You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Toolmaker Είμαι (μαζί με άλλους) ιδεολογικός αντίπαλος του Πίκερ.
Τοτε να σας ευχηθω ,εσεις και οι αλλοι να εχετε καλη ανταμωση στα... γουναραδικα![]()
Πόσα κιλά είσαι ?
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πόσα κιλά είσαι ?
50. Βγαζετε ενα χειμωνα με το κρεας μου
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
50. Βγαζετε ενα χειμωνα με το κρεας μου
Τελικά παίζει να μην είσαι ο Πίκερ και να είσαι γυναίκα, λες ψέματα για το βάρος σου.
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τελικά παίζει να μην είσαι ο Πίκερ και να είσαι γυναίκα, λες ψέματα για το βάρος σου.
Ψεματα ποτε...αλλωστε οπως σας συμβουλευσε ο αγαπητος οσκαρ ,να προσεχετε τις γυναικες που λενε την πραγματικη τους ηλικια. Αν ειναι ικανες για αυτο ,ειναι ικανες για τα παντα .
Και για να πουν το πραγματικο τους βαρος ,δηλαδη
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Ψεματα ποτε...αλλωστε οπως σας συμβουλευσε ο αγαπητος οσκαρ ,να προσεχετε τις γυναικες που λενε την πραγματικη τους ηλικια. Αν ειναι ικανες για αυτο ,ειναι ικανες για τα παντα .![]()
Και για να πουν το πραγματικο τους βαρος ,δηλαδη
Τελικά παίζει να είσαι και αληθινά πουτάνα.
Όλες πετάνε ονόματα συγγραφέων για να δείξουν ότι έχουν μορφωτικό επίπεδο.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
γιωργο βλεπω παουρ οφ λοβ και το βραδυ θα ριξω γαμησακι
Ο κυπελούχος ΜR MALAKAS 2017, συριζοαναρχικός βανακιας, καθεται και βλέπει την αγαπημενη του εκπομπή στον ΣΚΑΙ...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σας ευχαριστώ αλλα υποστηριζω τον σωκρατικο ορισμο
Ποιος ήταν μορφωμένος άνθρωπος για τον Σωκράτη;
Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων.
«Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς... Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;
1. Πρώτα απ'όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές
2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική...
3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές...
4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα...
5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους...
6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες τους...
7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...
Ποιος ήταν μορφωμένος άνθρωπος για τον Σωκράτη;
Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου, δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων.
«Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς... Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;
1. Πρώτα απ'όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές
2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική...
3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές...
4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα...
5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους...
6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες τους...
7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Σας ευχαριστώ αλλα υποστηριζω τον σωκρατικο ορισμο ........
Τώρα πέταξες και τον Σωκράτη, σίγουρα πουτάνα .....
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τώρα πέταξες και τον Σωκράτη, σίγουρα πουτάνα .....
Επιτελους ,δικαιωθηκα. Κουραστηκα να εξηγω οτι δε ειμαι ο πικερ
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Επιτελους ,δικαιωθηκα. Κουραστηκα να εξηγω οτι δε ειμαι ο πικερ![]()
Βασικά η δικαίωση θα έρθει με την πρώτη κριτική για εσένα.
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βασικά η δικαίωση θα έρθει με την πρώτη κριτική για εσένα.
Να σας γραψω εγω μια ,ειμαι αντικειμενικη
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Να σας γραψω εγω μια ,ειμαι αντικειμενικη
Για λεγε.
Να περιγράψεις όλη την υπηρεσία, εμφάνιση, διάρκεια, κόστος, πίπα , πρωκτικό .....
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.631
- Πόντοι
- 746
Δωρα γιατι δεν κανεις δικο σου νημα με τιτλο . Η Δωρα ο Σωκρατης και η πουτανια θάχει ενδιαφερον γλυκια μουΝα σας γραψω εγω μια ,ειμαι αντικειμενικη
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.641
- Πόντοι
- 6.056
και να μας απαντησει αν το πρωκτικο ειναι μεσα στο 70ρι...Για λεγε.
Να περιγράψεις όλη την υπηρεσία, εμφάνιση, διάρκεια, κόστος, πίπα , πρωκτικό .....
![]()
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ραντεβου με τη δωρα
Bill 8 μ.μ. χτυπαει η πορτα . Βλεπω μπροστα μου ενα αλλοκοτο κοντο πλασμα,κατι σαν τον ξαδελφο ιτ απο την οικογενεια ανταμς αν θυμαστε. Με πολυ κοπο ,αρχιζω να απομακρυνω μαλλι τουφα τουφα μηπως φτασω στο προσωπο. Το κοντοστουπικο πλασματακι γελαει χαιρεκακα "μην ανησυχεις ,ο χρονος αυτος θα αφαιρεθει απο τη διαδικασια ". Μετα απο ενα μισαωρο ,εξαντλημενος απο το ξεμπλεγμα της αφανας ,φτανω στο προσωπο. Ενα μειγμα γουρλοματη μητσοτακη ,μοχθηρης τασσω καββαδιας και υφος βλακειας τσακαλωτου ,χμμμ κατι ελεγε το χαμογελο αλλα μου υπενθυμισε οτι χρησιμοποιει τους κοφτερους της κυνοδοντες κατα την πραξη και μου το χαλασε. Μπαινοντας στο δωματιο , μια βαρια μυρωδια τσιγαρου εισχωρησε στα ρουθουνια μου . Της εδωσα το τηλεφωνο του ιατρειου διακοπης καπνισματος ,φευγοντας. Στα του αγωνα . Καλη πιπα ,αν δε εκανε αναλυσεις για την καθηλωση στο στοματικο σταδιο κατα φρουντ και τις ευεργετικες ιδιοτητες του σπερματος ,θα ηταν καλυτερη. Σεξ σε ολες τις στασεις , οσες φορες αντεξα ,στο τελος προθυμοποιηθηκε να με πληρωσει κατι παραπανω για να την ξαναπηδηξω ,αλλα δε ειχα αλλες αντοχες. Εφυγα τρεχοντας ακουγωντας την να κραυγαζει "που πας ρεεεεε;;; θελω κι αλλο " .τρομαχτικη εμπειρια ,ιδανικη για τερατοφιλους
Bill 8 μ.μ. χτυπαει η πορτα . Βλεπω μπροστα μου ενα αλλοκοτο κοντο πλασμα,κατι σαν τον ξαδελφο ιτ απο την οικογενεια ανταμς αν θυμαστε. Με πολυ κοπο ,αρχιζω να απομακρυνω μαλλι τουφα τουφα μηπως φτασω στο προσωπο. Το κοντοστουπικο πλασματακι γελαει χαιρεκακα "μην ανησυχεις ,ο χρονος αυτος θα αφαιρεθει απο τη διαδικασια ". Μετα απο ενα μισαωρο ,εξαντλημενος απο το ξεμπλεγμα της αφανας ,φτανω στο προσωπο. Ενα μειγμα γουρλοματη μητσοτακη ,μοχθηρης τασσω καββαδιας και υφος βλακειας τσακαλωτου ,χμμμ κατι ελεγε το χαμογελο αλλα μου υπενθυμισε οτι χρησιμοποιει τους κοφτερους της κυνοδοντες κατα την πραξη και μου το χαλασε. Μπαινοντας στο δωματιο , μια βαρια μυρωδια τσιγαρου εισχωρησε στα ρουθουνια μου . Της εδωσα το τηλεφωνο του ιατρειου διακοπης καπνισματος ,φευγοντας. Στα του αγωνα . Καλη πιπα ,αν δε εκανε αναλυσεις για την καθηλωση στο στοματικο σταδιο κατα φρουντ και τις ευεργετικες ιδιοτητες του σπερματος ,θα ηταν καλυτερη. Σεξ σε ολες τις στασεις , οσες φορες αντεξα ,στο τελος προθυμοποιηθηκε να με πληρωσει κατι παραπανω για να την ξαναπηδηξω ,αλλα δε ειχα αλλες αντοχες. Εφυγα τρεχοντας ακουγωντας την να κραυγαζει "που πας ρεεεεε;;; θελω κι αλλο " .τρομαχτικη εμπειρια ,ιδανικη για τερατοφιλους
The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Πίκερ ..... :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371