Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, αυτοί που δεν καταδέχονται ποτέ να κάνουν παρέα με γυναίκες, οι σκληροί χεβιμεταλλάδες σεξιστές, τα "αγόρια ταρζάν (κορίτσια σαμπουάν)" που μεγάλωσαν. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Οι γκομενες γελανε μαζί του τυπε. Θα πω να τις γαμησω όλες που πειραζουν τον πικερ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν δίνουμε αξία σε συμπλεγματικά κι αδύναμα υποκείμενα.Λόρδε Πίκερ προχώρα κι εμείς σε ακολουθούμε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Είμαστε οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες, αυτοί που δεν καταδέχονται ποτέ να κάνουν παρέα με γυναίκες, οι σκληροί χεβιμεταλλάδες σεξιστές, τα "αγόρια ταρζάν (κορίτσια σαμπουάν)" που μεγάλωσαν. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!

Τρέχα τρέχα οδηγέ
κι αμα τους περάσουμε
μπύρα θα κεράσουμε.

:babycry: :babycry: :babycry: :babycry:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
πέρα από πλάκες και θεωρώντας ότι όσα γράφετε δεν είναι απλά λόγια στο μπου αλλά τα πιστεύετε...
επειδή ίσως αντιλαμβάνομαι το θυμό σας απέναντι στις γυναίκες, όλοι μας δυστυχώς κάποια στιγμή ανακαλύπτουμε ότι έχουμε γίνει το παιχνιδάκι κάποιας, συνήθως από εκεί ξεκινάει το κακό και είναι μάλλον αναπόφευκτο σε ανθρώπους ενεργούς ερωτικά), είναι προσωπική άποψη ότι καλό θα είναι να το ξεπεράσετε με άλλον τρόπο κι όχι με πικερο-συμπεριφορές.
προχωρήστε παρακάτω και ζήστε στον αληθινό κόσμο...

Να εφαρμόζεις το νόμο τύπε και να μην παραθέτεις το πάκι από τη Ρόδο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο κόσμος μας είναι πολύ αληθινός, απορώ τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί. Δουλεύουμε, κινούμαστε και είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας. Απλά έχουμε αποφασίσει να μην χάνουμε το χρόνο μας με τις γκόμενες και να γαμάμε τακτικότατα πουτάνες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει και να αποδεχτεί ως επιλογή και τρόπο ζωής το νόμο του Picker δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να γράφει στο site αυτό. Είναι γελοίος, σχεσάκιας, λαμόγιο, μουνόδουλος και βλάκας. Και πρέπει για μένα να τρώει ban.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
ότι πείτε κύριε barock μου, κάτι θα ξέρετε :)
είπα μήπως τα παιδιά το ξανασκεφτούν γιατί είναι κρίμα...

Τα λες καλά και όμορφα Johnny αλλά εδώ τα παιδιά είναι σκληροί καργιόληδες και πρέπει να έχουμε το νου μας. Ο δε πίκερ είναι έτοιμος να απασφαλίσει.....  :S :S :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει και να αποδεχτεί ως επιλογή και τρόπο ζωής το νόμο του Picker δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να γράφει στο site αυτό. Είναι γελοίος, σχεσάκιας, λαμόγιο, μουνόδουλος και βλάκας. Και πρέπει για μένα να τρώει ban.

Και τι θα κάνεις μόνος σου στο σαη μετά τύπε;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
τελευταίο γιατί δεν οδηγεί πουθενά...
έχεις αφήσει έξω το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής. period, τέλος, όπως θες πες το.
αν αυτό συμβαίνει γιατί πληγώθηκες, ξεπέρασέ το.
κι εγώ νιώθω θυμό αυτή τη στιγμή και προδωμένος αλλά προχωράω, δεν βγαίνω εκτός...
1000 νόμους να βγάλεις η πραγματική ζωή τρέχει δίπλα σου και δυστυχώς δεν την "ακουμπάς".

Πραγματική ζωή; Γιατί του βάζεις δύσκολα τώρα;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Ο κόσμος μας είναι πολύ αληθινός, απορώ τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί. Δουλεύουμε, κινούμαστε και είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας. Απλά έχουμε αποφασίσει να μην χάνουμε το χρόνο μας με τις γκόμενες και να γαμάμε τακτικότατα πουτάνες.

ξεροχυνω με πικερ a.k.a. "ενεργο μελος της κοινωνιας"..... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Και φυσικά η άλλη με είπε "φάντασμα" επειδή ούτε καν γύριζα να την κοιτάξω. Και όταν το πήρε το αυτί μου που το έλεγε σε μία από πίσω, της κάνω: "Εγώ;" Και χέστηκε η μαλάκω και τα μάσαγε μετά λέγοντάς μου χαζές δικαιολογίες. Βούρλα! Χαχαχα!
κλασσικη αντιδραση απαξιωμενης
δεν μπορει να το διαχειριστει και βγαζει κομπλεξ προσπαθωντας να σε μειωσει
:cum:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom