πούμε δυσάρεστο για σένα. ΙΣΩΣ. Καλύφθηκες ή θέλεις περισσότερη επεξήγηση;
Νομιζω τυπε οτι δεν ησουν αρκετα επεξηγηματικος, ο πικηποκος χρειαζεται περισσοτερες λεπτομερειες και παλι δε θα καταλαβει.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Νομιζω τυπε οτι δεν ησουν αρκετα επεξηγηματικος, ο πικηποκος χρειαζεται περισσοτερες λεπτομερειες και παλι δε θα καταλαβει.
την προσπάθειά μου την έκανα, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, σαν ενεργό μέλος του μπου. Σε λίγο φεύγω, πρέπει να ετοιμαστώ για να ψωνίσω κρέας από το χασάπικο για το βραδινό γλέντι. Καλά γαμίσια σε όλους
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Και πού ξέρει τις γυναίκες των λαμογιών, για να τους δώσει στεγνά σε αυτές, πόσο μάλλον να φοβηθούν τα λαμόγια;
κανείς δεν ξέρει τι ενέργειες είναι ικανός να κάνει και που μπορεί να φτάσει ένας διαταραγμένος άνθρωπος. Όποιος φυλάει τα ρούχα του .............
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 5.506
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
Εχεις φωτογενεια ή ειναι φυσικη η ομορφαδα σου πικη;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Άσε μας ρε ΜΠΟΚΟΛΕ...
υποθέτω ότι καταλαβαίνεις πως η φωτογραφία που παράθεσες, ίσως είναι απάντηση στον προβληματισμό μου στο πως θα αντιδράσει η κολεγιά των ιδιοκτητών του Μεταξιού αν πέσουν οι εισπράξεις τους και σε θεωρήσουν υπαίτιο. Τέτοια έκφραση θα έχει το προσωπάκι σου. Δεν τη λες και χαρούμενη δα
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.520
- Πόντοι
- 566
Αν τον σπασουν στο ξυλο οι νταβαδες θα καταλαβει τυπε....
Άκου ΜΠΟΚΟΛΕ για να τελειώνουμε. Εγώ προτρέπω όλους τους άντρες να μην έχουν γκόμενα και να γαμάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπουρδέλα. Έχεις διαβάσει το νόμο μου; Τα λεφτά που θα κερδίσουν τα μπουρδέλα από την καθολική εφαρμογή του νόμου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα από αυτά που θα χάσουν από τα χεσμένα λαμόγια. Άντε πες αλλού τις παπαριές σου λοιπόν.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.068
- Πόντοι
- 3.656
Άκου ΜΠΟΚΟΛΕ για να τελειώνουμε. Εγώ προτρέπω όλους τους άντρες να μην έχουν γκόμενα και να γαμάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στα μπουρδέλα. Έχεις διαβάσει το νόμο μου; Τα λεφτά που θα κερδίσουν τα μπουρδέλα από την καθολική εφαρμογή του νόμου είναι ΑΠΕΙΡΩΣ περισσότερα από αυτά που θα χάσουν από τα χεσμένα λαμόγια. Άντε πες αλλού τις παπαριές σου λοιπόν.
Ας το ξαναγράψω. Ο Χρόνος, είναι ο απόλυτος κριτής. Θα φανεί ποιος έχει δίκιο. Καλό βράδυ σε όλους τους συναδέλφους. Εύχομαι καλά μουνιά στις πούτσες σας
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις