Επισκέπτης
εχει κοσμο που αγαπει τον σεφερλη,εχει κοσμο που δεν θελουν να τον ακουνε..τυπε τα θες και τα λες αυτα
εχεις χιουμορ παντως
επιπεδου σεφερλη
εχει κοσμο που αγαπει τον σεφερλη,εχει κοσμο που δεν θελουν να τον ακουνε..τυπε τα θες και τα λες αυτα
εχεις χιουμορ παντως
επιπεδου σεφερλη
εχει κοσμο που αγαπει τον σεφερλη,εχει κοσμο που δεν θελουν να τον ακουνε..
ο καθενας κανει τις επιλογες του
προτιμω να βλεπω μοντυ παιθον το 70 παρα ξαναζεσταμενη φτηνη αντιγραφη απο σεφερλη 40χρονια μετα
η πρωην που τον κερατωσε ηταν καλο μουνιεχει ωραια γυναικα
να πω την αληθεια μου φανεται παραξενο που η δωρα δεν εχει κρτικες
και ουτε ενας δεν εχει αναφερθει στις υπηρεσιες της
αλλα αν ηταν ο πικερ θα ειχε σπασει στις γαμωμανες τοσο καιρο
![]()
αυτη ειναι η θεωρεια του μποκολου
αλλα εμενα γυναικα μου κανει
:smoking:
βιβλιο η ζωη του πικερ?
Ειναι που προσελκυω οπου παω λευκους ιπποτες. Οι περισσότεροι θελουν να με παρουν απο εδω περα![]()
...και να σας βάλουν σε οίκο ανοχής.![]()
που να σε πανε στο χωριο τους?Ειναι που προσελκυω οπου παω λευκους ιπποτες. Οι περισσότεροι θελουν να με παρουν απο εδω περα![]()
...και να σας βάλουν σε οίκο ανοχής.![]()
ισως δεν ειναι του χωρουΣωστά έγραψες ότι είναι η θεωρία μου, αφού παρέθεσα αρκετά στοιχεία, κι όχι μια φανταστική υπόθεση. Η δικιά σου άποψη είναι ότι γυναίκα του χώρου μπορεί να γνωρίζει τα ονόματα ταν ανθρώπων και τα κομμάτια από τα κείμενά τους που παρέθεσε η κυρία (λέμε τώρα, για το φύλο της) Δώρα;
που να σε πανε στο χωριο τους?
καλ ολες οι αλλες τραβαν τα βυζια τους για τον λευκο ιπποτη
και εσυ τους πετας την σερβιετα στα μουτρα?
για τα θολα ματια του πικερ φανταζομαι
![]()
μηπως τους μπερδευεις με τους ψυχοσικους stalkerαδες?Οι λευκοι ιπποτες ξεχνουν συνηθως να ρωτησουν αν η αλλη θελει να σωθει![]()
μηπως τους μπερδευεις με τους ψυχοσικους stalkerαδες?
![]()
τυπε τα θες και τα λες αυτα
εχεις χιουμορ παντως
επιπεδου σεφερλη
Και αυτοι υπαρχουν...γενικα για να τη βγαλεις καθαρη στο διαδικτυο ,πρεπει να το ριξεις εντελως στην τρελη ,αλλιώς δε παλευεται αν τα παιρνεις ολα σοβαρα
Ντορή 26/02/2018![]()
Και αυτοι υπαρχουν...γενικα για να τη βγαλεις καθαρη στο διαδικτυο ,πρεπει να το ριξεις εντελως στην τρελη ,αλλιώς δε παλευεται αν τα παιρνεις ολα σοβαρα
27 σημερα ...ωχ επιδεινώνεται ,ηδη αρχισε να χανει την αισθηση του χρονου![]()