Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Τα ίδια ισχύουν και για εσένα φίλε μου, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, απλά δημιουργείς αντιπάθειες όταν μπαχαλεύεις άλλα νήματα και θεωρώ ότι δεν είσαι εδώ για να δημιουργείς αντιπάθειες αλλά φίλους.

δεν μπαχαλευω τιποτα. εχω δηλωσει οτι θα γραφουμε ολοι οπου θελουμε γιατι κατι ακουσα οτι απαγορευουμε ορισμενοι και καλα. οριστε τωρα ειναι καλυτερα.

Επισκέπτης
δεν μπαχαλευω τιποτα. εχω δηλωσει οτι θα γραφουμε ολοι οπου θελουμε γιατι κατι ακουσα οτι απαγορευουμε ορισμενοι και καλα. οριστε τωρα ειναι καλυτερα.

Αν ειρωνεύεσαι επανειλλημένα τον νηματοθέτη, τότε δεν έχεις δικαίωμα να "γράφεις όπου θέλεις" (που είναι απόλυτα σωστό να μπορούμε να γράψουμε όπου θέλουμς) αλλά απλά μπαχαλεύεις το οποιοδήποτε νήμα. Δεν γνωρίζω την προϊστορία σου με τον Picker αλλά σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζεις είναι εικόνα μπαχαλάκια

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
να μου κανετε αναφορες. εγω δεν κανω γοατι αυτα ειναι ρουφιανιλικια.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
η συμπεριφορα του πικερ ειναι αναρμοστη. ασε που χει καβατζα τον ινβιζιμπλ να του σβηνει τις γαμομανες. θελει μπαν απο ip και γρηγορα!!!!!!

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
''H ζωη του πια θλιβερο τοπιο'' που λεει κι ο Παριος.Τραγικο τωρα πια το θρεντ....

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Πώς είναι δυνατό ένας τύπος με 19 μηνύματα να έχει διαμορφωμένη άποψη για ένα thread σαν το συγκεκριμένο?

Εχω νικς απο το 2011 απλα ειπα να φτιαξω ενα νεο λογαριασμο για να ξεχαρμανιασω.Για να καταλαβεις τον πικερ τον ξερω πριν να κιτρινισουν τα δοντια του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο ποδολαγνος ανεβάζει και στρεητ φωτο αλλά το προσωπικό του θρεντ το έχει στα γκεη. Ο Πίκερ που μέσα απο το θρεντ του ομολόγησε οτι του αρέσει το δακτυλακι στον κώλο του και γουσταρει να γίνει πουτανακι για παππουδια γιατί δεν μεταφέρθηκε το προσωπικό του θρεντ ακόμη στα γκεη;;;;; ακούει κανεις διαχειριστης;;;;;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αδικήσαμε τον καιροσκόπο barock. Μόνο ο Μωυσής είναι κλώνος του, όχι ο buderus. Ο buderus είναι κλώνος του προμότορα που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Χατζή.

[move][size=50pt]Elena Xatzi = buderus[/size][/move]

Επισκέπτης
Αδικήσαμε τον καιροσκόπο barock. Μόνο ο Μωυσής είναι κλώνος του, όχι ο buderus. Ο buderus είναι κλώνος του προμότορα που διαχειρίζεται της Χατζή.

Φτου ρε πουστη θα ορκιζομουν οτι ο Μωυσης ειναι κλωνος του Annon.... :S :S :S

SanenakO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Αδικήσαμε τον καιροσκόπο barock. Μόνο ο Μωυσής είναι κλώνος του, όχι ο buderus. Ο buderus είναι κλώνος του προμότορα που διαχειρίζεται τον λογαριασμό της Χατζή.

Ο buderus αρεσκεται να αναλωνεται σε εξυπνακιστικα σχολια πιστευω λογω της καταπιεσης η του bullying που υπεστη σε παλιοτερο νικ του.

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
Ο ποδολαγνος ανεβάζει και στρεητ φωτο αλλά το προσωπικό του θρεντ το έχει στα γκεη. Ο Πίκερ που μέσα απο το θρεντ του ομολόγησε οτι του αρέσει το δακτυλακι στον κώλο του και γουσταρει να γίνει πουτανακι για παππουδια γιατί δεν μεταφέρθηκε το προσωπικό του θρεντ ακόμη στα γκεη;;;;; ακούει κανεις διαχειριστης;;;;;

θα του ριξω μπαν να τελειωνουμε και θα τον ξαναφερω μολις κουλαρετε!!!!!

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.771

Αφου καλεσω τους διαχειριστες του bourdela.com . Αν υπαρχει δικαιο σ αυτο το site.....

Θα ρωτησω τον αξιοτιμο κυριο jimmy jim που απεφανθει με σοφια
Εχετε αποδειξεις για αυτο που γραφετε κυριε ??

Γιατι απο οτι καταλαβα σας εχει κατσει πολυ ασχημα, που μια γυναικα γραφει μ αυτο τον τροπο !!!!!

Κουραστηκα πια με τις μ@#$#^^$ς ..

Ισως θα πρεπει να κανω οτι εκανα κ στο διπλα site, να τελειωνει αυτη η φαρσοκωμωδια once for all ...

1800 σελιδες μειον, για να υπαρξει καθαρο πεδιο, να αναπτυχθουν οι επιστημονικοανθρωπιστικοσεξιστικες αποψεις του πικερ, και αλλων ακολουθων και ασπαζομενων αυτες ....

Ε Λ Ε Ο Σ

buderus

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
103
Πόντοι
1
στο μεταξυ ο πικερ που ριχνει γαμομανες και επιβαλλει στα μελη τι θα κανουν με ειρωνεια, την σκαπουλαρε. καλω κι εγω τους διαχειριστες της πολυκατοικιας!!!!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε μαγκες αρκει να δει κανεις το θρεντ του διαγωνισμου και θα καταλαβει

τους εχω ξεβρακωσει πρωτος