BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
κουρασε ρε 15 -20 ποστ ολα κι ολα εδω
να βριζουν δεκα εναν
Μόνο έτσι μπορούν.
κουρασε ρε 15 -20 ποστ ολα κι ολα εδω
να βριζουν δεκα εναν
ναι ρε βλακα με εχεις αποστομωσειΠουστρακι δεν μπορείς να τα βγαλεις πέρα και βριζεις μάνες.
Τσοχλανε
Καταρχήν σαλτα και γαμησου.ναι ρε βλακα με εχεις αποστομωσει
εσυ τι κανεις στον αλλον μπροστα του θα τον εβριζες
η μονο απο δω με 10 μουνοπανα ακομα?
οτι γουσταρω θα κανω μαλακαΚαταρχήν σαλτα και γαμησου.
Μου την έπεσες χωρίς να με ξέρεις και επειδή δεν το καταλάβεις παπάρα στο ξαναλεω Σάλτα και γαμησου και μην ασχολεισαι μαζί μου καταλάβες κολοκύθα;
To ιδανικό νήμα για εξευτελισμούς μπούλινγκ και ραντεβού θανάτου
Καταρχήν σαλτα και γαμησου.
Μου την έπεσες χωρίς να με ξέρεις και επειδή δεν το καταλάβεις παπάρα στο ξαναλεω Σάλτα και γαμησου και μην ασχολεισαι μαζί μου καταλάβες κολοκύθα;
Τσουτσεκι πάρε μου μου μια πίπα και με μπουκωμενο στόμα μην μιλαςοτι γουσταρω θα κανω μαλακα
εσυ ρωτησες τον πικερ να του την πεσεις?
τι να σε ξερω ενας πουθενας εισαι γαμιολα
Εσύ είσαι η ουρά του;Καλά σου έκανε. Σκάσε τώρα.
Εσύ είσαι η ουρά του;
12χρονο εισαι ρε μπασταρδι?Τσουτσεκι πάρε μου μου μια πίπα και με μπουκωμενο στόμα μην μιλας
Σε γαμαει ο Πίκερ πουστρακο12χρονο εισαι ρε μπασταρδι?
τραβα γαμησου απο δω μεσα πανε παιξε αλλου
Σήμερα γιορτάζει ο αη γαμησου χρόνια σου πολλαΌ,τι γουστάρω είμαι ρε μαλάκα. Βούλωνε
ενταξει εισαι καθυστερημενοΣε γαμαει ο Πίκερ πουστρακο
εγω εχω καλυφθει πισω απο το πεσιμο του πικερ πανω μου κι εχω βολευτει. ομως βλεπω οτι τωρα αδιαφορει. πρεπει να σκαρφιστω κατι.
Εσύ είσαι η ουρά του;
Μωυσή, δεν πολυγνωρίζω τον Picker και δεν πολυσυμφωνώ με όσα λέει, άλλα στο νήμα του είμαι ευγενικός και εκφράζομαι σωστά. Εσύ τώρα εδώ είσαι για να μπαχαλεύεις. Φτιάξε ένα νήμα "Οι 10 Εντολές του Μωυσή" και ξεκίνα να σολάρεις εκεί
εγω εχω καλυφθει πισω απο το πεσιμο του πικερ πανω μου κι εχω βολευτει. ομως βλεπω οτι τωρα αδιαφορει. πρεπει να σκαρφιστω κατι.