Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αντε να παραβαινει τον νομο του ο πικερ.
αντε να γαμησει χωρις να πληρωσει δεκαρικο στο μεταξουργειο.
αντε να γαμησει χωρις να πληρωσει δεκαρικο στο μεταξουργειο.
Σας καλουμε το επομενο σαββατο με τον πικερουλη ,να σας προσφερουμε παγωτο βανιλια ,επιτρέπεται στους διαβητικους παππουληδες
Ξηγημενο γυναικα;;;
Τράβελος είναι;;; :S
Σκαω ΠΛΑΚΑ με εσας τους μουνοδουλους που γλυφετε τις πουτανες μπας και σας λυπηθουν
Αντε ρεζιλια του αντρικου φυλου
Καλοσύνη σας.
Αλλά επειδή δεν εμπιστεύομαι τον Ρούλη (θα μου ρίξει μέσα κάνα κιλό ζάχαρη για να με "στείλει") σας προσκαλώ εγώ, σήμερα κιόλας στο My Hood στην Πλ. Αγίου Δημητρίου στους Αμπελοκήπους, για ρόφημα.
Σας καλουμε το επομενο σαββατο με τον πικερουλη ,να σας προσφερουμε παγωτο βανιλια ,επιτρέπεται στους διαβητικους παππουληδες
40ρης που ζει ακόμα με τους γονείς του, δουλεύει ημιαπασχόληση με 400 ευρώ, χωρίς κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, χωρίς αμάξι ή καλά ρούχα και που η μόνη του σεξουαλική ζωή, αν όχι όλη η ζωή, είναι τα μπουρδέλα, ψώνισες από σβέρκο, Ντόρα. Καλά λένε τελικά ότι ο έρωτας είναι τυφλός. ΑΝ δεν είναι τρολιά η όλη υπόθεση φυσικά.
Τύπε μας έλεγε ο πάτερ παστίτσιος για σένα. Ότι θα 'ρθει ένα νικνέιμ από το ξανθό γένος για να μας σώσει. Πρόσεξε λίγο με τον δυναμισμό σου. Κατά τα άλλα βλέπεις πολύ μπροστά.
κερνας?
Τύπε Hellenes είσαι μέγας μάλαξ
Τύπε μας έλεγε ο πάτερ παστίτσιος για σένα. Ότι θα 'ρθει ένα νικνέιμ από το ξανθό γένος για να μας σώσει. Πρόσεξε λίγο με τον δυναμισμό σου. Κατά τα άλλα βλέπεις πολύ μπροστά.
Α και επισης τυπε μου τη Dora τη κοβεις για:
-Κατεστραμενο εγκεφαλικα πορνιδιο
-Κλωνο του Πικερ
-Κλωνο του Βανακια
-Κλωνο των σνακ Doritos
θα περασουμε τοτε μια τετραδα ενα κυριακατικο απογευμα να δωσουμε πνοη στο χωρο με τα καμωματα μας
κλωνος ειναι απλα :S
Δείτε,
Επειδή εξυπηρετώ κόσμο από το πρωί, μόνον τρείς μπορώ να πηδήξω σήμερα.
Αν ντε και καλά θέλετε να σας πηδήξω και τους τέσσερεις, περάστε αύριο.
40ρης που ζει ακόμα με τους γονείς του, δουλεύει ημιαπασχόληση με 400 ευρώ, χωρίς κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, χωρίς αμάξι ή καλά ρούχα και που η μόνη του σεξουαλική ζωή, αν όχι όλη η ζωή, είναι τα μπουρδέλα, ψώνισες από σβέρκο, Ντόρα. Καλά λένε τελικά ότι ο έρωτας είναι τυφλός. ΑΝ δεν είναι τρολιά η όλη υπόθεση φυσικά.
η ντορα απο κει που δεν την ηξερε κανειςΑ και επισης τυπε μου τη Dora τη κοβεις για:
-Κατεστραμενο εγκεφαλικα πορνιδιο
-Κλωνο του Πικερ
-Κλωνο του Βανακια
-Κλωνο των σνακ Doritos