μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 281
- Πόντοι
- 36
Ολοι μαζι;
Ο βαγονης θα κανει την ατμομηχανη
Τιμής ένεκεν λόγω ονόματος, δεν υπονοώ κατι
Ολοι μαζι;
Αχ τι κριμα ,ειμαι βαρυκοη οταν μου απευθύνονται σε προστακτικη. Για δοκιμαστε να γονατισετε και να μου το ζητησετε παρακαλωντας
Με τα αυτιά διαβάζετε εσείς τα βαμπίρ;
Εχετε την εντυπωση οτι σας διαβαζω; και ο αντρας της παρεας ,που λεει και ο κυριος μποκολος ,τι κανει; γα τις χαμαλοδουλειες τον εχω
Εχετε την εντυπωση οτι σας διαβαζω; και ο αντρας της παρεας ,που λεει και ο κυριος μποκολος ,τι κανει; γα τις χαμαλοδουλειες τον εχω
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. 1η. Να λες αλήθεια, σχετικά με τη χαμαλοδουλειά. Ο άντρας της παρέας να υποφέρει από μουνοδουλίαση και να ελπίζει ότι, αν σε ξελασπώσει από τα δύσβατα μονοπάτια στα οποία προσπαθείς να βαδίσεις, θα πάρει την ανταμοιβή του σε είδος (η ελπίδα πεθαίνει μαζί μας). 2η. Να ψεύδεσαι και συνεχίζει το Κοινωνικό Πείραμα (ή οτιδήποτε άλλο κάνει) κι εσύ να προσφέρεις την απαραίτητη βοήθεια με φωτογραφίες κλπ που δεν μπορεί να βρει μόνος του. Ανεξάρτητα από αυτά, ο Πίκερ θα τραβάει τα λιγοστά μαλλιά του με όσα διαβάζει. Που και που θα βλέπει το νόμο του, αλλά ούτε ένα τραγουδάκι βρε αδελφέ, ούτε μια φωτογραφία από το παρελθόν του. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες
αμα υπαρχει αγαπη ολα λυνονται
πχ
εγω πηγα σημερα στην ενορια μου και φιλησατην εικονα του αγιου
Διαβαζουμε Γιαννη Ξανθουλη?Και εγω ψαχνω να τη φιλησω αλλα εχω μπερδευτει. Το σιμος προερχεται απο το γερασιμος ,συμεων ή ιασιμος ?
Διαβαζουμε Γιαννη Ξανθουλη?
Οχι, Σιμος ειναι ξεχωριστο ονομα. Προερχεται απο τον Σιμο, βασιλια της αρχαιας Αρκαδιας.Αρα ,συμεων ,θελετε να πειτε; σας ευχαριστώ για την ενημερωση
Οχι, Σιμος ειναι ξεχωριστο ονομα. Προερχεται απο τον Σιμο, βασιλια της αρχαιας Αρκαδιας.
Θεωρησα οτι κανετε λογοπαιγνιο βασισμενο στο βιβλιο του Ξανθουλη.
Προφανως εχω χασει επεισοδια, αγνοω την υποθεση, συγχωρηστε μου την παρεμβαση.Μα που πηγε το μυαλο σας; ειναι δυνατον να ειχα ποτε καλες προθεσεις; απλα ψαχνω το πραγματικο ονομα του παππου ,μην συντριψω λαθος ατομο .
Μα που πηγε το μυαλο σας; ειναι δυνατον να ειχα ποτε καλες προθεσεις; απλα ψαχνω το πραγματικο ονομα του παππου ,μην συντριψω λαθος ατομο .
δωρα βουντου θες να κανεις?
Του υπενθυμιζω συχνα οτι πρεπει να νικησει τον υστατο πειρασμο ,την ελπιδα ,αλλα ειναι αδυναμος ακομα
Βαλτε μας εσεις ενα τραγουδακι ,με ενδιαφερουν οι μουσικες επιλογες των μελων για το πειραμα μου.