Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αχρωματοψια η καταρακτη εχει ο μπαρμπας?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.292
Πόντοι
3.656
Ο κυριος μποκολος εχει πληρως αντιεπιστημονικη θεση και ζηταει επιστημονικη συζητηση :( . Οι επιστημονες ειναι κατα βαση σκεπτικιστες ,δεν αποδεχονται απολυτα. Ακομα και οι θεωρητικοι ,πχ στη νομικη λεγαμε ,κατα την κρατουσα αποψη ,κατα την ορθοτερη αποψη και παντα αναφεραμε και τις αποψεις της μειοψηφιας ,συνηθως ονομαστικα.

Συνεχίζεις, αντί να παραθέσεις κάποιο έστω στοιχειώδες στοιχείο, να μου μιλάς για τις απόψεις της μειοψηφίας!!!!! Για φαντάσου. Μα η άποψη της πλειοψηφίας είναι ότι υπάρχει ψυχή, γιατί ο μέσος άνθρωπος είναι τόσο εγωιστής που δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα συνεχίσει να υφίσταται το Σύμπαν, ενώ αυτός έζησε ελάχιστες δεκαετίες μέσα σε αυτό. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Σε προκαλώ λοιπόν, για άλλη μια φορά, δώσε τα στοιχεία σου που αποδεικνύουν την ύπαρξη της ψυχής και τις λειτουργίες που επιτελεί. Και γιατί ένα απλό εγκεφαλικό μπορεί να σε μετατρέψει σε ένα φυτό που επιβιώνει μόνο όσο κάποιοι το περιποιούνται, ενώ είσαι ανίκανος για οτιδήποτε. Που είναι η ψυχή τότε που την έχεις ανάγκη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.292
Πόντοι
3.656
Τί επιχείρημα είναι αυτό :think:

Κατά τη δικιά μου άποψη, δείχνει τη φθίνουσα πορεία που έχει. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ξεκίνησε έχοντας επιβληθεί με διώξεις, βασανιστήρια, σφαγές και νόμους ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Από την αρχή σπαράχθηκε από αμέτρητες αιρέσεις, η κατασκευή των οποίων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, οι οποίες καταδιώκουν η μία την άλλη με σφαγές, βασανιστήρια και πολλή αγάπη. Το αποτέλεσμα, είναι να εκφράζει σήμερα (αριθμητικά) λιγότερο από το 3% του Παγκόσμιου Πληθυσμού. Με τις φυλακές γεμάτες στην Ελλάδα και τη Ρωσική Μαφία να έχει ανυπολόγιστο αριθμό μελών. Αν μετά από 17 αιώνες θηριωδιών όχι μόνο δεν κατάφερε να επικρατήσει, αλλά μειώνεται συνεχώς, τι σε κάνει να ισχυρίζεσαι ότι είναι αληθινή; Ελπίζω να μου απαντήσεις ευθέως

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker

Ημερα αντιστασης 21η. Ο εχθρος αντιστεκεται σθεναρα,ελπιζουμε οτι η αριθμητικη υπεροχη μας θα τον καμψει . Τα πολεμοφοδια τελειωνουν ,η θερμοκρασια εχει πεσει αισθητα , η κουραση και η πεινα μας εχουν καταβαλλει. Ομως το κουραγιο μας ειναι ακλονητο και η πιστη στον αρχηγο μας ισχυροτερη απο ποτε. Ο στρατηγος μπλιτς ,μας πουλησε και συνθηκολογησε προσωρινα με τον εχθρο σαιντ. Να θυμηθουμε να τον κρεμασουμε οταν τελειωσει η επανασταση . Οι εξουσιαστες του μπου ,κωφευουν στις εκκλησεις μας για απονομη δικαιοσυνης. Αδελφια μου ,μεινετε ενωμενοι και προσηλωμενοι στην ιδεα. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

13-02-2018

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είχα καμια βδομάδα να μπω και βλέπω ότι ο νόμος ξεπέρασε τις 2000 σελίδες.. Που είναι όμως ο Πίκερακος να ξεροχυσει το κωλοτρυπιδι του?

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Είχα καμια βδομάδα να μπω και βλέπω ότι ο νόμος ξεπέρασε τις 2000 σελίδες.. Που είναι όμως ο Πίκερακος να ξεροχυσει το κωλοτρυπιδι του?
Ο Πίκερ έγινε γκόμενα ονόματι Δώρα τύπε  :S

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Κατά τη δικιά μου άποψη, δείχνει τη φθίνουσα πορεία που έχει. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ξεκίνησε έχοντας επιβληθεί με διώξεις, βασανιστήρια, σφαγές και νόμους ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Από την αρχή σπαράχθηκε από αμέτρητες αιρέσεις, η κατασκευή των οποίων συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, οι οποίες καταδιώκουν η μία την άλλη με σφαγές, βασανιστήρια και πολλή αγάπη. Το αποτέλεσμα, είναι να εκφράζει σήμερα (αριθμητικά) λιγότερο από το 3% του Παγκόσμιου Πληθυσμού. Με τις φυλακές γεμάτες στην Ελλάδα και τη Ρωσική Μαφία να έχει ανυπολόγιστο αριθμό μελών. Αν μετά από 17 αιώνες θηριωδιών όχι μόνο δεν κατάφερε να επικρατήσει, αλλά μειώνεται συνεχώς, τι σε κάνει να ισχυρίζεσαι ότι είναι αληθινή; Ελπίζω να μου απαντήσεις ευθέως

Θα σου απαντήσω ευθέως τύπε παραβλέποντας τις ανιστόρητες ανοησίες που έγραψες. Το ποσοστό που έχει μια συγκεκριμένη θρησκεία δεν έχει καμία σχέση με το αν υπάρχει Θεός ή όχι. Άσε που οι άθεοι είναι κάτω από 3% παγκοσμίως και το ποσοστό τους φθίνει διαρκώς.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker

Ημερα αντιστασης 21η. Ο εχθρος αντιστεκεται σθεναρα,ελπιζουμε οτι η αριθμητικη υπεροχη μας θα τον καμψει . Τα πολεμοφοδια τελειωνουν ,η θερμοκρασια εχει πεσει αισθητα , η κουραση και η πεινα μας εχουν καταβαλλει. Ομως το κουραγιο μας ειναι ακλονητο και η πιστη στον αρχηγο μας ισχυροτερη απο ποτε. Ο στρατηγος μπλιτς ,μας πουλησε και συνθηκολογησε προσωρινα με τον εχθρο σαιντ. Να θυμηθουμε να τον κρεμασουμε οταν τελειωσει η επανασταση . Οι εξουσιαστες του μπου ,κωφευουν στις εκκλησεις μας για απονομη δικαιοσυνης. Αδελφια μου ,μεινετε ενωμενοι και προσηλωμενοι στην ιδεα. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !

13-02-2018

Τι ειναι αυτο ο νόμος της Δώρα86?  :huh:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Ο ανθρωπος ποτε δεν μπορουσε να συμβιβαστει με την ιδεα του θανατου και επινοησε την θρησκεια
Ουσιαστικα χρησιμοποιειται ως ενα ειδος ψυχοφαρμακου για να απαλυνει τον πονο του
Αυτα περι κβαντικων θεωριων  περι μετανσαρκωσεων και τριχες κατσαρες , μου θυμιζουν κατι φανατικους πιστους που προσπαθουν να μας πεισουν οτι υπαρχει ζωη μετα θανατον
Αυτό μου το είχε πει και ένας γνωστός μου μεγάλος σε ηλικία , οτι δηλαδή ο άνθρωπος επειδή φοβάται τον θάνατο και όλες οι θρησκείες με τον εναν η τον άλλο τροπο υπόσχονται μετα θάνατο ζωή για αυτό και έχουμε τόσο πολλούς πιστούς , κάπως έτσι το είχε πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom