Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
δε με αφοδεύετε λέω γω , εχουμε και δουλειές  :2funny: :2funny:

γαμάμε και γκόμενες και πουτάνες και ότι άλλο βρούμε

υγ: μυωπία έχετε ορισμένοι , το link που ανέβασα δεν το βλέπετε ?
λέμε άλλες ανάγκες εξυπηρετεί το σεξ μετά συναισθηματος , άλλες το άνευ,
και τα δυο χρειάζονται , αν και είναι χαοτικές οι διαφορές ...

λοιπόν άντε γεια τωρα μην με πρήζετε άλλο , θα τα πούμε πιο μετά  :hi:

Βάλε την υπογραφή σου κάτω από το κείμενο του Επιρρεπή και είναι όλα εντάξει. :cool2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γαμαμε ότι μας καυλωνει και κυριως ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ.
ο αντρας είναι ηλίθιος αν αφηνει το ευκολο γαμησι των μπουρδελων αλλα είναι και ψυχασθενης αν παραταει το ενστικτο του κυνηγου κατακτητή.

μπαησεξουαλ πρότυπα σαν τον πικερ που του αρεσει το δακτυλακι στον κωλο και ονειρευεται παπουδες να τον γαμανε να μας λειπουν και οποτε βγαινει στην σεντρα θα τρωει σουτ

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
συμφωνω με τον νικολα.
παιδια βρηκα καινουργια ηδονη.
στο ντους με ζεστο νερο πετας γλωσσα εξω και την τορπιλιζεις με νερο εχοντας το τηλεφωνο στην διασπορα.
ουτε δεκα δευτερα δεν αντεχω!!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
συμφωνω με τον νικολα.
παιδια βρηκα καινουργια ηδονη.
στο ντους με ζεστο νερο πετας γλωσσα εξω και την τορπιλιζεις με νερο εχοντας το τηλεφωνο στην διασπορα.
ουτε δεκα δευτερα δεν αντεχω!!!!!
Το άλλο με την 9βολτη μπαταρία στην γλώσσα το χεις δοκιμάσει ; :P

Επειδη δεν το χω με το ανέβασμα φωτογραφιών βάζω λίνκ για όσους μπορεί να μην ξέρουν τις 9βολτες.

:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Σου προτείνω ευθεία και άμεση τοποθέτηση επί του θέματος που απλώς χρειάζεται επικύρωση:"Το γαμήσι στο Μεταξουργείο είναι ταχυμαλακία και ό,τι έγραψα όλα αυτά τα χρόνια πλέον δεν με εκφράζουνότι έγραφα τόσα χρόνια ισχύουν στο ακέραιο για τον πορνικο ηδονισμό,βρήκα γκόμενα που με καλύπτει συναισθηματικάδοκιμάζω και τον συναισθηματικό ηδονισμό με γκόμενες, αλλά επειδή μου λείπει το πορνικό κομμάτι που είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωσή μου ως άντρας,πάω που και που σε κανά στριπόμπαρο ( πάω οπουδήποτε που μπορεί να μου αποφέρει διέγερση ) που είναι πιο ολοκληρωμένη λύση από ένα απλό και άνοστο γαμήσι στο Μεταξουργείο ( μιας και δεν είμαι 16 χρονών πλέον να καυλώνω αποκλειστικά έτσι ,δλδ σε 10'' με απλή θέαση ενος παθητικου γυναικείου σαρκίου) αφού εκεί παίζεται άλλο παιχνίδι με γυναίκες που είναι υψηλότερου επιπέδου ( όχι απαραίτητα , στα στριπ ο στοχος ειναι η διέγερση και όχι η ταχυεκτονωση όπως ειναι στο μετάξι) από τις καταξεσκισμένες από τα πάκια πουτάνες που πάει ο Picker".Αν το έθεσα λάθος,διόρθωσέ το!

ντάξει τώρα ?

rigormortis 6/1/18

...εξελιχθείτε λιγο, γιατί θα πεθάνετε στο μεταξουργείο και στη φυλής  :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.008
Πόντοι
10.686
Άρα επί της ουσίας δεν αρνείσαι αυτό που έγραψα εγώ,επειδή όμως δεν σε παίρνει να πεις ευθέως ότι οι πελάτες των λαϊκών μπουρδέλων έχουν το μυαλό ενός 16χρονου το πασάρεις καλυμμένα για να μην εγείρεις το μένος αρκετών μελών του site... ;)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.976
Πόντοι
5.506

Που να το δοκιμάσεις και με αυτή.

URL]]

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
:2funny: :2funny: :2funny:
φαντάζομαι την σκηνή να μαλακίζεις τον πικερ , και μετά ο πικερ να χυνει και να σηκώνει την γροθιά να λέει "ναι τα κατάφερα" και να σημειώνει τικ στο μπλοκάκι του με τις ταχυμαλακίες που τραβάει στο μετάξι !!

τυπε το θεμα ειναι οτι δεν θα μπορει να το τικαρει αφου δεν θα χει προηγηθει σεξ,μονο μαλακια :-
εκτος αν ανεβει το κασερι :huh: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
δεν υπαρχει πικερ. ειναι ενας κλωνος που αποσκοπει στο τρολαρισμα. απλα επρεπε με καποιον τροπο να βοηθηθουν τα γυφτακια του μεταξουργειου κι οι αγελαδοκωλες για να υπαρχει μερισμα στην κατηγορια. εχεις δει κανενα γνωστο μελος να ασχολειται μαζι του απο αλλη κατηγορια;
:S :S :S

Συνημμένα

• shes-so-ugly.jpg
    shes-so-ugly.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 22

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Που να το δοκιμάσεις και με αυτή.

http://[URL unfurl="true"]www.automotobatteries.gr/images/detailed/4/TAB_PolarTruck.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτη είναι 12 βόλτ , δεν ξέρω αν παίζουνε ρόλο και τα αμπερωρια , αλλα καλού κακου μην δοκιμάσετε σε περίπτωση που παίζουνε τελικά ρόλο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Άρα επί της ουσίας δεν αρνείσαι αυτό που έγραψα εγώ,επειδή όμως δεν σε παίρνει να πεις ευθέως ότι οι πελάτες των λαϊκών μπουρδέλων έχουν το μυαλό ενός 16χρονου το πασάρεις καλυμμένα για να μην εγείρεις το μένος αρκετών μελών του site... ;)

...πρώτον στους τέστεις μου το μένος των μελών , δευτερον δεν έχει εμφανή/ξεκάθαρη σχέση το μυαλό με το πως καυλώνει ο καθένας, οπότε δεν ξέρω αν έχει το μυαλό , αλλά την καυλα του 16χρονου πρεπει να την έχει για να καυλώνει στα 10'' απλά με τη θέα ενος βυζιου ...

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
τον τελευταιο καιρο διαβαζω μεσες ακρες τις μπουρδελοκριτικες στην πρωτη σελιδα και διακρινω πολλα παραπονα παικτων, απειρια πουτανων, βιασυνη και φολαρια. φυσικα υπαρχουν και οι θετικες στιγμες. παλαιοτερα θυμαμαι πολυ καλυτερα τα πραγματα. ριγκομορτις τι πιστευεις οτι φταιει;

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Αυτη είναι 12 βόλτ , δεν ξέρω αν παίζουνε ρόλο και τα αμπερωρια , αλλα καλού κακου μην δοκιμάσετε σε περίπτωση που παίζουνε τελικά ρόλο.

παιζω σε αλλη κατηγορια σαβα. εχω ηλεκτροβελονισμο με παντς και μια μερα το δοκιμασω στα αρχιδια μου. φσντασου οτι αφου σου τιναζει το μπουτι στα αντανσκλαστικα, τι μπορει να κανει στα αρχιδια!!!!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Πάντως το προφίλ Tasos78 είναι moderated δεν ξέρω τι διαφορές έχει με το muted  :think:

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
τον εχω μπαναρει αλλα για να μην κανει μπαμ τον εχω κιτρινο ντε και καλα οτι ελεγχω οτι γραφει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom