st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
που κολλαει αυτο...(...της παρασκευης το γαλα)Ναι εμεις φταιμε που οι αντρες σημερα νομιζετε πως επειδη πηγατε με μια γκομενα θα την παντρευτειτε μετα...
που κολλαει αυτο...(...της παρασκευης το γαλα)Ναι εμεις φταιμε που οι αντρες σημερα νομιζετε πως επειδη πηγατε με μια γκομενα θα την παντρευτειτε μετα...
ο,τι καλυτερο για χαλαρωση (χωρις ιχνος ψυχοτροπας επιδρασης)....οτι πιο πιουρ....
το μαγαζι στο παγκρατι...εξυπερετικοτατα τα παιδια
που κολλαει αυτο...(...της παρασκευης το γαλα)
Γιατι μετα το σεξ ,πρεπει να σας τρωμε στη μαπα; κανατε τη δουλεια σας ,αποχωρηστε ,να ηρεμησουμε ,αυτο εννοω
Εγώ πρώτα της δίνω χαρτομάντιλο για τα χύσια και μετά φεύγω, είμαι κύριος.
αυτη συνηθως ειναι αντρικη ατακα....Γιατι μετα το σεξ ,πρεπει να σας τρωμε στη μαπα; κανατε τη δουλεια σας ,αποχωρηστε ,να ηρεμησουμε ,αυτο εννοω
ειπαμε νομιμα και χωρις ψυχοτροπα δραση...ειδικα αν εχεις και μια ταση ψυχωσης καλο ειναι να αποφευγεται η οποιαδηποτε χρηση τετοιων "ουσιων"Οτι καλυτερο για χαλαρωση. Το μαγαζί γερανιου και περιξ. Εξυπηρετικοτατα τα παιδια
-------Μπαστουνοβλαχε κανε μια χαρη στην ανθρωποτητα...βαλε 30 δελτια Παμε Στοιχημα στη κωλοτρυπιδα και στο στομα σου και πεθανε απο ασφυξια.Εισαι τερμα ηλιθιος λεμε...
αυτη συνηθως ειναι αντρικη ατακα....
οποτε καταλαβα τι πιρφοροαγαπουλιδες εχεις για πελατες...
να αναζητας τη συναισθηματικη σου ανεπαρκεια σε μια εφημερη σεξουαλικη παρτενερ....θλιβερα ναυαγια, για λυπηση
ειπαμε νομιμα και χωρις ψυχοτροπα δραση...ειδικα αν εχεις και μια ταση ψυχωσης καλο ειναι να αποφευγεται η οποιαδηποτε χρηση τετοιων "ουσιων"
αυτη συνηθως ειναι αντρικη ατακα....
οποτε καταλαβα τι πιρφοροαγαπουλιδες εχεις για πελατες...
να αναζητας τη συναισθηματικη σου ανεπαρκεια σε μια εφημερη σεξουαλικη παρτενερ....θλιβερα ναυαγια, για λυπηση
Μπορεις βέβαια αντι να κάνεις σοβαρή σχέση και να έχεις κάποια όχι, να πας απευθείας σε ελεύθερη σχέση ... αν και ειδικά οι γυναίκες τις αποφεύγουν απο οτι έχω καταλάβει.Αναφερομουν κυριως στις επαγγελματικες σχεσεις. Αλλα και στις προσωπικες γιατι οχι; αν εχουμε σχεση και εγω εχω καποια οχι , πχ δε μου αρεσει να επεμβαινεις στις φιλικες μου σχεσεις ,δε μου αρεσει να ψαχνεις τα πραγματα μου κλπ κλπ δε οφειλεις να το σεβαστεις;
----Αναφερομουν κυριως στις επαγγελματικες σχεσεις. Αλλα και στις προσωπικες γιατι οχι; αν εχουμε σχεση και εγω εχω καποια οχι , πχ δε μου αρεσει να επεμβαινεις στις φιλικες μου σχεσεις ,δε μου αρεσει να ψαχνεις τα πραγματα μου κλπ κλπ δε οφειλεις να το σεβαστεις;
Τύπε δεν έχει σχέση με πελάτες. Ακριβώς επειδή είναι αντρική ατάκα την λέει για να κάνει και καλά αντεπίθεση.
Τύπε δεν έχει σχέση με πελάτες. Ακριβώς επειδή είναι αντρική ατάκα την λέει για να κάνει και καλά αντεπίθεση.
Εισθε συναδελφος και ξερετε τι αντιμετωπιζουμε οι του χωρου;
Η απλα ξερολας; μεινετε στο αντικειμενο σας κυριε ,αν θελησουμε συνταγη για ιμαμ ,θα σας απευθυνουμε το λογο
Είμαι πελάτης και εσύ ΔΕΝ είσαι του χώρου.
Είμαι πελάτης και εσύ ΔΕΝ είσαι του χώρου.