The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Και τα χρέη ;
Στον πάτο σου.-
Και τα χρέη ;
Τα πλήρωσε η ΑντοφαγάσταΚαι τα χρέη ;
Στον πάτο σου.-
Στον πάτο σου.-
Θυμόμαστε πάντα τις "παστρικιές" .
γιατι το τραμπουκιζεις το κοριτσι φιλε?
Γιατί είναι ανήλικο και απαγορεύεται να συμμετέχει.
εχει αλλη χαρη...
Άλλη μια τέτοια παιδοφιλική μαλακία να γράψεις, θα πατήσω το ρουφιανόκουμπο.
λες?Γιατί είναι ανήλικο και απαγορεύεται να συμμετέχει.
ελα πλακα κανουμε ξεκολλα και φανταζομαι για να λες ανηλικο θα ειναι γυρω στα 17 αυτο που εχεις στο μυαλο σου, τουλαχιστον εγω αυτο εχω
(Troll mode: OFF)
Στα αρχίδια μου το τι έχεις στο μυαλό σου. Δικαίωμά σου να έχεις και σκατά. Μην ξαναγράψεις παιδοφιλικές μαλακίες γιατί θα σου γαμήσω ό,τι σου έχει μείνει αγάμητο.-
πρωτον δεν εγραψα κατι τετοιο
δευτερον σε σαιτ ελευθεριακο ειμαστε οχι στην εκκλησσια
αν ερμηνευεις τα πραματα αλλιως προβλημα σου
τριτον μην το συνεχιζεις διοτι πεφτεις χαμηλα
και επισης μαθε να ξεχωριζεις το εστω για σενα κακο μαυρο χιουμορ η εστω ηλιθιοτητα με αυτο που με κατηγορησες
υγ
εντομεταξυ για να δεις την υποκρισια σου τρολαρεις οτι ειναι ανηλικο και της λες στον πατο σου και οταν τρολαρω πανω στο δικο σου τρολ με κατηγορεις
τελως παντων ας διαγραφει το σχολιο καθως δεν μπορω να το κανω εγω αν καποιοι θεωρουν οτι το εγραψα με απρεπες τροπο
απαντα
Τελεμέ τρικάλλων!
Εν πρώτοις.
Η ανάρτησή σου ήταν αυτή:
άρα έγραψες ξεκάθαρα πως τα ανήλικα κορίτσια, έχουν "άλλη χάρη", και αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, ό,τι και να κάνεις.
Εν δευτέροις.
Όσο "ελευθεριακή" κι αν είναι μια ιστοσελίδα, υπάρχουν και ορισμένα "εσκαμμένα" που δεν πρέπει να υπερβαίνουμε ούτε για πλάκα.
Τέλος, αυτός που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση είσαι εσύ, που γλείφεις ανεξαιρέτως ό,τι έχει θηλυκή σήμανση. Φαντάσου ότι ακόμα και ο μπαζοπνίχτης ο Άλεξ71, έχει απορρίψει και μερικά θηλυκά νικς.