ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ναι
βγαλε απο τη λιστα του 18 βαγονια και σελφι που μας αφησαν χρονους...Θα παει καλα γιωργο...
δεν γινεται δουλεια ετσι γιωργο
βγαλε απο τη λιστα του 18 βαγονια και σελφι που μας αφησαν χρονους...![]()
εσυ ξερεις..Τυπε επειδη ειχαν παρουσια μεσα στο 2018 θα ήταν αδικο να αποκλειστουν απο την προκριματική φαση οπου θα είναι πανω από 120 παικτες. Ασε που το μπαν τους μπορεί και να ανακληθεί....
και ο μεταξας θεμος του κανονισε πηδο... :-Στεκα ειχες πει θα του γνωρισεις γκομενα :S :S :S
δεν πιστευω τις πουτανες λενε όλο ψέμματα αλλά έψησα την δικιά μου να σου κάτσει κ να μου πει μετά τη γνώμη της για το αν γαμάς καλά ή είσαι κοκοράκι...ψήνεσαι;
παλι αυτοαναφλεγει ο πικερ?
![]()
Στεκα ειχες πει θα του γνωρισεις γκομενα :S :S :S
και δεν ειχε και ιδιαιτερη πιεση να πεις ρε γμτ...Δεν παιζοταν ουτε στο στοιχημα τυπε...17 μερες αντεξε πριν αρχισει για γυναικες και παιδια.Κατι μου λεει οτι θα επανεμφανιστει δριμυτερη η "Dora"...
και δεν ειχε και ιδιαιτερη πιεση να πεις ρε γμτ...![]()
γαμαει τσαμπα ο Πικερ τυπε και μεις κοιμομαστε :S :S :Sκαι ο μεταξας θεμος του κανονισε πηδο... :-
γνωρισε της τον ΠιπΑλεκο2 τωρα Στεκα οπως ηρθαν τα πραματα :S :S :SΝαι νασο του ειχα πει...
Η γυναικα μου εχει μια συναδελφο, της εδειξα φωτο του πικερ, αυτή από το προφίλ του και είπε:
"τον γουσταρω τον τυπο, θα τον στραποναρω καθε βράδυ, θα σφιγγεται και θα σκουζει οπως στην φώτο!"...
:- :S :S :SΑνοίγω αυτό το θέμα για να εκφράζω τις απόψεις μου ελεύθερα όποτε θέλω χωρίς να σπαμάρω στα υπόλοιπα thread. Όσοι πιστοί προσέλθετε.![]()