Δεν έχω δει καθαρά το πρόσωπο της Δώρας, αλλά σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πάνω από τα κυβικά του Πίκερ.
Μην είσαι τόσο σίγουρος μωρή μοδίστρα. Άντε βγάλε καμιά "επαγγελματική φωτό". Καλός μαλάκας αποδείχτηκες κι εσύ.
Δεν έχω δει καθαρά το πρόσωπο της Δώρας, αλλά σίγουρα είναι ΠΟΛΥ πάνω από τα κυβικά του Πίκερ.
Μην είσαι τόσο σίγουρος μωρή μοδίστρα. Άντε βγάλε καμιά "επαγγελματική φωτό". Καλός μαλάκας αποδείχτηκες κι εσύ.
Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα. Τίποτα δεν έγινε με τη Dora86. Συναντηθήκαμε στο Bread Factory και καθίσαμε λίγο παρέα. Είναι καλή κοπέλα και την ευχαριστώ για τη συμπάθειά της αλλά δεν είναι ο τύπος μου εμφανισιακά. Και τέλος το θέμα.
Ολα αυτα καλά ειναι αλλα το πιο σωστο ειναι ο συνδυασμος αυτο που ειπες να τρώει κάποιος μικρά και συχνά γευματα διοτι έτσι προστατεύει και το στομάχι του. Ειναι και θέμα υγειας δηλαδη οχι μονο αισθητικής. Εγω δεν ειμαι αρχάριος για αυτο σημερα έβγαλα αυτο το προγραμμα και μπορω και ολη τη νυχτα αμα λάχει να μεινω άυπνος και να τρέχω! Αλλα θέλω καύσιμο! Έκανα παλαιοτερα πυγμαχια και ειχαμε έναν τρελο που μας έκανε καψώνια! Οποτε ψιλοαντέχω σε υψηλές στροφές!
Ετσι οπως το παρουσιασα πάντως ήταν πολύ λάθος αλλα ξέρεις τωρα σημερα ηταν λιγο περιεργο το προγραμμα. Για αυτο κάποιοι να μήν γελάνε αμα προγραμματιζεις τα γευματα σου ειναι για αυτο το λογο. Γιατι αμα μεινεις ωρες πεινάλας μετά πεφτεις με τα μουτρα και βαραινεις το στομάχι σου. Αμα το κάνεις συχνά στο τέλος θα το χαλάσεις. Τελικά η σιτιση ειναι φιλοσοφια και πολιτισμος παλαιοτερα το έλεγαν αλλα κοροϊδευαμε.
πες μας τωρα οτι της έριξες και χυλοπιτα
πες μας τωρα οτι της έριξες και χυλοπιτα
Ναι ,συντροφε ,παρα τις προσπαθειες μου... πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι ειναι πιστος στα ιδεωδη του
Σορρυ τωρα αλλα πέρα απο την πλάκα. Ως τι βγηκατε δηλαδη εσενα σε ενθουσιασε το στυλ του Πικερ και θέλησες μια συναντηση μαζι του;
Τρως πολλα γευματα αφενως σε κρατανε ολη την μερα και αφετρου να εχεις καυσεις συνεχεια φτιαχνωντας το μεταβολισμο σου
Οπως κανουν ακριβως οι αθλητες
Ο περισσοτερος κοσμος ειναι αγυμναστος και δεν μπορει να παρει τα ποδια του μετα απο καποια ηλικια
Βλεπεις νεα παιδια 20 ετων και μοιαζουν σαν να ειναι γεροι 60 χρονων στις αντοχες
Δεν καταλαβαινουν οτι η απλη ΑΣΚΗΣΗ , οχι απαραιτητα το γυμναστηριο ειναι πανω απο ολα θεμα υγειας και σου δημιουργει αισθημα ευεξειας
Σορρυ τωρα αλλα πέρα απο την πλάκα. Ως τι βγηκατε δηλαδη εσενα σε ενθουσιασε το στυλ του Πικερ και θέλησες μια συναντηση μαζι του;
Μα τι αντικοινωνικοτητα ειναι αυτη; δε μπορουν 2 ανθρωποι να πιουν εναν καφε ,χωρις να εχουν οφελη η συναλλαγες μεταξυ τους; εξαλλου ο πικερ ειναι πολυ ευχαριστη παρεα
πάντα υπάρχει οφελος τύπισα. Και εσυ βγηκες μαζι του επειδη ειναι ευχαριστη παρέα και σε έκανε να νιώσεις ωραια οπως μας λές. Αρα ειχες κάποιο οφελος απο ολο αυτο πέρασες ευχαριστα ένα απογευμα!
Μα κι εδω γιατι καθομαι τοσες ωρες? Τη μακαροναδα με τον τονο περιμενω
Μα τι αντικοινωνικοτητα ειναι αυτη; δε μπορουν 2 ανθρωποι να πιουν εναν καφε ,χωρις να εχουν οφελη η συναλλαγες μεταξυ τους;
Voglio le tue mani su tutto il corpo.