Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
η ντορα απο κει που δεν την ηξερε κανεις
χρησιμοποιει ενα θεντ με μεγαλη αναγνωσιμοτητα για να προβαλλεται
και να μαζεψει κανενα πελατακι

επισης νομιζει οτι "παζει" τον πικερ
και εχει αρχησει να μου την δινει
:)

Μην ειστε τοσο σιγουρος :) ,ειδικα οταν δε γνωριζετε .
Ηδη απο την εισοδο μου στο site ,εχω 600 pm ,απο τα οποια ζητημα ειναι αν εχω απαντησει στα 20 . Επισης ,οσο κι αν σας φαινεται απιστευτο ,ο πικερ μου ειναι πολυ συμπαθης ,περα απο την πλακα που γινεται εδω . Σας διαβεβαιω οτι αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στο να πιω εναν καφε με τον πικερ και σε ενα ραντεβου με μιζερο και αρνητικο αντρα ,ακομα κι αν διεθετε οχι 70 ,αλλα 700 ,θα διαλεγα χαλαρα την παρεα του πικερ :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
από τα λεγομενα τελικα δεν το παρεβηκε τον νομο του ο πικερ.
εκτος από πουστης αποδειχθηκε μαλακας ακομη  μια φορα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.620
Πόντοι
6.056
Ηδη απο την εισοδο μου στο site ,εχω 600 pm ,απο τα οποια ζητημα ειναι αν εχω απαντησει στα 20 . Επισης ,οσο κι αν σας φαινεται απιστευτο ,ο πικερ μου ειναι πολυ συμπαθης ,περα απο την πλακα που γινεται εδω . Σας διαβεβαιω οτι αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στο να πιω εναν καφε με τον πικερ και σε ενα ραντεβου με μιζερο και αρνητικο αντρα ,ακομα κι αν διεθετε οχι 70 ,αλλα 700 ,θα διαλεγα χαλαρα την παρεα του πικερ :)
ησουν κατατοπιστικοτατη...
:tired:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Τι εγινε αγαπουληδες του κωλου που μας το παιζετε και σκληρα αντρακια
Ψοφατε να μαθετε την συνεχεια του Love story του Picker και κλωνου του?
Με τετοια μαλακια που σας δερνει δεν θα σταυρωσετε ποτε γκομενα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

με 600pm πως καταφέρνεις ντόρα να μην υπάρχει ούτε μια αναφορά στο σαη για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σου?  :huh:
ρίχνεις άκυρα στους μύστες του bou?  :tickedoff:
μήπως μπαίνεις για να γίνεται ντόρος απλά?  :rolleyes:
μήπως είσαι ντόρος και όχι ντόρα?  :2funny: 

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Τι εγινε αγαπουληδες του κωλου που μας το παιζετε και σκληρα αντρακια
Ψοφατε να μαθετε την συνεχεια του Love story του Picker και κλωνου του?
Με τετοια μαλακια που σας δερνει δεν θα σταυρωσετε ποτε γκομενα

Skase

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Αμαξι ,μισθο και σπιτι εχει πλεον και η κουτση μαρια. Το μωρο εχει πνευματικα χαρισματα ,που ελαχιστοι διαθετουν
:happy:

ναι όντως, αυτισμό και άνοια ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής διαθέτει το 2% του πληθυσμού
οπότε για να θαυμάζει κάποιος τη νοημοσύνη του άλλου συνήθως είναι... πιο κάτω απ'αυτόν  :S

σα να βλέπουμε Live το ανέκδοτο με την τελευταία πόντια πόρνη  :2funny: :2funny:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ναι όντως, αυτισμό και άνοια ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής διαθέτει το 2% του πληθυσμού
οπότε για να θαυμάζει κάποιος τη νοημοσύνη του άλλου συνήθως είναι... πιο κάτω απ'αυτόν  :S

σα να βλέπουμε Live το ανέκδοτο με την τελευταία πόντια πόρνη  :2funny: :2funny:

Ακομα κι αν ισχυουν οσα λετε ,θεωρειτε εαυτον εξυπνο ,να ασχολειστε τοσο με 2 ατομα χαμηλης νοημοσυνης;
  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ακομα κι αν ισχυουν οσα λετε ,θεωρειτε εαυτον εξυπνο ,να ασχολειστε τοσο με 2 ατομα χαμηλης νοημοσυνης;

για επιστημονικούς λόγους καλή μου ...και τα χαμστερ τα παρατηρώ αλλά όχι επειδή θέλγομαι απο τη νοημοσυνη τους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι οι ψυχιατροι που ασχολούνται με τους τρελλους δεν είναι πιο εξυπνοι από τους τρελλους?
ακριβως αυτό συμβαινει σε αυτό το νημα.

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
για επιστημονικούς λόγους καλή μου ...και τα χαμστερ τα παρατηρώ αλλά όχι επειδή θέλγομαι απο τη νοημοσυνη τους

Κι ομως ,προσφατα εκαναν ερευνα στο Γειλ για τη υψηλη νοημοσυνη των ποντικων ,μαλιστα ανακαλυψαν οτι εχουν επιγνωση των σκεψεων τους .  :rockon:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16

Δεν είχε ποτέ συναντήσει ασθενή που να μην απολάμβανε κρυφά την εξέταση της ζωής του στο μικροσκόπιο. Κι όσο μεγαλύτερη η μεγέθυνση, τόσο χαιρόταν ο ασθενής. Η χαρά να σε παρατηρούν ήταν τόσο μεγάλη που ο Μπρόιερ πίστευε ότι ο αληθινός πόνος των γηρατειών, του πένθους, του να ζεις αφού οι φίλοι σου έχουν πεθάνει, ήταν η απουσία εξονυχιστικής παρατήρησης -η φρίκη του να ζεις μια ζωή που δεν την παρατηρεί κανείς. Irvin yalom

:rose:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κι ομως ,προσφατα εκαναν ερευνα στο Γειλ για τη υψηλη νοημοσυνη των ποντικων ,μαλιστα ανακαλυψαν οτι εχουν επιγνωση των σκεψεων τους .  :rockon:
ναι τεραστια νοημοσυνη,
μπορουν να κανουν μεχρι και.... προσθεση

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τυπε μου τρελη απωλεια πιστευω ο Πατερ Παστιτσιος απο το Φατσοβιβλιο...γνωμη σου!

Ο παστίτσιος έγινε συριζαίος και μετά ψόφησε νομίζω.

Ο έλλενες χουχουλιάζει μέσα στο κρεβατάκι του με το κινητό στο χέρι τώρα.  

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Dora86 αν δεν γίνομαι αδιάκριτος μπορείς να μας πεις η συνάντηση σου με τον πικερ περιελάμβανε και σεξ στο τέλος ή όχι;

Επισκέπτης
Ο παστίτσιος έγινε συριζαίος και μετά ψόφησε νομίζω.

Ο έλλενες χουχουλιάζει μέσα στο κρεβατάκι του με το κινητό στο χέρι τώρα. 

Τυπε πιστευεις οτι ο Χλεχλενες εχει ενα προσωπο γεματο Σεληνιακους κρατηρες και μονιμως το χερι του μεσα απο το βρακι του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom