Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Εκτός από την Ελλάδα οίκοι ανοχής υπάρχουν και σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Λετονία. Η πορνεία είναι νόμιμη (αλλά όχι οι οίκοι ανοχής) σε ΗΒ, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία, Φινλανδία, Εσθονία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία και Κύπρο. Επίσης στην ανατολική Ευρώπη αν και η πορνεία είναι τυπικά παράνομη η αστυνομία δείχνει τεράστια ανοχή.

Στις συντηρητικές και οπισθοδρομικές κοινωνίες η πορνεία είναι πάντα νόμιμη. Οι κομμουνιστές και οι σοσιαλιστές την βγάζουν πάντα εκτός νόμου.

πιστεύεις τύπε ότι η πορνεία νόμιμη η μη επηρεάζει τον αριθμό βιασμών σε μια χώρα?
για το πολιτικό κομμάτι δεν έχω άποψη, εδώ και αρκετά χρόνια απέχω συνειδητά  
στο ΗΒ επειδή έζησα και έχω άποψη υπάρχει σχεδόν μηδενική πορνεία και ας φαίνεται "partially regulated"

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
πιστεύεις τύπε ότι η πορνεία νόμιμη η μη επηρεάζει τον αριθμό βιασμών σε μια χώρα?

Όχι απλά δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο αλλά έχω πει το αντίθετο σε παλαιότερα ποστ.

στο ΗΒ επειδή έζησα και έχω άποψη υπάρχει σχεδόν μηδενική πορνεία και ας φαίνεται "partially regulated"

Υπάρχει όμως.

Επισκέπτης
Παράθεση από: Picker  (08/12/15, 14:02)
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ.
Παράθεση από: Picker  (14/12/15, 22:10)
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?
Παράθεση από: Picker  (08/12/15, 14:02)
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)
Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 03:03)
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!

Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 01:01)
Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!
Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 02:02)
. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.
Παράθεση από: Ρicker  (09/08/14, 11:11)
. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
Παράθεση από: Ρicker  (09/08/14, 13:01)
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα.
Παράθεση από: Picker  (27/12/15, 18:06)
Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:
"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"
Τη λατρεύω.  Undecided
Παράθεση από: Picker  (25/03/16, 01:01)
Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  Cool
Παράθεση από: Picker  (17/04/16, 16:04)
Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

man-begging-woman.jpg

stock-photo-closeup-portrait-of-couple-man-woman-sad-husband-on-his-knees-asking-begging-for-forgiveness-179201882.jpg

Αγάπη μόνο  :rockon:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
άραγε λουλούδια και σοκολατάκια έχουν παίξει?

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ). ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

(είπα να το αντιστρέψω για να δω πως φαίνεται)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ). ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.

(είπα να το αντιστρέψω για να δω πως φαίνεται)

χειρότερο και απο το νόμο του πίκερ τύπε

ΓΑΜΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠOΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ KAI ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
:heavymetalbig:

Επισκέπτης
Αλλιώς θα πατήσεις κουμπάκι βρε λουλού;;;

Έχεις γίνει ένα παράσιτο του μπου. Κανείς δεν σου δίνει ουσιαστική σημασία, όταν είσαι στο βασικό σου νήμα όλοι συμπεριφέρονται σαν να μην είναι κανένας, σε όλα τα άλλα thread έχεις δημουργήσει αρνητικό κλίμα που οφείλεται στην κακής ποιότητας ειρωνεία που χρησιμοποιείς σαν βασικό εργαλείο. Το κουμπάκι το έχεις πατήσει μόνος σου. Βλέπω να σε ενοχλούν τα άσχημα λόγια (όταν βρίζει κάποιος δεν συμφωνείς με τον τρόπο σου) και αυτό δείχνει ότι έχεις κάποιες ποιότητες σαν άνθρωπος. Βγάλε αυτές μπροστά και σταμάτα αυτή την χιλιοφορεμένη ειρωνεία που μόνο προστριβές μπορεί να δημιουργήσει. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι στο μπου μπορείς να γίνεις και εσύ ένας από αυτούς.
Και να προσέχεις. Είναι διαφορετικό κάποιος σοβαρός να σε θέλει για συνομιλητή του, και διαφορετικό να σε θέλει για κοινό του. Οι δήθεν που προσκυνάς εκεί ψάχνουν κοινό, να γράφουν οποιαδήποτε μαλακία και να υπάρχει δήθεν ενθουσιασμός.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
θα βαλει τα κλαμματα η μικρη μπαρου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Το εχεις πελωρια αναγκη, δεν εξηγειται αλλιως.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Stories

Νέο!