Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.640
- Πόντοι
- 6.056
παιζει και του αγιου πουτσουαγιου βαλεντινου θα ξεμιουταριστει ο πικερ
δυστυχως...
παιζει και του αγιου πουτσουαγιου βαλεντινου θα ξεμιουταριστει ο πικερ
Τι ειναι αυτο ο νόμος της Δώρα86?
Κατά τη δικιά μου άποψη, δείχνει τη φθίνουσα πορεία που έχει. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ξεκίνησε έχοντας επιβληθεί με διώξεις, βασανιστήρια, σφαγές και νόμους ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Από την αρχή σπαράχθηκε από αμέτρητες αιρέσεις, η κατασκευή των οποίων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, οι οποίες καταδιώκουν η μία την άλλη με σφαγές, βασανιστήρια και πολλή αγάπη. Το αποτέλεσμα, είναι να εκφράζει σήμερα (αριθμητικά) λιγότερο από το 3% του Παγκόσμιου Πληθυσμού. Με τις φυλακές γεμάτες στην Ελλάδα και τη Ρωσική Μαφία να έχει ανυπολόγιστο αριθμό μελών. Αν μετά από 17 αιώνες θηριωδιών όχι μόνο δεν κατάφερε να επικρατήσει, αλλά μειώνεται συνεχώς, τι σε κάνει να ισχυρίζεσαι ότι είναι αληθινή; Ελπίζω να μου απαντήσεις ευθέως
Βασικά απο οτι θυμάμαι η δώρα είχε φτιαξει τον νομο της ιερόδουλης , απλα επειδή ήτανε καινούργιος ήτανε μάλλον ενα προσχέδιο , δεν ξέρω αν τον έχει τελειοποιήσει νομο της μπουρδελιαρισας η της φυσιολογικής γυναίκας , μη ιερόδουλης δηλαδή δεν έχουμε δει ακόμη ...Ο νόμος της μπουρδελιάρισας τύπε
Βασικά απο οτι θυμάμαι η δώρα είχε φτιαξει τον νομο της ιερόδουλης , απλα επειδή ήτανε καινούργιος ήτανε μάλλον ενα προσχέδιο , δεν ξέρω αν τον έχει τελειοποιήσει νομο της μπουρδελιαρισας η της φυσιολογικής γυναίκας , μη ιερόδουλης δηλαδή δεν έχουμε δει ακόμη ...
ο νομος του πικερ ειναι ρεΤι ειναι αυτο ο νόμος της Δώρα86?
Οταν αναφερεσαι στην Ιουδαιοχριστιανικη θρησκεια (Καθολικη-Ορθοδοξη- Προτεσταντικη) πρεπει να αναφερεις και τις 3 αδερφες εκκλησιες , ιδιο δογμα - ιδιος αρχηγος θρησκειας
Οι μονες διαφορες που πρεσβευουν ηταν στην ασκηση εξουσιας , αυτος ηταν και ο λογος που διαχωριστηκαν οριστικα μετα το σχισμα του 1054
Βασικα σημερα δεν υπαρχει Χ.Ο ,διοτι κανεις δεν τηρει ουτε 1/3 των κανονων και ευαγγελιων της
δεσποινις δωρα ο αγιος λειπει σημερα
αρχιζω να ανησυχω... :S :S
για διευκρινισε ποιο χερι απο τα δυο θα αντικαταστουσες
Μα που πηγε το μυαλο σας,παλι...στο νεφρο του βαγκον αναφερομουν
Αντελήφθην. Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Τσιφούτισσσα και εσείς...
ππου σαι μωρη λερα, ζεις ?
Είχα πάει για αντιλυσσικό και αντιτετανικό. Ανησυχήσατε;
Είχα πάει για αντιλυσσικό και αντιτετανικό. Ανησυχήσατε;
ανησυχησαμε λιγο
ειπαμε θα χασουμε το τζαμπα κερασμα :S