Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για το κωλοδάκτυλο
Σοφέ αν έχεις όρεξη διάβασε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]1η κριτική εδώ[/url] και μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46410/]παλαιότερη εκεί[/url]
LOL να το δοκιμάσω και με τη Σεξοκουκουβάγια ή θα με πάρει με τις πέτρες? :2funny: και θα πει, πάει πούστρεψαν κι οι χωριάτες γάμησε τα :2funny: δεν υπάρχουν πουθενά παρθενόκωλοι :2funny:

Y.Γ.
Ουρολόγο δεν έχω πάει αλλά εκεί δε σου βάζει χέρι?

Επισκέπτης
περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
[size=20pt]η φιονα, το τραινο,[/size] μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size]
της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες  :undecided:.

χθες αυξησα και άλλο την διαφορα μου από τον πικερ.
γαμησα 2 φορες σε μια μερα.
μια γκομενα και μια πουτανα.
βεβαια αν σταματήσω να γαμαω στα 54 και ο πικερ συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο χωρις να πεθανει ως τα 96 μπορει να βγει νικητης σε αριθμο ο νομος του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βεβαια για λογους αριθμητικους θα επρεπε καθε φορα που γαμιεται να αφαιρειται απο τις φορες που γαμαει για να ειμαστε δικαιοι οποτε τον βλεπω να φτανει τον μεσο ορο των αντρων στα 105
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:S :S :S :S

O_AnthroposPouEvlepeTaTrena.jpg

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Επειδή βλέπω μία τεράστια συζήτηση για τους πορνοστάρ, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μπινέδες, όσο γαμάνε, άλλο τόσο τον ψιλοπαίρνουν, οπότε μην τους χρησιμοποιείτε σαν παραδείγματα ορθής χρήσης του κωλοδάκτυλου. Ξεκάθαρα πράγματα. Όταν την βρίσκεις με κάτι να μπαίνει στον κώλο σου, τα θέλει ο κώλος σου. Δάκτυλο, πούτσα ή κούτσουρο το ίδιο κατά την γνώμη μου. Εξαίρεση ίσως η κωλογλυφάδα καθώς αυτή περιορίζεται εξωτερικά.
Με όλο το σεβασμό στο πάνελ, αυτή είναι η γνώμη μου.

Με όλο το σεβασμό και σε σένα... λες μαλακίες. Το δαχτυλάκι από γυναίκα - KAMIA σχέση με δονητή ή strap-on - είναι απόλυτα straight και γι' αυτό βλέπεις απόλυτα straight πορνοστάρ όπως ο Rocco και ο Nacho να το γουστάρουν. Αντίθετα δεν θα τους δεις ποτέ να γαμάνε τραβέλια γιατί αυτό το κάνουν μόνο οι πούστηδες σαν τον nik1410.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686

Καθήστε καλά, μην σας μπανάρω !

Θα αγοράσω το σάϊτ, με κληρονομιά που
μου άφησε μια θεία μου, και θα μπαναριστούν
όλοι , εκτός από τον Πίκερ !  :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Σοφέ αν έχεις όρεξη διάβασε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]1η κριτική εδώ[/url] και μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46410/]παλαιότερη εκεί[/url]
LOL να το δοκιμάσω και με τη Σεξοκουκουβάγια ή θα με πάρει με τις πέτρες? :2funny: και θα πει, πάει πούστρεψαν κι οι χωριάτες γάμησε τα :2funny: δεν υπάρχουν πουθενά παρθενόκωλοι :2funny:

Y.Γ.
Ουρολόγο δεν έχω πάει αλλά εκεί δε σου βάζει χέρι?

Δεν έχω πάει ούτε εγώ, αλλά στην εξέταση προστάτη κάνουν ψηλάφιση... Υπάρχει όμως τώρα και διάγνωση με υπέρηχους που δεν χρειάζεται η δακτυλοσκόπηση

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Με όλο το σεβασμό και σε σένα... λες μαλακίες. Το δαχτυλάκι από γυναίκα - KAMIA σχέση με δονητή ή strap-on - είναι απόλυτα straight και γι' αυτό βλέπεις απόλυτα straight πορνοστάρ όπως ο Rocco και ο Nacho να το γουστάρουν. Αντίθετα δεν θα τους δεις ποτέ να γαμάνε τραβέλια γιατί αυτό το κάνουν μόνο οι πούστηδες σαν τον nik1410.
Picker και γω δεν ηθελα να το πιστεψω :S :S :S

Συνημμένα

• n.jpg
    n.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης

Δεν συμφωνώ φίλε  :hi:

Επισκέπτης
Ο Σουφρεντι αποδεικνυεται Πισωγλεντι και ο nik1410 γουσταρει αμαξοστοιχιες απο την Αλεξανδρουπολη....ολα μας τα παιδικα ινδαλματα καταρρεουν μπροστα στα ματια μας. :'( :'( :'(

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Ο μεγάλος BLITZKRIEGER προχθές έγραψε κάτι πολύ σωστό. Αν το δάχτυλο ήταν ίδιο με την πούτσα τότε το να γλείφεις τα δάχτυλά σου θα ήταν gay συμπεριφορά. Το να γλείφεις τα δάχτυλα του χεριού ή του ποδιού - ΠΟΛΥ συνηθισμένο για τους ποδολάγνους - μιας γυναίκας θα ήταν σαν να παίρνεις πίπα από άντρα.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτά ΔΕΝ στέκουν. Άλλο δάχτυλο, άλλο πούτσα!!!  :idiot:

Επισκέπτης
Πάτε καλά τύποι; Πορνοστάρ και να μην είναι μπινές?

Επισκέπτης
Ο μεγάλος BLITZKRIEGER προχθές έγραψε κάτι πολύ σωστό. Αν το δάχτυλο ήταν ίδιο με την πούτσα τότε το να γλείφεις τα δάχτυλά σου θα ήταν gay συμπεριφορά. Το να γλείφεις τα δάχτυλα του χεριού ή του ποδιού - ΠΟΛΥ συνηθισμένο για τους ποδολάγνους - μιας γυναίκας θα ήταν σαν να παίρνεις πίπα από άντρα.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτά ΔΕΝ στέκουν. Άλλο δάχτυλο, άλλο πούτσα!!!  :idiot:

Δεν έχετε ακούσει την φράση "Τί ρωγάρες έχεις μουνάρα μου? Τις γλύφω και είναι σαν να παίρνω πίπα"

Tasos78

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
146
Πόντοι
1
Εγώ δηλαδή και τόσα εκατομμύρια άλλοι ποδολάγνοι που γουστάρουμε να βάζουμε στο στόμα μας γυναικεία δάχτυλα ποδιού είμαστε gay; Αυτά είναι μαλακίες που δεν τις λένε ούτε αρχάριοι του σεξ.  :idiot:  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom