Νέα

O νόμος του Picker

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.914
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Τώρα μιλάμε την ίδια γλώσσα, αυτό ακριβώς όπως τα λες παιχταρα μου, υπογράφω με χερια και με πόδια.
Ευχαριστώ για το κρασί, το μοσχοφίλερο είναι σπουδαίο έβρισκα παλιότερα χύμα -θεϊκο- έχεις να προτείνεις καμια καλή μάρκα;

Εξαρτάται αν το άτομο είναι ικανό να καταλάβει τη λεπτή γεύση. Την καλύτερη εντύπωση (για τον δικό μου ουρανίσκο) αφήνει η Μαντίνεια ΟΠΑΠ. Αλλά και Τσάνταλη να πάρεις, δεν θα μετανιώσεις    
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.914
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Χμ κακώς το υποθέτεις, για τη θερμοκρασία δωματιου ναι το ήξερα.
Με τα ντολμαδάκια τι κρασι παει;

Θα σε μαλώσω. ΟΚ, με τα ντολμαδάκια λευκό κρασί θα βγάλεις, όπως με πάστα με λευκή κρέμα, ορεκτικό μανιτάρια κλπ. Με λευκά κρέατα, Λευκά κρασιά. Με κόκκινα κρέατα, Κόκκινα, ο κανόνας
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εξαρτάται αν το άτομο είναι ικανό να καταλάβει τη λεπτή γεύση. Την καλύτερη εντύπωση (για τον δικό μου ουρανίσκο) αφήνει η Μαντίνεια ΟΠΑΠ. Αλλά και Τσάνταλη να πάρεις, δεν θα μετανιώσεις   
Ευχαριστώ αδερφέ για τη συμβουλή, Μαντίνεια λοιπόν, άριστα
Θα σε μαλώσω. ΟΚ, με τα ντολμαδάκια λευκό κρασί θα βγάλεις, όπως με πάστα με λευκή κρέμα, ορεκτικό μανιτάρια κλπ. Με λευκά κρέατα, Λευκά κρασιά. Με κόκκινα κρέατα, Κόκκινα, ο κανόνας
Άριστα, ξέρεις μαγειρεύω για να... φαω, δεν έχω σε βάθος γνώσεις μαγειρικής.
Ευχαριστώ για το ...ξεστράβωμα
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Εσύ Δωροθέα μου, την πίτσα σου με τι κρασί θα τη συνοδεύσεις;
Χιχιχι
(την ισοπέδωσα, που μας κάνει και τη σκληρή)
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.914
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Ευχαριστώ αδερφέ για τη συμβουλή, Μαντίνεια λοιπόν, άρισταΆριστα, ξέρεις μαγειρεύω για να... φαω, δεν έχω σε βάθος γνώσεις μαγειρικής.
Ευχαριστώ για το ...ξεστράβωμα

Και καλά κάνεις, για την απλότητα της μαγειρικής εννοώ. Κι εγώ ορεκτικά, γλυκά και πιτάκια, φτιάχνω μόνο όταν έχω τραπέζι. Σαν γνήσια καλλιτεχνική φύση όμως που σε κόβω, μπορείς να την ψάξεις λίγο παραπάνω. Ας είναι καλά οι Σεφ του διαδικτύου, υπάρχουν αρκετοί και Έλληνες και Ξένοι. Καλή συνέχεια  και επιτυχία για αύριο
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Και καλά κάνεις, για την απλότητα της μαγειρικής εννοώ. Κι εγώ ορεκτικά, γλυκά και πιτάκια, φτιάχνω μόνο όταν έχω τραπέζι. Σαν γνήσια καλλιτεχνική φύση όμως που σε κόβω, μπορείς να την ψάξεις λίγο παραπάνω. Ας είναι καλά οι Σεφ του διαδικτύου, υπάρχουν αρκετοί και Έλληνες και Ξένοι. Καλή συνέχεια  και επιτυχία για αύριο
Θενξ μπρο και εγώ κάποια στιγμή πρέπει να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στη μαγειρική -αλλά που χρονος! Η μαγειρική είναι Τέχνη και επιστήμη μαζί, υψηλή πολιτιστική έκφραση.
Και πάλι ευχαριστώ
 

Επισκέπτης
Ευχαριστώ αδερφέ για τη συμβουλή, Μαντίνεια λοιπόν, άρισταΆριστα, ξέρεις μαγειρεύω για να... φαω, δεν έχω σε βάθος γνώσεις μαγειρικής.
Ευχαριστώ για το ...ξεστράβωμα

Μορτη και πως θα κανεις τραπεζι αυριο στο προσωπο ? Με delivery  :S




 

Επισκέπτης
Ρε ξενιτεμένε διάβασε και λίγο το νήμα.
Ντολμαδάκια θα φτιάξω

Φιλε δεν χρειζεται να "σκοτωνεσε". Σου εχω τη λυση. Οι Γερμανοι τα καταναλωνουν μετα μανιας στα ελληνικα εστιατορια στη Γερμανια. Παντως αμα θελεις καμια "πονηρη" συνταγη εδω ειμαι ;)

 

Συνημμένα

  • zanae_ntolmadakia.jpg
    zanae_ntolmadakia.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 54

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φιλε δεν χρειζεται να "σκοτωνεσε". Σου εχω τη λυση. Οι Γερμανοι τα καταναλωνουν μετα μανιας στα ελληνικα εστιατορια στη Γερμανια. Παντως αμα θελεις καμια "πονηρη" συνταγη εδω ειμαι ;)
Να΄ σαι καλά ρε φίλε καλή επιστροφή στην πατρίδα εύχομαι (εστω και για διακοπές)
 

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Μηνύματα
2.512
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε δεν χρειζεται να "σκοτωνεσε". Σου εχω τη λυση. Οι Γερμανοι τα καταναλωνουν μετα μανιας στα ελληνικα εστιατορια στη Γερμανια. Παντως αμα θελεις καμια "πονηρη" συνταγη εδω ειμαι ;)

Ταπερακια στελνετε;
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Οριστε ανεστη ,δε σε χρειαζομαστε ,εχουμε κονσερβα
Κούκλα μου άλλο πράγμα η κονσέρβα και άλλο το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με μεράκι και... αγάπη.
Λουλουδάκι;
:rose:
Εσυ Δώρα μου, μαγειρευεις;

 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
19.425
Like
24.584
Πόντοι
6.056
Κούκλα μου άλλο πράγμα η κονσέρβα και άλλο το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με μεράκι και... αγάπη.
Λουλουδάκι;
:rose:
Εσυ Δώρα μου, μαγειρευεις;
να φας τοστ απο δωρα
να γλειφεις τα δαχτυλα σου
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom