Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Δεν εχουμε φωτο του νασο.... ας βαλει φωτο του ο πιπαλεκος και βλεπουμε...

βρε παλιο τρομπα δε θημασε που ειχα βαλη μια φοτογραφια μου πριν 5-6 χρονια ?  :S :Sκαι ολοσομη μαλιστα :rockon: :rockon:

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια το thread εχει ξεφυγει τελειως..εγω μονο 1 μηνα ειμαι στο σαιτ γενικα κ τα ιδια κ τα ιδια..καλο ειναι να γινει ενα pause..
1)Ωστοσο να δωσω συγχαρητηρια στον stekas που διατηρησε τη ψυχραιμια του κ δεν ανταπαντησε στη κακογουστη βωμολοχια του πικερακου..πικερακο δεν επρεπε να πεις για οικογενειες...
2)Ο πικερακος οκ ειναι σε καποια πραγματα απολυτος κ προκλητικος..αλλα ας του αναγνωρισουμε οτι καποια απ αυτα που λεει εχουν μεγαλη δοση αληθειας κ οτι στο κατω κατω ρε παιδια δεν ξερουμε τις βιωματικες εμπειριες του καθενος..ο πικερακος τουλαχιστον εκτειθεται σε καποια προσωπικα του κ αυτο δεν ειναι ευκολο..αντιλαμβανομαι οτι καποιοι ισως θελουν να τον βοηθησουν αλλα οκ κ ο τροπος καποιων δεν ειναι σωστος..ο πικερακος ανεπτυξε εναν μηχανισμο αμυνας(νομος) που προστατευει πρωτιστως αυτον απο καποιες "απειλες"..κ αυτος ανθρωπος ειναι κ μονο αυτος ξερει τι κ πως εχει περασει στη ζωη του...
Συμπερασματικα ας γινει μια παυση...παντα φιλικα τα γραφω...

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
Picker...
Το τραγούδι σου...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.896
Πόντοι
5.827
Ε πόσο να αντέξει ο άνθρωπος με όσα του σέρνουν να μην το ανοίξει το στόμα του;

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
το καλό με τον picker είναι οτι ευτυχώς δεν αναπαράγεται, το κακό είναι οτι ψηφίζει...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ε ναι αμα εινε να γινη κανα επιτοπιο νταλαβερι να τη γνωρισω :rockon: :rockon: :rockon:

Πιπαλεκο διαβασες τι κανει η γκομενα και ενδιαφερθηκες αμέσως ....

Ναι νασο του ειχα πει...

Η γυναικα μου εχει μια συναδελφο, της εδειξα φωτο του πικερ, αυτή από το προφίλ του και είπε:

"τον γουσταρω τον τυπο, θα τον στραποναρω καθε βράδυ, θα σφιγγεται και θα σκουζει οπως στην φώτο!"...

... για στραποναρισμα παντα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μπραβο γιωργο, εγω θα γαμησω αμεσως μετά τη δουλεια θα περασω από μια ουκρανη γκομενα...
Δε φοβασαι τυπε; Μπορει να εχει βγει περιπολια ο Πικερ. Ξερεις οτι το εχει κανει σκοπο της ζωης του να αποκαλυπτει κατι τετοια.

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
ΓΑΣΠΑΡΗ στην πιάτσα ακούγεται ότι κάνετε πλακοπούτσια με τον Στρούκα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Δε φοβασαι τυπε; Μπορει να εχει βγει περιπολια ο Πικερ. Ξερεις οτι το εχει κανει σκοπο της ζωης του να αποκαλυπτει κατι τετοια.

Ελα ρε τυπε, ποιος φοβαται τον πικέρ?

Ολο λεει ότι δινουμε στεγνα τα λαμογια, αλλα δεν μας ειπε ποσα λαμογια εδωσε στις γκομενες/ γυναικες τους μεχρι σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom