Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686

Επισκέπτης
Εγώ δηλαδή και τόσα εκατομμύρια άλλοι ποδολάγνοι που γουστάρουμε να βάζουμε στο στόμα μας γυναικεία δάχτυλα ποδιού είμαστε gay; Αυτά είναι μαλακίες που δεν τις λένε ούτε αρχάριοι του σεξ.  :idiot:  :headbang:

Ε, όχι ρε Picker. Όταν γλύφεις τα δάκτυλα των ποδιών της γυναίκας, δεν είναι σαν να παίρνεις πίπα. Όταν όμως σου βάζουν δάκτυλο στον κώλο είναι σαν να τον παίρνεις.

Επισκέπτης
Σιγά μη γλύψω και τα δάχτυλα της καθεμιάς που βρωμάνε μποκρίλα  :2funny: :2funny: ε γιαυτό τα χώνω παραπάνω για να την κάνω εγώ μπανάκι παντού ;)

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ε, όχι ρε Picker. Όταν γλύφεις τα δάκτυλα των ποδιών της γυναίκας, δεν είναι σαν να παίρνεις πίπα. Όταν όμως σου βάζουν δάκτυλο στον κώλο είναι σαν να τον παίρνεις.

Τι διαφορά έχει το δάχτυλο στον κώλο από το δάχτυλο στο στόμα;;; Hello??? Αν είναι το ένα gay, είναι και το άλλο!!!  :idiot:

Επισκέπτης
- Όταν τρως με τα χέρια το φαγητό, μετά γλύφεις τα δακτυλά σου?
- Ναι, αμέ
- Τότε δεν σε πειράζει να σου βάλω λίγο κωλοδάκτυλο μετά ε?

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
- Όταν τρως με τα χέρια το φαγητό, μετά γλύφεις τα δακτυλά σου?
- Ναι, αμέ
- Τότε δεν σε πειράζει να σου βάλω λίγο κωλοδάκτυλο μετά ε?

Αν σου το πει γυναίκα αυτό είναι απόλυτα straight και καλά θα κάνεις να δεχτείς.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Τύποι επειδή έχω συναναστραφεί αρκετές γκόμενες, να ξέρετε ότι αυτή που γουστάρει να σας βάζει κωλοδάκτυλα και να σας χώνει τη γλώσσα στη σούφρα, είναι πλακομουνού και πολύ θα ήθελε αντί για εσάς να έχει εκεί κανένα μουνάκι, οπότε εγώ δεν της κάνω τη χάρη να γίνω γκόμενα για να καυλώσει

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλές συζητήσεις στο ίντερνετ για το δάχτυλο από γυναίκα και ΟΛΕΣ καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι καθαρά straight συμπεριφορά - ίσως λίγο φετίχ αλλά καθαρά straight.

Αντίθετα, το να γαμάς τραβεστί είναι GAY συμπεριφορά ακόμα και αν είσαι μόνο ενεργητικός. Αυτές είναι οι απόψεις που κυριαρχούν σε όποιο διεθνές forum και αν δείτε.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Και πάλι το λέω για ΧΙΛΙΟΣΤΗ φορά ότι εγώ ΔΕΝ συνηθίζω να δέχομαι κωλοδάχτυλο. Πιο πολύ μου αρέσει να με χαϊδεύουν λίγο εκεί πέρα όταν μου παίρνουν πίπα. Και αυτό σπάνια γίνεται σχετικά γιατί συνήθως δεν δέχομαι ούτε πίπα.  :-*

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom