Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Άστα αυτά που ξέρεις, δεν πιάνουν σε  μένα!
Το ζωάκι μου ήθελες να αποπλανήσεις, μέχρι και ναρκωτικά σκόπευες να του δώσεις!
Ντιλερ!
Κλαψ, σνιφ, εμας του ρομαντικούς, τους ευαισθητους, τους λογοτέχνες, μας κάνετε να σας αγαπήσουμε και μετά -κλαψ, σνιφ- μας τσαλαπατάτε.
Σνιφ, κλαψ.
Αλλά αμά θες να ξέρεις εμένα δε με νοιαζει, γιατί εγώ έχω πρότυπο, Αρχηγό και αδελφό τον Πικερ. Έχω και τη γάτα μου. Και δε με νοιάζει.
Αντι...στρ...σι.. πιτι...στρια.

Συνημμένα

• images (26).jpeg
    images (26).jpeg
    8 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης

Ανοιξε ενα αλλο θεμα. Π.χ. ο νομος της Dora86 ή τι τρεχει με την Dora ή οπως αλλιως θελεις.
Εδω γραφουμε για το νομο του Picker και σχολιαζουμε/κρινουμε τον αρχηγο :rockon: :rockon:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ανοιξε ενα αλλο θεμα. Π.χ. ο νομος της Dora86 ή τι τρεχει με την Dora ή οπως αλλιως θελεις.
Εδω γραφουμε για το νομο του Picker και σχολιαζουμε/κρινουμε τον αρχηγο :rockon: :rockon:

Αδελφε μου ,εγω συντηρω το νημα ζωντανο μεχρι να επιστρεψει το ειδωλο. Κανω τη βρωμικη δουλεια ως χρησιμη ηλιθια. Μετα θα εκτελεσθω

Επισκέπτης
Αδελφε μου ,εγω συντηρω το νημα ζωντανο μεχρι να επιστρεψει το ειδωλο. Κανω τη βρωμικη δουλεια ως χρησιμη ηλιθια. Μετα θα εκτελεσθω

Ασε τις μαλακιες. Το νημα αυτο ειναι του Picker. Ανοιξε δικο σου λεμε. Να βαζεις και φωτογραφιες σου να  :bigdick: και να σου κανουμε καμακι ή να σε βριζουμε.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Έτσι, ε; Απειλείς το ζωαάκι μου;
Λοιπόν, άκου να δεις Δώρα μου, ήρθε η ώρα να ακούσεις λογάκια που πονάνε.
Read it and Weap.
Σήμερα μετά τη δουλειά συναντήθηκα με την πρόσφατη σχέση μου.
¨Φάγαμε κάτι, τέλος πάντων φεύγοντας περάσαμε από ένα γνωστό μου μπακάλικο.
Είδα με έκπληξη ότι έχουν βγει αμπελόφυλλα.-συνήθως βγαίνουν τέλη Μαϊου.
"Για κοίτα, είπα στον παντοπώλη, βγήκαν από τώρα τα αμπελόφυλλα;"
"Γιατί μου λέει  η δικιά μου, τι τα θες, μήπως θα φτιάξεις ντολμαδάκια;"
"Ναι, της λέω, ντολμαδάκια ξέρω να φτιάχνω, θες να σου κάνω αύριο το τραπέζι;"
Γέλασε δυνατά «Άντε βρε που ξέρεις να κάνεις ντολμαδάκια!"
Τη διαβεβαίωσα πως άυριο Σάββατο,ναι, θαα της φτάξω ντολμαδάκια … γιατί την αγαπώ…
Το κορίτσι, γλάρωσε… Πήρε τηλέφωνο όλες της τις φίλες και με ενθουσιασμό τους ανήγγελλε πως βρήκε γκόμενο που όχι μόνο είναι ΓΛΥΚΟΣ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ξέρει να φτιάχνει ΚΑΙ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ.
Όταν αποχαιρετιστήκαμε, με κοίταξε πολύ βαθιά στα ματια, μου έδωσε ένα φιλί με πολύ πάθος –δε με έχει ξαναφιλήσει έτσι- και αύριο θα έρθει στο σπίτι μου για να φάμε ντολμαδάκιια και να κάνουμε γλύκες…
Πάντε λοιπόν να βρείτε εσείς οι μοντέρνες -που δεν πιστευετε στην αγάπη (ορμόνες και τρίχες ε;)- τον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο, που δεν κωλώνει και άμα λάχει σας γκαρίζει και μερικά ΑΝΤΡΙΚΑ φωνήεντα για να σας κάνει να αισθανθείτε γυναίκες.
Εσύ άυριο, Δωροθέα μου, τι είπαμε ότι θα φας; Πίτσα;
Καλή όρεξη να ευχηθώ.
Που θα μου πεις εμενα για το ζωάκι μου, αντι …στρα…ιπι…στρια… - στου χαντακ’, τέλος πάντων

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ασε τις μαλακιες. Το νημα αυτο ειναι του Picker. Ανοιξε δικο σου λεμε. Να βαζεις και φωτογραφιες σου να  :bigdick: και να σου κανουμε καμακι ή να σε βριζουμε.
Σεβαστε μου Παραλίμνιε, ξενιτεμένε συναγωνιστή, διαφωνώ.
Αφού θέλει να βγει Mr. Malakas, πρεπει να μπει σε νήμα πιο κατάλληλο από αυτό  του Πικερ-ας μπαινει και σε αυτό- ΑΛΛΑ αφού θέλει ψηφαλάκια ας μπει στο νήμα "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες;"
Εκει θα δεις ψήφους που θα μαζέψεις - καλή μου Δωροθέα.
(Εγώ Δώρα μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ κατα τ' άλλα :) )

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
:pipa3:
Έτσι, ε; Απειλείς το ζωαάκι μου;
Λοιπόν, άκου να δεις Δώρα μου, ήρθε η ώρα να ακούσεις λογάκια που πονάνε.
Read it and Weap.
Σήμερα μετά τη δουλειά συναντήθηκα με την πρόσφατη σχέση μου.
¨Φάγαμε κάτι, τέλος πάντων φεύγοντας περάσαμε από ένα γνωστό μου μπακάλικο.
Είδα με έκπληξη ότι έχουν βγει αμπελόφυλλα.-συνήθως βγαίνουν τέλη Μαϊου.
"Για κοίτα, είπα στον παντοπώλη, βγήκαν από τώρα τα αμπελόφυλλα;"
"Γιατί μου λέει  η δικιά μου, τι τα θες, μήπως θα φτιάξεις ντολμαδάκια;"
"Ναι, της λέω, ντολμαδάκια ξέρω να φτιάχνω, θες να σου κάνω αύριο το τραπέζι;"
Γέλασε δυνατά «Άντε βρε που ξέρεις να κάνεις ντολμαδάκια!"
Τη διαβεβαίωσα πως άυριο Σάββατο,ναι, θαα της φτάξω ντολμαδάκια … γιατί την αγαπώ…
Το κορίτσι, γλάρωσε… Πήρε τηλέφωνο όλες της τις φίλες και με ενθουσιασμό τους ανήγγελλε πως βρήκε γκόμενο που όχι μόνο είναι ΓΛΥΚΟΣ και ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ξέρει να φτιάχνει ΚΑΙ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ.
Όταν αποχαιρετιστήκαμε, με κοίταξε πολύ βαθιά στα ματια, μου έδωσε ένα φιλί με πολύ πάθος –δε με έχει ξαναφιλήσει έτσι- και αύριο θα έρθει στο σπίτι μου για να φάμε ντολμαδάκιια και να κάνουμε γλύκες…
Πάντε λοιπόν να βρείτε εσείς οι μοντέρνες -που δεν πιστευετε στην αγάπη (ορμόνες και τρίχες ε;)- τον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο, που δεν κωλώνει και άμα λάχει σας γκαρίζει και μερικά ΑΝΤΡΙΚΑ φωνήεντα για να σας κάνει να αισθανθείτε γυναίκες.
Εσύ άυριο, Δωροθέα μου, τι είπαμε ότι θα φας; Πίτσα;
Καλή όρεξη να ευχηθώ.
Που θα μου πεις εμενα για το ζωάκι μου, αντι …στρα…ιπι…στρια… - στου χαντακ’, τέλος πάντων
:gay: ετσι,ετσι ,να καταλαβαινετε το ρολο σας πια. Στην κουζινα !!!

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Γιατι κυριε μποκολε ,τη συναισθηματικη καλυψη τη θεωρειτε προβληματικη;

Άιντε πάλι από την αρχή. Η Έλλειψη του άντρα από το πρότζεκτ είναι ολοφάνερη. Ας σου εξηγήσω επακριβώς τι εννοούσα. Αλίμονο να θεωρούσα ότι η συναισθηματική κάλυψη ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΤΟΜΟΥ είναι κάτι προβληματικό. Ογδοντάχρονοι εκατομμυριούχοι ερωτεύονται στρίπερς, κάτι σαν την Ανν Νικόλ. Είναι δυνατόν να μην έχουν επίγνωση ότι αποκλείεται να ζήλεψαν τη μαραμένη τους; κι όμως, αφού τους καλύπτει συναισθηματικά επιλέγουν να βαδίσουν αυτό το δρόμο. Αμέτρητοι Δυτικοευρωπαίοι, Καναδοί, Αυστραλοί, Αμερικάνοι στέλνουν έμβασμα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ στα ΚΟΡΙΤΣΙΑ τους, στην ....... Ταυλάνδη!!!!! Κι εκλιπαρούν τη συναισθηματική κάλυψη, που τους δίνουν με την κάμερα του Σκάιπ. Άλλο έγραψα. Ότι ο φυσικός στόχος κάθε προβληματικής γυναίκας που θέλει συναισθηματική κάλυψη και θα βρεθεί στον περίγυρό μου είναι ο υποφαινόμενος. Από ένστικτο, δεν θα πλησιάσουν καν τον πάλαι ποτέ φίλο μου το Σταύρο, ο οποίος θα τις άρχιζε στα χαστούκια με την πρώτη στραβή. Με μυρίζονται από μακριά. Απλά έμαθα το μάθημά μου.   

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
:pipa3: :gay: ετσι,ετσι ,να καταλαβαινετε το ρολο σας πια. Στην κουζινα !!!

Αυτό έλειπε να γνωρίζεις ότι η τεράστια πλειονοψηφία των επαγγελματιών Σεφ είναι άντρες. Φυσικά ΚΑΙ ΕΚΕΙ είμαστε ασυναγώνιστοι, όταν θελήσουμε. Και μάλλον θα σου έτρεχαν τα σάλια αν μπορούσες να γευτείς το Ιταλικό δείπνο που προσφέρω όταν έχω την κατάλληλη παρέα. Φυσικά με παγωμένο Λευκό κρασί και Πανακότα σαν επιδόρπιο. Και στη συνέχεια το μασάζ με Baby Oil και την πίεση στα κατάλληλα σημεία που προτείνει ο Wataru Ohashi, στο βιβλίο του για το Shiatsu. Αυτά είναι για λίγες και τυχερές. Και που μπορούν να ρίξουν στο τραπέζι κάτι ανάλογο, αυτή είναι η πραγματική ισότητα 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αυτό έλειπε να γνωρίζεις ότι η τεράστια πλειονοψηφία των επαγγελματιών Σεφ είναι άντρες. Φυσικά ΚΑΙ ΕΚΕΙ είμαστε ασυναγώνιστοι, όταν θελήσουμε. Και μάλλον θα σου έτρεχαν τα σάλια αν μπορούσες να γευτείς το Ιταλικό δείπνο που προσφέρω όταν έχω την κατάλληλη παρέα. Φυσικά με παγωμένο Λευκό κρασί και Πανακότα σαν επιδόρπιο. Και στη συνέχεια το μασάζ με Baby Oil και την πίεση στα κατάλληλα σημεία που προτείνει ο Wataru Ohashi, στο βιβλίο του για το Shiatsu. Αυτά είναι για λίγες και τυχερές. Και που μπορούν να ρίξουν στο τραπέζι κάτι ανάλογο, αυτή είναι η πραγματική ισότητα 
Πες τα ρε Γιάνναρε, αντε που στο τέλος θα μας που και μαλάκες!
Όσον αφορά τα προηγουμενα που έγραψες- έχεις δίκιο χιλια, υπάρχουν γυναίκες δηλητήτριο, που ρουφάνε τη ζωή του άντρα, ψυχοπαθείς σκύλες, που άμα δεν έχει κανεις την εμπειρια να τις καταλαβει νωρίς, καταστράφηκε.
Υπάρχουν και καλές κοπέλες όμως, πραγματικοί άνθρωποι και συντροφοί στη ζωή.
Το έχω δει- επανειλλημένα.
Ωστόσο, υπάρχει προβλημα μεγάλο το αναγωνρίζω.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Όσον αφορά τη Δώρα μας -μη κοιτάς που θέλει να γίνει αντιπαθής για να βγει Mr. Malakas (φιλοδοξία κι αυτή!), είναι καλό τυπάκι και κατ' επίφασην αρνήτρια του πραγματικού έρωτα και της αληθινής αγάπης.
Για τα ψηφαλάκια τα λεέι αυτά.
Σε έχουμε ψυχολογήσει Δωροθέα! Δεν είσαι "κακια", καλή είσαι μωρε, εγώ την πάω, κανουμε και ωραίες πλακίτσες εδω μέσα :)
Ρε Γιάνναρε πες κανενα καλό λευκο κρασί έχω τραπέζι αύριο στο πρόσωπο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Πες τα ρε Γιάνναρε, αντε που στο τέλος θα μας που και μαλάκες!
Όσον αφορά τα προηγουμενα που έγραψες- έχεις δίκιο χιλια, υπάρχουν γυναίκες δηλητήτριο, που ρουφάνε τη ζωή του άντρα, ψυχοπαθείς σκύλες, που άμα δεν έχει κανεις την εμπειρια να τις καταλαβει νωρίς, καταστράφηκε.
Υπάρχουν και καλές κοπέλες όμως, πραγματικοί άνθρωποι και συντροφοί στη ζωή.
Το έχω δει- επανειλλημένα.
Ωστόσο, υπάρχει προβλημα μεγάλο το αναγωνρίζω.

AN ένα ζευγάρι είναι δεμένο και συνεργαστεί, όλα θα πάνε καλά και για τους δύο και για τα παιδιά τους. Θα υπάρχει συνεχώς θετική ανατροφοδότηση. Το πρόβλημα είναι η πραγματική ανισότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άντρες όταν ο γάμος διαλύσει. Δεν έχουν καμία ελπίδα για ίση αντιμετώπιση. Είναι στο έλεος κάθε εκδικητικής μέγαιρας, χωρίς καμία προστασία. Ας μην τα ξαναλέω, αυτή είναι η πραγματικότητα στη Δύση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656
Όσον αφορά τη Δώρα μας -μη κοιτάς που θέλει να γίνει αντιπαθής για να βγει Mr. Malakas (φιλοδοξία κι αυτή!), είναι καλό τυπάκι και κατ' επίφασην αρνήτρια του πραγματικού έρωτα και της αληθινής αγάπης.
Σε έχουμε ψυχολογήσει Δωροθέα! Δεν είσαι "κακια", καλή είσαι μωρε, εγώ την πάω, κανουμε και ωραίες πλακίτσες εδω μέσα :)

Πάντα ασπροπρόσωπο θα σε βγάζει ο Μοσχοφίλερο. Είναι BVFM

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
AN ένα ζευγάρι είναι δεμένο και συνεργαστεί, όλα θα πάνε καλά και για τους δύο και για τα παιδιά τους. Θα υπάρχει συνεχώς θετική ανατροφοδότηση. Το πρόβλημα είναι η πραγματική ανισότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άντρες όταν ο γάμος διαλύσει. Δεν έχουν καμία ελπίδα για ίση αντιμετώπιση. Είναι στο έλεος κάθε εκδικητικής μέγαιρας, χωρίς καμία προστασία. Ας μην τα ξαναλέω, αυτή είναι η πραγματικότητα στη Δύση
Τώρα μιλάμε την ίδια γλώσσα, αυτό ακριβώς όπως τα λες παιχταρα μου, υπογράφω με χερια και με πόδια.
Ευχαριστώ για το κρασί, το μοσχοφίλερο είναι σπουδαίο έβρισκα παλιότερα χύμα -θεϊκο- έχεις να προτείνεις καμια καλή μάρκα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.092
Πόντοι
3.656

Υποθέτω ότι γνωρίζεις με ποια πιάτα σερβίρουμε Λευκό κρασί και με ποια σερβίρουμε κόκκινο, πάντα σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να απελευθερωθούν τα Αρώματά του

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Υποθέτω ότι γνωρίζεις με ποια πιάτα σερβίρουμε Λευκό κρασί και με ποια σερβίρουμε κόκκινο, πάντα σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να απελευθερωθούν τα Αρώματά του
Χμ κακώς το υποθέτεις, για τη θερμοκρασία δωματιου ναι το ήξερα.
Με τα ντολμαδάκια τι κρασι παει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom