Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε πικερ γαμηθηκες ρε μαν...![]()
Σαφως. 4 φορες τη βδομαδα . Το λεει ο νομος
ρε πικερ γαμηθηκες ρε μαν...![]()
Τελεια κριτικη κα Δωρα με σαρκικη διαθεση και πνευματική εναρμονηση υπακτου και φανταστικού. Νομιζω θα πρέπει να θεωρηθεί πνευματωδης κρητική της χρονιας
χμμ.. :smoking:Έχω μια θεωρία.
Ο Πίκερ βρήκε γκόμενα που φυσικά για να πάει μαζί του είναι πιο μουρλή και από τον Πίκερ.
Το nick Dora86 είναι το πνευματικό παιδί δυο μουρλών!
Έχω μια θεωρία.
Ο Πίκερ βρήκε γκόμενα που φυσικά για να πάει μαζί του είναι πιο μουρλή και από τον Πίκερ.
Το nick Dora86 είναι το πνευματικό παιδί δυο μουρλών!
χμμ.. :smoking:
ετσι κολλαει και η εφταχασμενη προσωπικοτητα...
Ναι, το θρεντ πρέπει να μετονομαστεί σε:
"Ο μουνόδουλος Πίκερ και η βλαμμένη του γκόμενα" :S
Dora 86 κοιτα λιγακι τα πμ σου ευχαριστω![]()
![]()
![]()
Σαφως. 4 φορες τη βδομαδα . Το λεει ο νομος
Αραγε σε ποιό νούμερο να έχει φτάσει ο δάσκαλος ; Πλησιάζει τις 4000 του σπαλιάρα ; Πρέπει να ψήσουμε τον athenian να βγάλει κανένα τραγούδι και για τον πίκερ
Ειναι καιρος γλυκια μου δώρα να μου δωσει,ο πελοπας αυτο που μου ανοίκει. Εσενα για μια ολοκληρη βραδυα μην το ξεχναμε. Αλλωστε τοσα εκανα για σενα και εκείνον εκείνη την ημέρα. Η ανταμοιβή μου εστω και σε αυτή την ζωή πρεπει να ολοκληρωθεί.Helloιπποδαμεια εδω ,εχουμε αφησει εκκρεμότητες απο μια αλλη ζωη
ειναι που γραφει οτι δινεις και κατι παραπανωΚαταιγισμος μηνυματων μετα την κριτικη...μετα λετε εμενα περιεργη![]()
Καταιγισμος μηνυματων μετα την κριτικη...μετα λετε εμενα περιεργη![]()
Ο Πίκερ δεν θα σε αγαπήσει ποτέ αληθινά, μόνο την Κορίνα αγάπησε.
ειναι που εγραψει οτι δινεις και κατι παραπανω
ευκαιρια να βγαλουν το κατιτι
![]()
Δωρα φυγε απο εδω μεσα στο ειπε κι ο Μυρτιλος (ενας απο τους ελαχιστους κολλητους διαδικτυακα). Ανοιξε δικο σου θρεντ και μαζευτει κοσμος!
Θες να βρεθουμε κι οι 3 μαζι, ειμαστε καλα κριαρια μη φοβασαι θα σε προσεξουμε!
Μπαρμπα θα μιλησουμε τηλεφωνικα το βραδυ απο το γραφειο.
Σε αφηνω Θεου δωροεχω προγκραμιν C#
Ok ,μου αρεσουν και οι καμπυλατες.μεσα