Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το τρώω στη μάπα εδώ και καιρό :S :S :S
Στρατηγε μου διακρινω μαζοχιστικες τασεις τρωτε στη μαπα κατι που σας ενοχλει και εξακολουθειτε να ειστε εδω ;
Το τρώω στη μάπα εδώ και καιρό :S :S :S
ο αγιος σαν νεανιας δεν μπορει να καταλαβει εννοιες οπως η στωικοτητα
φταιει που μεγαλωσε στην εποχη των ριαλιτυ
δυστυχως αγαπητη μικρε μου φιλε θα πρεπει να ερθετε σε ρηξη με την εποχη σας για να ανυψωθητε στα ματια της οποιαδηπωτε κυριας δωρας
Αυτό όταν γράφεται από κάποιον με τόσο προφανή ένδοια πνεύματος, τόσο οξεία έλλειψη προσωπικής βούλησης και, τόσο δυσπροσήλωτο σε σαφή οριοθέτηση στόχων, το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση.
εφαγες κατι και σε πειραξε?? :S :S
εχεις παραμορφωθει απ τη πολυ μορφωση δικε μουΑυτό όταν γράφεται από κάποιον με τόσο προφανή ένδοια πνεύματος, τόσο οξεία έλλειψη προσωπικής βούλησης και, τόσο δυσπροσήλωτο σε σαφή οριοθέτηση στόχων, το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση.
εχεις παραμορφωθει απ τη πολυ μορφωση δικε μου
εχεις παραμορφωθει απ τη πολυ μορφωση δικε μου
Δεν μασάει ο Αιδοιοβαγόνης από τέτοια... Είναι σκληρή αδερφάρα.
θα σου δωσω το παραδειγμα να μαθεις να σπρωχνεις
το θρεντ μονο ο νομος του περηφανου μοναχικου μπουρδελιαρη δεν ειναι πια...
αλλα ο πικερ μονος του το εφαγε το κεφαλι του
του λεγαμε μη βριζεις αυτος εκει
[/quoteΤο ότι καβλαντίζουν με τον κλώνο του Πίκερ σου περνάει από το μυαλό?
Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια, κυρία μου. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να μάθω να σμπρόχνω με τον κώλο.
τον εχει φαει το διαβασμα διοτι ως γνωστον ο νεανιας τουτος δεν κανει σεξ
το θρεντ μονο ο νομος του περηφανου μοναχικου μπουρδελιαρη δεν ειναι πια...
αλλα ο πικερ μονος του το εφαγε το κεφαλι του
του λεγαμε μη βριζεις αυτος εκει
[/quoteΤο ότι καβλαντίζουν με τον κλώνο του Πίκερ σου περνάει από το μυαλό?
η δωρα εχει την εγκριση του πικερ να γραφει οπωτε ακυρο αυτο που λες
που ειναι ο αρχιγαμιας ο πικης που γαμαει μερα παρα μερα και στο ενδιαμεσο δε τον παιζει ποτε?
Ενώ εσείς είστε πνευματικά ακαλλιέργητος, επειδή κάνετε συνεχώς σεξ (με τον εαυτό σας, εικοτολογώ), και δεν έχετε χρόνο για διάβασμα, ε;
η δωρα εχει την εγκριση του πικερ να γραφει οπωτε ακυρο αυτο που λες
εγω πιστευω οτι μερεντιασε τανα στο μεταξι κατα τη δακτυλοσκοπησηΘα αποφάσισε φαίνεται, να αρχίσει να τον παίζει.
να πω την αληθεια μου φανεται παραξενο που η δωρα δεν εχει κρτικεςΤο ότι καβλαντίζουν με τον κλώνο του Πίκερ σου περνάει από το μυαλό?