Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.269
Πόντοι
25.467
ανηλικο κοριτσι ειναι και καποια 17 χρονων σου ξαναλεω
υπερβολες δυο  κοριτσια εχουμε εδω και απλα τα λεμε λιγο να περναει η ωρα,σιγα που γλειφω κιολας
αν και νομιζω καποια κυρια την εγλειψα λιγο παραπανω  :wanker:

Επειδή συνεχίζεις να γράφεις μαλακίες με τις ηλικίες...

Σου έδειξε ταυτότητα ρε μπινέ;

Ή στην παιδοφιλική παπαριά που έγραψες, έβαλες όριο από κλεισμένα 16 και άνω;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Τα CG περνανε μια χαρα κατα κυριο λογο , με λιγα ραντεβου και προσεχουν τον εαυτο τους , σε σχεση με τον Μ/Ο γυναικων που μετα 35 χαλανε πολυ

Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μάθαινα ότι ένα ποσοστό από αυτά τα θηλυκά έχουν μαζέψει τη μπάζα τους και σε μια ηλικία όχι πολύ μεγάλη, ας πούμε 40 χρονών, αποσύρονται και χαίρονται την ελευθερία που τους δίνει ένα καλό εισόδημα και να γαμιούνται με όποιον τους αρέσει, όταν τους αρέσει, αν τους αρέσει. Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο κανόνας και ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος. Κάνουν σκληρή δουλειά και τους αξίζει. Όμως ότι έρχεται εύκολα, φεύγει επίσης εύκολα, αυτός είναι ο κανόνας.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν μάθαινα ότι ένα ποσοστό από αυτά τα θηλυκά έχουν μαζέψει τη μπάζα τους και σε μια ηλικία όχι πολύ μεγάλη, ας πούμε 40 χρονών, αποσύρονται και χαίρονται την ελευθερία που τους δίνει ένα καλό εισόδημα και να γαμιούνται με όποιον τους αρέσει, όταν τους αρέσει, αν τους αρέσει. Δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο κανόνας και ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος. Κάνουν σκληρή δουλειά και τους αξίζει. Όμως ότι έρχεται εύκολα, φεύγει επίσης εύκολα, αυτός είναι ο κανόνας.

Θα συμφωνησω,αλλα δε νομιζω οτι η ελευθερια ενος ανθρωπου βασιζεται στο εισοδημα. Σε οποιοδήποτε επαγγελμα. Οποιος λιγα κατεχει ,εξισου λιγο κατεχεται ,που θα ελεγε και ο αγαπημένος :)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Ιωάννη είσαι μια όαση ποιότητας :happy:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Πολλοι ανθρωποι νομιζουν ότι δεν γνωριζουν με ποιο τροπο να βγαλουν λεφτα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξερουν πώς να τα φερνουν βολτα.
Το θεμα δεν ειναι να φτασεις καπου αλλα να το διατηρησεις

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Πολλοι ανθρωποι νομιζουν ότι δεν γνωριζουν με ποιο τροπο να βγαλουν λεφτα, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξερουν πώς να τα φερνουν βολτα.
Το θεμα δεν ειναι να φτασεις καπου αλλα να το διατηρησεις

Η παθογένεια του καπιταλισμου ,συντροφε ,με τη δημιουργια πλαστων αχρηστων αναγκων ευθυνεται . Ελπιζουμε να τους γκρεμισουμε συντομα :cheesy:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Η παθογένεια του καπιταλισμου ,συντροφε ,με τη δημιουργια πλαστων αχρηστων αναγκων ευθυνεται . Ελπιζουμε να τους γκρεμισουμε συντομα :cheesy:

Why not....
Για αρχη ας γκρεμοτσακιστουμε να φυγουμε απο την ΟΝΕ και τα αλλα θα φτιαξουν  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.272
Πόντοι
41.129
Δεν ειμαι καλα.... τις τευλευταιες μερες εχω κανει γλειφομουνι σε 5 διαφορετικες κορασιδες και πινω αβερτα μουνοζουμα, ενα κουβα θα τον εχω πιει σιγουρα.
Νιωθω μια ζαλαδα και να θελω να ξερασω, λετε να επαθα τιποτα ??  :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ειμαι καλα.... τις τευλευταιες μερες εχω κανει γλειφομουνι σε 5 διαφορετικες κορασιδες και πινω αβερτα μουνοζουμα, ενα κουβα θα τον εχω πιει σιγουρα.
Νιωθω μια ζαλαδα και να θελω να ξερασω, λετε να επαθα τιποτα ??  :S :S

ειχες φαει τιποτα πριν?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οχι τιποτα... με μουνοζουμα τρεφομαι πιστευω οτι ειναι πληρες υποκαταστατο τροφης.

να πινεις μια πορτοκαλαδα πριν πιεις τα μουνοζουμα και να ελλατωσεις το καπνισμα
απο γυμναστικη πως τα πας?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.272
Πόντοι
41.129
να πινεις μια πορτοκαλαδα πριν πιεις τα μουνοζουμα και να ελλατωσεις το καπνισμα
απο γυμναστικη πως τα πας?

η καλυτερη γυμναστικη ειναι το σεξ, γυμναζομαι καθημερινα και δεν καπνιζω εκτος κανα μπαφο που και που :heavymetalbig:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η καλυτερη γυμναστικη ειναι το σεξ, γυμναζομαι καθημερινα και δεν καπνιζω εκτος κανα μπαφο που και που :heavymetalbig:

εισαι καλα απλα θελω να δω τα νεφρα σου την επομενη βδομαδα

αισθανεσαι τιποτα καουρες?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.272
Πόντοι
41.129
εισαι καλα απλα θελω να δω τα νεφρα σου την επομενη βδομαδα

αισθανεσαι τιποτα καουρες?

οχι δεν αισθανομαι καουρες, τι εχω γιατρε ? να συνεχισω να πινω μουνοζουμα ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οχι δεν αισθανομαι καουρες, τι εχω γιατρε ? να συνεχισω να πινω μουνοζουμα ?

εννοειται απλα που και που αντι να τα πινεις να τα μαζευεις και να τα καπνιζεις με το μπαφο
θα σου προσφερω καθαροτητα πνευματος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.272
Πόντοι
41.129
εννοειται απλα που και που αντι να τα πινεις να τα μαζευεις και να τα καπνιζεις με το μπαφο
θα σου προσφερω καθαροτητα πνευματος

ωραια θα βουταω το μπαφο μεσα στο μουνοζουμο και μετα θα τον καπνιζω χεχε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796