μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 283
- Πόντοι
- 36
Mαζι θα νικήσουμε στον αγωνα κατά των φεμινιστριων τυπε![]()
![]()
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Mαζι θα νικήσουμε στον αγωνα κατά των φεμινιστριων τυπε![]()
![]()
Χαρα στο κουράγιο σας, κύριε Μπρόκολε, που κάθεστε και γράφετε σεντόνια στο αδαές μισομούνι...
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΟΡΕΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ;
ΑΝΕΣΤΗ, ΛΕΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ;
![]()
αυτός που θα ρίξω σήμερα στην δώρα, ο πυροσβέστης![]()
Εσεις ειστε στην κατηγορια που ανεφερε ο κυριος παππουδης ,δε αναγνωριζετε καν οτι πασχετε ε;
δεν δηλωσα εγω οτι επιλεγω να ζω με την ψυχωση μου, καλη μου
διαλεξτε επιτελους
ή ψόφιος κοριός ή τσιμπούρι
μην γίνεστε συνεχώς και τα δυο, γιατί θα παρω το γουδοχέρι και θα σας το βάλω στον κώλο
Ειμαι ένας αγαπούλης με πρησμένη πούτσα![]()
δεν δηλωσα εγω οτι επιλεγω να ζω με την ψυχωση μου, καλη μου
διαλεξτε επιτελους
ή ψόφιος κοριός ή τσιμπούρι
μην γίνεστε συνεχώς και τα δυο, γιατί θα παρω το γουδοχέρι και θα σας το βάλω στον κώλο
Mπραβο καλε μου. Παιδια ,πειτε ολοι ενα μεγαλο μπραβοοοοο στο συμμαθητη σας που υπερασπιστηκε με σθενος την ταυτοτητα του . Και τωρα επαναλαμβανουμε. Ειμαι ο μασαζονομαχος και ειμαι καλα!!
Σελφι ,ο βρηκα γκομενα που μου εστειλε αιτημα ,ειστε εσεις να υποθεσω;
αυτος με εκανε φιλο αλλα μηνυμα δεν εστειλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομιζω τον σουταρανε,δε τον βλεπω πια
ναι πρεπει να ειναι ενας και φτιαχνει διαφορους λογαριασμους
Με αυτα και με αυτα ,θα πηδηξουμε καναν κλωνο καταλαθος :S
δωρα πες κανα νεο
βαριεμαι...
Δίδα Δώρα σας καλήμερίζω.Εδω μωρε τα ιδια ,ο σελφι προσπαθει με υπουλες τακτικες να με παρει με το μερος των εχθρων ,αλλα δε προδιδω τις αξιες μου.
Δίδα Δώρα σας καλήμερίζω.
Κάπου δίαβασ πως σήμερα έχετε το ρεπό σας, σας εύχομαι καλή ξεκούραση.
Κάνω ένα διάλειμμα από την εξαρτημένη εργασία μου - και εμείς οι μικροαστοι αντιπαθούμε την εξαρτημένη εργασία μέχρι βεβαίως να γίνουμε αφεντικά, ω ευλογημένη μέρα!
Καλημέρα, λοιπόν.