Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
χθες αυξησα και άλλο την διαφορα μου από τον πικερ.
γαμησα 2 φορες σε μια μερα.
μια γκομενα και μια πουτανα.
βεβαια αν σταματήσω να γαμαω στα 54 και ο πικερ συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο χωρις να πεθανει ως τα 96 μπορει να βγει νικητης σε αριθμο ο νομος του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βεβαια για λογους αριθμητικους θα επρεπε καθε φορα που γαμιεται να αφαιρειται απο τις φορες που γαμαει για να ειμαστε δικαιοι οποτε τον βλεπω να φτανει τον μεσο ορο των αντρων στα 105
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μην τα λες αυτα εδω μεσα. πεφτουν σαν μαχαιριες!!!!

:2funny:

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
εχει δει κανεις τον πικερ στα μπουρδελα

μπορει να ειναι απλα παραμυθας

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
εχει δει κανεις τον πικερ στα μπουρδελα

μπορει να ειναι απλα παραμυθας

δεν παω φιλε μου και δεν ξερω. κανω παρεα με τον μπαροκ που σιχαινεται τις σαπιες οπως εχει δηλωσει!!!!

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
δεν παω φιλε μου και δεν ξερω. κανω παρεα με τον μπαροκ που σιχαινεται τις σαπιες οπως εχει δηλωσει!!!!

εχεις μυρισει πακιστανους μεσα σε μπουρδελο του 10ρικου

θα σου φυγει το klapeto

εκει ζει κι ανασαινει ο πικερ

το ανασαινει σε αυτακια

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
μια φορα μονο ειχα συνσντησει το οραμα του νωντα σε νανακια.
εμφανιστηκε με μπουφαν μεχρι τους αδτραγαλους και eklane dinata.
δεν μυριζε αλλα μολις το ανοιξε να λατουρησει τεζαραν 2 γατες!!!!

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
τι ποιότητα γυναίκες είναι αυτές που γαμιούνται για 10 εύρω  :think:

Επισκέπτης
εχεις μυρισει πακιστανους μεσα σε μπουρδελο του 10ρικου

θα σου φυγει το klapeto

εκει ζει κι ανασαινει ο πικερ

το ανασαινει σε αυτακια

Μάγκες κόψτε το. Αν δεν σας αρέσει ο νόμος του Picker να πάτε αλλού. Είναι σοβαρό τύποι, μην το παρακάνετε

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
μια φορα μονο ειχα συνσντησει το οραμα του νωντα σε νανακια.
εμφανιστηκε με μπουφαν μεχρι τους αδτραγαλους και eklane dinata.
δεν μυριζε αλλα μολις το ανοιξε να λατουρησει τεζαραν 2 γατες!!!!

προφητικο pistevis

Επισκέπτης
κανονισε να γινεις κοκκινος!!!!

Μαζέψου φίλε, εντάξει είστε ερωτευμένοι με τον Picker, αλλά το έχετε παρακάνει με το φαρμάκι σας εδώ, στο νήμα του.
Αν και έχω καταλάβει ποιανών κλώνοι είστε, (κλασσικό ντουέτο) ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθούν οι mods

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
μπραβο στεκας.
φυσικα γαμαμε γκομενες και πουτανες. ετσι εκαναν κι οι προγονοι μας και την εβγαζαν ζαχαρη. απο τοτε που πουστεψε η εποχη με τα αδερφιστικα μοτο τυπου παω μονο μαζι σου, μην με προδωσεις, κολιτσιδα οπου πας, σλουρπ σλουρπ και τα αγαπουλοειδη μωρακι μου καλημερα κσλησπερα καληνυχτα χαθηκε η μπαλα. δειπνο με κερια, συναυλιες σε τελειωμενους εντεχνους με αναπτηρες κι αγκαλιες, πουστικα πραγματα. φτιαξε μωρη σαλουφα να φαμε αφου σε προτιμω και με προτιμας, παμε βολτα για παρτη μας κι ολες τις αλλες τις εχω να μου ρουφανε τις μπαλες. αναφορα δεν δινουμε.

ορθον!

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Μαζέψου φίλε, εντάξει είστε ερωτευμένοι με τον Picker, αλλά το έχετε παρακάνει με το φαρμάκι σας εδώ, στο νήμα του.
Αν και έχω καταλάβει ποιανών κλώνοι είστε, (κλασσικό ντουέτο) ας ελπίσουμε να ενεργοποιηθούν οι mods

σινς ποια η βαθυτερη αναγκη να γυριζεις στα θρεντονια και να κανεις τον  τσοπανη;  :2funny:
επειδη τρως πορτες κι ακυρα στο παππουδονημα;  :S ενταξει θες να ερωτευτεις κι εσυ και να νικησεις την μοναξια σου
αλλα το μυστικο το εχει πει ο εκτορ λοπεζ πολλα χρονια πριν και ειναι οτι οι γκομενες
δεν ενδιαφερονται να ακουσουν την αποψη σου. θελουν να ακουσουν την αποψη τους σε βραχνη φωνη.
δηλαδη σε θελουν ΛΑΜΟΓΙΟ.

παιδια σας αρεσε αυτο που ειπα;;;;; ψαγμενο ετσι;;;;  ;)

Επισκέπτης
σινς ποια η βαθυτερη αναγκη να γυριζεις στα θρεντονια και να κανεις τον  τσοπανη;  :2funny:
επειδη τρως πορτες κι ακυρα στο παππουδονημα;  :S ενταξει θες να ερωτευτεις κι εσυ και να νικησεις την μοναξια σου
αλλα το μυστικο το εχει πει ο εκτορ λοπεζ πολλα χρονια πριν και ειναι οτι οι γκομενες
δεν ενδιαφερονται να ακουσουν την αποψη σου. θελουν να ακουσουν την αποψη τους σε βραχνη φωνη.
δηλαδη σε θελουν ΛΑΜΟΓΙΟ.

παιδια σας αρεσε αυτο που ειπα;;;;; ψαγμενο ετσι;;;;  ;)

Εσύ είσαι κλώνος και κακός κλώνος. Πού είναι οι υπεύθυνοι να σου κάνουν μία κλωνοσκόπηση? Πού είναι το κράτος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom