ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
οκ τωρα τυπε :S :S :SΟχι, και γι' αυτό θεωρώ ότι ΔΕΝ υπάρχει
φιλμ που ο Silfreddi να πηγαίνει με gay.
οκ τωρα τυπε :S :S :SΟχι, και γι' αυτό θεωρώ ότι ΔΕΝ υπάρχει
φιλμ που ο Silfreddi να πηγαίνει με gay.
To ξέρω ότι δεν είσαι, χρησιμοποίησα την απαντησή σου στον Λαδάκη για να του μιλήσω και εγώ
:S :S :S
παει και ο ροκο...μονο ο πικερ εμεινε να μας πει αν παει με τραβελους:S :S :S
Σοφέ αν έχεις όρεξη διάβασε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]1η κριτική εδώ[/url] και μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46410/]παλαιότερη εκεί[/url]για το κωλοδάκτυλο
περασα στις 23.30 περασα και στις 01.30
συμπερασματα.
είναι οριστικο
[size=20pt]η φιονα, το τραινο,[/size] μετα από [size=10pt][size=10pt][size=10pt]26[/size][/size][/size] χρονια στην πιατσα αποσύρεται
στα [size=10pt][size=10pt][size=10pt]29[/size][/size][/size] της χρονια
και δουλευει πλεον μονο μεσω αγγελιας
η πιο αισθησιακη τρανσεξουαλ που στιγματισε μια ολοκληρη εποχη, η ακριτισα αλεξανδρουπολιτισα που δεν λυγισε με χιονια και βροχες, που τιμηθηκε σε καλλιστεία αρχες 90ies.
η πιο θηλυκη τραβεστί πανω από την θηβα για τουλάχιστον 2 δεκαετιες .
χθες αυξησα και άλλο την διαφορα μου από τον πικερ.
γαμησα 2 φορες σε μια μερα.
μια γκομενα και μια πουτανα.
βεβαια αν σταματήσω να γαμαω στα 54 και ο πικερ συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο χωρις να πεθανει ως τα 96 μπορει να βγει νικητης σε αριθμο ο νομος του
βεβαια για λογους αριθμητικους θα επρεπε καθε φορα που γαμιεται να αφαιρειται απο τις φορες που γαμαει για να ειμαστε δικαιοι οποτε τον βλεπω να φτανει τον μεσο ορο των αντρων στα 105
Επειδή βλέπω μία τεράστια συζήτηση για τους πορνοστάρ, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μπινέδες, όσο γαμάνε, άλλο τόσο τον ψιλοπαίρνουν, οπότε μην τους χρησιμοποιείτε σαν παραδείγματα ορθής χρήσης του κωλοδάκτυλου. Ξεκάθαρα πράγματα. Όταν την βρίσκεις με κάτι να μπαίνει στον κώλο σου, τα θέλει ο κώλος σου. Δάκτυλο, πούτσα ή κούτσουρο το ίδιο κατά την γνώμη μου. Εξαίρεση ίσως η κωλογλυφάδα καθώς αυτή περιορίζεται εξωτερικά.
Με όλο το σεβασμό στο πάνελ, αυτή είναι η γνώμη μου.
:S :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.ekdoseisarsenidi.gr/attachments/Image/O_AnthroposPouEvlepeTaTrena.jpg?1510091999930[/img[/URL]]
[/quote]τυπε τον απαξιωσες :S :S :S
:S :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.ekdoseisarsenidi.gr/attachments/Image/O_AnthroposPouEvlepeTaTrena.jpg?1510091999930[/img[/URL]]
[/quote]
Κι εγώ τύπε βλέποντας αυτά τα δύο ποστ έκανα αμέσως τη σύνδεση. Κρίμα :(
Σοφέ αν έχεις όρεξη διάβασε www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]1η κριτική εδώ[/url] και μια www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46410/]παλαιότερη εκεί[/url]
LOL να το δοκιμάσω και με τη Σεξοκουκουβάγια ή θα με πάρει με τις πέτρες? και θα πει, πάει πούστρεψαν κι οι χωριάτες γάμησε τα δεν υπάρχουν πουθενά παρθενόκωλοι
Y.Γ.
Ουρολόγο δεν έχω πάει αλλά εκεί δε σου βάζει χέρι?
Picker και γω δεν ηθελα να το πιστεψω :S :S :SΜε όλο το σεβασμό και σε σένα... λες μαλακίες. Το δαχτυλάκι από γυναίκα - KAMIA σχέση με δονητή ή strap-on - είναι απόλυτα straight και γι' αυτό βλέπεις απόλυτα straight πορνοστάρ όπως ο Rocco και ο Nacho να το γουστάρουν. Αντίθετα δεν θα τους δεις ποτέ να γαμάνε τραβέλια γιατί αυτό το κάνουν μόνο οι πούστηδες σαν τον nik1410.
Με όλο το σεβασμό και σε σένα... λες μαλακίες. Το δαχτυλάκι από γυναίκα - KAMIA σχέση με δονητή ή strap-on - είναι απόλυτα straight και γι' αυτό βλέπεις απόλυτα straight πορνοστάρ όπως ο Rocco και ο Nacho να το γουστάρουν. Αντίθετα δεν θα τους δεις ποτέ να γαμάνε τραβέλια γιατί αυτό το κάνουν μόνο οι πούστηδες σαν τον nik1410.
Κι εγώ τύπε βλέποντας αυτά τα δύο ποστ έκανα αμέσως τη σύνδεση. Κρίμα
τυπε,δεν είναι αυτό που νομίζεις :S :S:S :S :S
Ο μεγάλος BLITZKRIEGER προχθές έγραψε κάτι πολύ σωστό. Αν το δάχτυλο ήταν ίδιο με την πούτσα τότε το να γλείφεις τα δάχτυλά σου θα ήταν gay συμπεριφορά. Το να γλείφεις τα δάχτυλα του χεριού ή του ποδιού - ΠΟΛΥ συνηθισμένο για τους ποδολάγνους - μιας γυναίκας θα ήταν σαν να παίρνεις πίπα από άντρα.
Όπως καταλαβαίνετε, αυτά ΔΕΝ στέκουν. Άλλο δάχτυλο, άλλο πούτσα!!!