Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όταν γίνεσαι τόσο άγριος να προσέχεις το πεντικιούρ σου τύπε.

Πήγαινε κάνε copy/paste καμμιά φράση του Blizard δήθεν φιλοσοφημένη καθαρεύουσα για να εντυπωσιάσεις καμμία από τις τελειωμένες που συχνάζουν στο νήμα που πας και κουρνιάζεις - και άσε το πεντικιούρ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506
Πήγαινε κάνε copy/paste καμμιά φράση του Blizard δήθεν φιλοσοφημένη καθαρεύουσα για να εντυπωσιάσεις καμμία από τις τελειωμένες που συχνάζουν στο νήμα που πας και κουρνιάζεις - και άσε το πεντικιούρ

Εκτός από βλάκας και ρουφιάνος είσαι πολύ κουραστικός.  :tired:

Επισκέπτης
Εκτός από βλάκας και ρουφιάνος είσαι πολύ κουραστικός.  :tired:

Πού το είδες το κουραστικός? Εσύ συνέχεια αναφέρεσαι σε εμένα και έχω κουραστεί, βλάκα. Εφαρμόζετε όλοι οι τελευταίοι εδώ υποτυπώδεις χειριστικές τεχνικές και έχετε διαλύσει όλο το μπου, δεν μπορεί καμμία κουβέντα να εξελιχθεί σωστά. ΜΑΖΕΨΟΥ.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Δεν θα κάθομαι να ασχολούμαι με τον κάθε μαλάκα chris82 που δεν αντιλαμβάνεται τον όρο "ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ". Τα μπουρδέλα απευθύνονται στους μοναχικούς άντρες που αν δεν υπήρχαν αυτά θα αναγκάζονταν να παρενοχλούν σεξουαλικά και να βιάζουν.

μια φορά θα "βιάζες" πικιπόκο, θα σε μπαγλάρωναν οι μπάτσοι γιατί είσαι και αφελής και μετά θα κάναν πάρτι οι αλβανοί και οι ΡΠ χύστες στα κελιά μαζί σου.
ο βιαστής ποτέ δεν το κάνει γιατί είναι αγάμητος, είναι ψυχικά διαταραγμένος.
εσύ αν δεν υπήρχαν νόμιμα μπουρδέλα, θα πήγαινες στα λιγοστά παράνομα, ή θα πάιζες και το πουλάκι σου να ξεχαρμανιάσεις.
κανένας δεν ασχολείται μαζί σου, την κοινωνία την ενδιαφέρει να μην χαλάσει το τρίπτυχο πατρις-θρησκεία-οικογένεια, δεν το πήρες ακόμα χαμπάρι?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Η χρυση τομη ειναι κατι μεταξυ πορνομεταναστη και Mgtow
Το καμακι και η χυλοπιτα ειναι στο προγραμμα , αλλα με τον καιρο ο αντρας πρεπει να εχει αξιοπρεπεια και να μην τρεχει σαν μουνοδουλος πισω απο οτιδηποτε εχει γυναικεια τρυπα

Συμφωνω με το picker οσον αφορα τους παντρεμενους που ζουν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ , ουσιαστικα σαν να τους εχουν κοψει τα αρχιδια οι γυναικες τους και γιαυτο κανουν σαν λιμαδια οταν βρισκουν μικρουλες για να εκτωνοσουν το καταπιεσμενο εγω τους
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι ομορφες μικρουλες τους εχουν στο στοχατρο , γιατι γνωριζουν εκ αρχης οτι θα τους κανουν ολα τα χατηρια
Σωστός, και να προσθέσω οτι κανονικά όλοι εμείς οι : πικεριστές , νωντότυποι , mgtow , οπαδοί του πορνομετανάστη κτλ πρέπει να ενωθούμε γιατι και οι "αντίπαλοι" είναι πολλοι .... ελεηνίδες , φεμινίστριες, μουνόδουλοι, λευκοί ιππότες κτλ ... εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου όλα αυτά δεν θα πάμε και για πόλεμο :P

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Σωστός, και να προσθέσω οτι κανονικά όλοι εμείς οι : πικεριστές , νωντότυποι , mgtow , οπαδοί του πορνομετανάστη κτλ πρέπει να ενωθούμε γιατι και οι "αντίπαλοι" είναι πολλοι .... ελεηνίδες , φεμινίστριες, μουνόδουλοι, λευκοί ιππότες κτλ ... εντάξει μεταξύ σοβαρού και αστείου όλα αυτά δεν θα πάμε και για πόλεμο :P

τύπε συγκρίνεις τον δημητράκη τον πορνομετανάστη με τον πίκερ??
ο πίκερ ούτε μέχρι τη λάρισσα δεν μπορεί να πάει ο μαμάκιας

Επισκέπτης
μια φορά θα "βιάζες" πικιπόκο, θα σε μπαγλάρωναν οι μπάτσοι γιατί είσαι και αφελής και μετά θα κάναν πάρτι οι αλβανοί και οι ΡΠ χύστες στα κελιά μαζί σου.
ο βιαστής ποτέ δεν το κάνει γιατί είναι αγάμητος, είναι ψυχικά διαταραγμένος.
εσύ αν δεν υπήρχαν νόμιμα μπουρδέλα, θα πήγαινες στα λιγοστά παράνομα, ή θα πάιζες και το πουλάκι σου να ξεχαρμανιάσεις.
κανένας δεν ασχολείται μαζί σου, την κοινωνία την ενδιαφέρει να μην χαλάσει το τρίπτυχο πατρις-θρησκεία-οικογένεια, δεν το πήρες ακόμα χαμπάρι?

Πάντως αυτό που γράφεις για βιασμούς είναι λίγο παρατραβηγμένο Picker. Ωραία τα μπουρδελάκια ΟΚ αλλά εκεί δεν πάνε οι βιαστές για να ξεδώσουν. Ο βιαστής ερεθίζεται με την αντίσταση της γυναίκας, είναι γνωστό το κόλπο που κάνουν οι ψύχραιμες και έξυπνες, όταν τους επιτεθεί βιαστής, του λένε "και εγώ σε θέλω" και στήνονται και τότε ο βιαστής φεύγει. (το έχει κάνει γνωστή και μας το έχει διηγηθεί πριν πολλά χρόνια, ο επίδοξος βιαστής την κοίταξε με το κλασσικό ύφος "μου χάλασες τη φάση" και έφυγε)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Chris82 αν δεν υπήρχαν τα μπουρδέλα η μάνα σου, η κόρη σου και η αδερφή σου δεν θα τολμούσαν να βγουν από το σπίτι τους. OIKOI ANOXHΣ λέγονται ηλίθιε, κατάλαβέ το. Αν είχαν όλοι οι άντρες γυναίκα δεν θα υπήρχε μπουρδέλο ούτε για δείγμα.  :idiot:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
savvas οσον αφορα το να ενωθουμε συμφωνω αλλα οχι με τον κουμουνιστικο τροπο δρασης (κινημα)
Πρεπει να γινει σταση ζωης στο καθε αντρα , στο εξωτερικο και ειδικοτερα αμερικη οπου εχω ζησει καποιο διαστημα , οι αντρες δεν ειναι τοσο μουνοδουλοι οσο στην  Ελλαδα οι δε γυναικες εχουν πολυ καλυτερη συμπεριφορα απο τις δικες μας

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
τύπε συγκρίνεις τον δημητράκη τον πορνομετανάστη με τον πίκερ??
ο πίκερ ούτε μέχρι τη λάρισσα δεν μπορεί να πάει ο μαμάκιας
Χμμ .. πάντως ο πίκερ πιστεύω οτι αν έμενε καμια θήβα άνετα θα πηγενοερχόταν θήβα - μετάξι , στο κάτω κάτω συμφέρει μάλλον γιατί και να υπάρχει μπουρδέλο στην θήβα θα είναι στα 30 ευρώ. Βασικά δεν συγκρίνω κανέναν , ίσα ισα λεω να αποφύγουμε τις συγκρίσεις και να κοιτάξουμε που συμφωνούμε ...

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Χρησιμα και τα μπουρδελα αλλα και τα CG
Δεν υπαρχει αντρας που να μην εχει περασει απο κει εστω και μια φορα , ας σας λενε τα τσιτατα οτι εγω δεν παω με πουτανες
Ειτε πας μια ,  ειτε 1 εκατομμυριο ειναι το ιδιο διοτι η ποσοτητα δεν παιζει ρολο πλεον

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
savvas οσον αφορα το να ενωθουμε συμφωνω αλλα οχι με τον κουμουνιστικο τροπο δρασης (κινημα)
Πρεπει να γινει σταση ζωης στο καθε αντρα , στο εξωτερικο και ειδικοτερα αμερικη οπου εχω ζησει καποιο διαστημα , οι αντρες δεν ειναι τοσο μουνοδουλοι οσο στην  Ελλαδα οι δε γυναικες εχουν πολυ καλυτερη συμπεριφορα απο τις δικες μας
+1 , σας αφήνω εγω έχω μια δουλεια.

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Πάντως αυτό που γράφεις για βιασμούς είναι λίγο παρατραβηγμένο Picker. Ωραία τα μπουρδελάκια ΟΚ αλλά εκεί δεν πάνε οι βιαστές για να ξεδώσουν.

Έτσι λένε και οι βλάκες στη Σουηδία που από το 1999 έχει απαγορέψει το να πληρώνουν οι άντρες για σεξ και έκτοτε έχει με διαφορά τους περισσότερους βιασμούς στην Ευρώπη.  :idiot:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Chris82 αν δεν υπήρχαν τα μπουρδέλα η μάνα σου, η κόρη σου και η αδερφή σου δεν θα τολμούσαν να βγουν από το σπίτι τους. OIKOI ANOXHΣ λέγονται ηλίθιε, κατάλαβέ το. Αν είχαν όλοι οι άντρες γυναίκα δεν θα υπήρχε μπουρδέλο ούτε για δείγμα.  :idiot:

σε σχεδόν όλη την Ευρώπη που δεν έχουν "οίκους ανοχής" τοίχο-τοίχο πάνε όλες οι γυναίκες μην τις βιάσουν  :idiot:
9 στις 10 καριόλες έξω γκρινιάζουν οτι δεν υπάρχουν πλέον άντρες, εσύ μας λες για βιαστές...
το ξαναλέω: τα μπουρδέλα και οι τάνες υπάρχουν γιατί οι άντρες (γενικά) έχουν γκάβλες και είναι από τη φύση τους πολυγαμικά όντα
η συντηρητική και οπισθοδρομική κοινωνία που ζούμε αναγκάστηκε όμως να τα νομιμοποιήσει για να μην διαλύονται οικογένειες.
Φυσικά στα μπουρδέλα του 10αρικου που πας, δεν έχει παντρεμένους, μόνο μοναχικούς-πάκηδες έχει.
Στα υπόλοιπα θα δεις 50-50 πιστεύω.
και να σημειώσω ότι δεν είμαι παντρεμένος  

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Είμαστε οι άσχημοι, οι μισογύνηδες, οι αντικοινωνικοί. Καταλάβαμε νωρίς ότι δεν έχουμε πέραση στις γυναίκες αλλά έχουμε εγωισμό και ΑΡΧΙΔΙΑ που ζυγίζουν 10 κιλά το καθένα. Ζούμε περήφανα και αντρίκια εφαρμόζοντας το νόμο του Picker.  :rockon:

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Έτσι λένε και οι βλάκες στη Σουηδία που από το 1999 έχει απαγορέψει το να πληρώνουν οι άντρες για σεξ και έκτοτε έχει με διαφορά τους περισσότερους βιασμούς στην Ευρώπη.  :idiot:

πιάνεις μια χώρα μεμονομένα και βγάζεις συμπεράσματα, δες τι γίνεται και στις υπόλοιπες και πες μας.
στη σουηδία έχουν και τα πρωτεία στις αυτοκτονίες
μάλλον είναι η χώρα των ψυχάκηδων
πικη μήπως τελικά είσαι σουηδός?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
σε σχεδόν όλη την Ευρώπη που δεν έχουν "οίκους ανοχής" τοίχο-τοίχο πάνε όλες οι γυναίκες μην τις βιάσουν  :idiot:

Εκτός από την Ελλάδα οίκοι ανοχής υπάρχουν και σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Λετονία. Η πορνεία είναι νόμιμη (αλλά όχι οι οίκοι ανοχής) σε ΗΒ, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία, Φινλανδία, Εσθονία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Βουλγαρία και Κύπρο. Επίσης στην ανατολική Ευρώπη αν και η πορνεία είναι τυπικά παράνομη η αστυνομία δείχνει τεράστια ανοχή.

η συντηρητική και οπισθοδρομική κοινωνία που ζούμε αναγκάστηκε όμως να τα νομιμοποιήσει για να μην διαλύονται οικογένειες.

Στις συντηρητικές και οπισθοδρομικές κοινωνίες η πορνεία είναι πάντα νόμιμη. Οι κομμουνιστές και οι σοσιαλιστές την βγάζουν πάντα εκτός νόμου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
αλλά έχουμε εγωισμό και ΑΡΧΙΔΙΑ που ζυγίζουν 10 κιλά το καθένα. Ζούμε περήφανα και αντρίκια εφαρμόζοντας το νόμο του Picker.

Παράθεση από: Picker  (08/12/15, 14:02)
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ.
Παράθεση από: Picker  (14/12/15, 22:10)
Θα σου πω αλλά θα μου κάνεις μια χάρη. Όταν πας να τη γαμήσεις και αφού τελειώσεις μαζί της θα της πεις: "Ο Picker μου είπε για σένα. Και μου είπε να σου πω ότι σ' αγαπάει πολύ." Ok?
Παράθεση από: Picker  (08/12/15, 14:02)
Όχι, απλά ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα προχθές και της είπα πάλι πόσο την αγαπώ. (σ.rigor. :με τελειωμένη πουτάνα του μεταξουργείου)
Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 03:03)
Κορινάκι ξέρω ότι διαβάζεις αυτά που γράφω. Έχω βρει άλλη κοπέλα Κορινάκι, που με φιλάει στο στόμα και κάνω παθιασμένο έρωτα μαζί της. Να το ξέρεις!

Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 01:01)
Η Κορίνα είναι η τρίτη κατά σειρά πουτάνα που με αρνείται. Υπάρχουν άλλες δύο εν ενεργεία πουτάνες στο Μετάξι που τις παρακαλάω εδώ και 1-2 χρόνια να με ξαναδεχτούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να δίνεις αξία σε μια πουτάνα.

Ο πραγματικός μπουρδελιάρης φτύνει στη μάπα τις γκόμενες αλλά μπορεί να γίνει λιώμα για μια πουτάνα. Γουστάρει να δίνει αξία στις ξεφτιλισμένες πουτάνες!
Παράθεση από: Promiscuous  (06/11/14, 02:02)
. Ειδικά τη Μιρέλλα έχω ανάγκη να πηγαίνω τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα και να την παρακαλάω.
Παράθεση από: Ρicker  (09/08/14, 11:11)
. Θέλω να έχω ελεύθερα τα πρωινά για να πηγαίνω να παρακαλάω τις πουτάνες που με έχουν απορρίψει. Ειδικά τη Μιρέλλα, όταν ήταν στο Κεραμεικού 13 υπόγειο με την παχουλή τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί, πήγαινα και την παρακάλαγα για κανένα μισάωρο κάθε φορά. Αυτή καθόταν γυμνόστηθη στον καναπέ μέσα στο κουζινάκι και με άκουγε με κατεβασμένο κεφάλι και απλά μου έλεγε "όχι". Μετά φτιαγμένος όπως ήμουν πήγαινα και γάμαγα άλλη, συνήθως την Κορίνα.
Παράθεση από: Ρicker  (09/08/14, 13:01)
"Γιατί αγάπη μου γλυκιά? Εγώ σ' αγαπάω ψυχή μου. Δεν θυμάσαι πόσο ωραία έχουμε περάσει μαζί?" και τέτοια. Με άφηνε να της τα λέω - δεν με έδιωχνε αμέσως - γιατί κολακευόταν με τα γλυκόλογα.
Παράθεση από: Picker  (27/12/15, 18:06)
Τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε το Κορινάκι χτες:
"ρε τράβα στο διάλο άντε μέρα που είναι σήμερα άντε παράτα με κοιτάξου λίγο στο καθρέφτη"
Τη λατρεύω.  Undecided
Παράθεση από: Picker  (25/03/16, 01:01)
Θα παρακαλάς μόνο γυναίκες που έχεις ΗΔΗ γαμήσει. Όπως κάνω εγώ. Και μάλιστα θα τους λες: "Κορινάκι μου πόσες φορές σε έχω γαμήσει; Το ξέχασες;"  Cool
Παράθεση από: Picker  (17/04/16, 16:04)
Όσο για τις πουτάνες και τις πρώην γκόμενες που "παρακαλάω", το ξαναλέω για πολλοστή φορά ότι δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα αν μια γυναίκα την έχεις ήδη γαμήσει. Αυτή η γυναίκα έχει δεχτεί την πούτσα σου μέσα της, όσο και να την "παρακαλάς" είσαι από πάνω.

man-begging-woman.jpg

stock-photo-closeup-portrait-of-couple-man-woman-sad-husband-on-his-knees-asking-begging-for-forgiveness-179201882.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom