Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μακρυς ο καταλογος...

εχεις ρεπορταζ για το μπαναρισμα γιατι παλι δεν φαινεται τιποτα στα μνμτα

αρχιζω να πιστευω οτι πεφτουν ραντομ τα μπαν
και οποιον παρει ο χαρος

Φημες λενε οτι ο συντροφος σελφι φιμωθηκε λογω της εντονης διαμαρτυριας του για τον αποκλεισμο του συντροφου βαγκον . :(

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Για να καταλάβετε τι ζητάνε οι γκόμενες και πόσο γελοίες είναι, σήμερα στη δουλειά μία που καθόταν δίπλα μου στο τηλεφωνικό κέντρο μιλώντας με μία άλλη συνάδελφο με χαρακτήρισε ειρωνικά "φάντασμα" επειδή δεν της έδινα σημασία. Οι γκόμενες στην Ελλάδα έχουν συνηθίσει με τους πυρφόρους που τους δίνουν αξία και δεν αντέχουν τη δική μας αδιαφορία.

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Για να καταλάβετε τι ζητάνε οι γκόμενες και πόσο γελοίες είναι, σήμερα στη δουλειά μία που καθόταν δίπλα μου στο τηλεφωνικό κέντρο μιλώντας με μία άλλη συνάδελφο με χαρακτήρισε ειρωνικά "φάντασμα" επειδή δεν της έδινα σημασία. Οι γκόμενες στην Ελλάδα έχουν συνηθίσει με τους πυρφόρους που τους δίνουν αξία και δεν αντέχουν τη δική μας αδιαφορία.

κρυφακουγες δασκαλε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τι κάνουν τα γελοία λαμόγια; Απλά παίζουν το παιχνίδι των γυναικών. Ελεεινά ανθρωπάκια που κάνουν ό,τι θέλει το μουνί.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εμείς λοιπόν ΔΕΝ κάνουμε τα καθιερωμένα. Ίσα μωρή χαμούρα. Γράφουμε στα αρχίδια μας τις γκόμενες, δεν τους δίνουμε καμία αξία. Και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τους πούμε και το λόγο. Ότι δηλαδή γαμάμε συνέχεια στα μπουρδέλα.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Στις γυναικες στη δουλεια πικερακο τους εχεις πει το νομο σου?κ αν ναι τι λενε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Μπορεί να σε είπε και φάντασμα με τα μούτρα που έχεις.  :S :S

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Εμείς λοιπόν ΔΕΝ κάνουμε τα καθιερωμένα. Ίσα μωρή χαμούρα. Γράφουμε στα αρχίδια μας τις γκόμενες, δεν τους δίνουμε καμία αξία. Και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τους πούμε και το λόγο. Ότι δηλαδή γαμάμε συνέχεια στα μπουρδέλα.  :rockon:

Και αυτές σε γραφουν στο μουνι τους, γελανε μαζί σου, θα είσαι κατι σαν τον τρελο, τον μαλακα του γραφειου, θέμα για τον πρωινό καφέ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Προφανως εχεις βασικά προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς, αν δεν μιλας με τους συναδελφους/σες σου θα είσαι θέμα για αρνητική κουβέντα και καζουρα.

Αλλά εδώ που τα λεμε τα θελει το κολαρακι σου, γουσταρεις που εχεις πιάσει την θεση του τελειωμένου και καμενου στο γραφειο.

Αν μαλιστα παρουσιαστεί μια αλλη καμενη περιπτωση στο γραφείο δεν θα σου αρεσει γιατί θα χασεις το μονοπώλιο. Ειμαι συγουρος πως θα του τα χωσεις κιολας...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μπορεί να σε είπε και φάντασμα με τα μούτρα που έχεις.  :S :S

Με το πουρο στο στομα μοιαζει με μεγιστανας τύπε....

Αν και δεν φαινεται ολοκληρος στην φώτο, καποιοι κακεντρεχείς λένε πως στην φώτο με το πουρο, χαιδευει την κωλοτριπιδα του... :S :S :S :S

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα γελοία υποκείμενα θα πρέπει να ξέρουν ότι ΑΥΤΟΙ μπαίνουν στο νόμο του Picker και ασχολούνται μαζί μου. Εγώ έστω και παράθεση απαξιώ να τους κάνω. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γκόμενες τις δουλειάς. Τις γράφω στα αρχίδια μου πλήρως.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και φυσικά η άλλη με είπε "φάντασμα" επειδή ούτε καν γύριζα να την κοιτάξω. Και όταν το πήρε το αυτί μου που το έλεγε σε μία από πίσω, της κάνω: "Εγώ;" Και χέστηκε η μαλάκω και τα μάσαγε μετά λέγοντάς μου χαζές δικαιολογίες. Βούρλα! Χαχαχα!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα γελοία υποκείμενα θα πρέπει να ξέρουν ότι ΑΥΤΟΙ μπαίνουν στο νόμο του Picker και ασχολούνται μαζί μου. Εγώ έστω και παράθεση απαξιώ να τους κάνω. Το ίδιο συμβαίνει και με τις γκόμενες τις δουλειάς. Τις γράφω στα αρχίδια μου πλήρως.

Καλημερα Πικερ!

Είμαι στο γραφειο και μιλαω με τα γκομενακια.

Τους λέω για την περιπτωσή σου και γελάνε...

Θα εδειχνα και τις φωτος σου, αλλά θα ξεφυγει η κατασταση και δουλειά δεν θα βγει.

Οσο για τις παραθεσεις, τις κανω για να μην μπερδευεσαι...

ΥΓ. Μ. Πεμπτη την κάνω για Ρόδο, δεν θα χαθούμε, θα εχω το λαπτοπ και το κινητό και θα σε χαιρετάω...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και εννοείται ότι είμαι θέμα συζήτησης ανάμεσα στις γκόμενες στη δουλειά. Είμαι ο γνωστός μπουρδελιάρης σεξιστής, αυτός που δεν κάνει μαζί τους πλακίτσα, αυτός που για να καταδεχτεί να μιλήσει σε μία γυναίκα πρέπει πρώτα να την έχει γαμήσει.  :sunglasses:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και φυσικά η άλλη με είπε "φάντασμα" επειδή ούτε καν γύριζα να την κοιτάξω. Και όταν το πήρε το αυτί μου που το έλεγε σε μία από πίσω, της κάνω: "Εγώ;" Και χέστηκε η μαλάκω και τα μάσαγε μετά λέγοντάς μου χαζές δικαιολογίες. Βούρλα! Χαχαχα!

Ενταξει, τυχερος ησουν αν ηταν καμια καριολα θα σε ξεσκιζε ετσι για πλάκα....

ΡοδοΠακης

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ποιός σε πείραξε;Θα τον γδάρω ζωντανό.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και εννοείται ότι είμαι θέμα συζήτησης ανάμεσα στις γκόμενες στη δουλειά. Είμαι ο γνωστός μπουρδελιάρης σεξιστής, αυτός που δεν κάνει μαζί τους πλακίτσα, αυτός που για να καταδεχτεί να μιλήσει σε μία γυναίκα πρέπει πρώτα να την έχει γαμήσει.

Λογικό είναι να μην μιλας με γκόμενα, γιατι ποτε δεν θα γαμίσεις γκόμενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom