You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
[size=60pt]ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο PICKER[/size]
Tρυπιε
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
Οι γύφτοι σαν βρωμιάρηδες που είναι γαμάνε μόνο βρώμικες κωλοτρυπίδες σαν τη δική σου και της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira.
καλά στους γύφτους τους φίλους της κορίνας πως έκατσες, πρέπει να ήταν καθαροί γύφτοι αυτοί (αρχοντόγυφτοι)
στον δικό μου κώλο πίκη σε πληροφορώ δεν γίνεται play, ούτε υπόθετο δεν έχει μπει.
δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο εξαγωγές
στον δικό μου κώλο πίκη σε πληροφορώ δεν γίνεται play, ούτε υπόθετο δεν έχει μπει.
δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο εξαγωγές
Είσαι δυσκοίλιος όμως και οι κουράδες που κάνεις είναι σαν 2 πούτσες χοντρές. Άρα και πάλι γαμιέσαι.
Tρυπιε
Σε γαμάω και χύνω.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
Είσαι δυσκοίλιος όμως και οι κουράδες που κάνεις είναι σαν 2 πούτσες χοντρές. Άρα και πάλι γαμιέσαι.
πίκερ με τόσες εκπλήξεις δεν θα απορήσω καθόλου αν μας πεις μια μέρα οτι κυκλοφορείς με στρινγκάκι
Επισκέπτης
Όχι βέβαια. Πάντα βάζω λίγο δάχτυλο μέσα όταν πλένω τον κώλο μου. Είναι θέμα καθαριότητας ρε βρωμόκωλε.
Ρε Πικεροτυπε αφορμη ψαχνεις με το παραμικρο να κωλοδακτυλιαζεσαι.... :S :S :S
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
δηλαδή βάζεις δάχτυλο στον πρωκτό σου γιατι πιστευεις ότι εισαι βρώμικος ε?
και αν παραβεις το νόμο τι θα γίνει δλδ?
το ενδεχομενο να σε θεωρούν μαλάκα παρά την εφαρμογή του το εχεις σκεφτει ?
και αν παραβεις το νόμο τι θα γίνει δλδ?
το ενδεχομενο να σε θεωρούν μαλάκα παρά την εφαρμογή του το εχεις σκεφτει ?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
πικερ θυμαμαι ως φοιτητης είχαμε εναν ψυχιατρικο ασθενή σαν εσένα ψυχαναγκαστικό φουλ που σκουπιζοταν μια ωρα μετά την αφόδευση γιατι νομιζε ότι ηταν βρώμικος .
λες να ησουν εσυ βρε ?
λες να ησουν εσυ βρε ?
Rigormortis αν δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος και αν δεν μέτραγα ένα προς ένα τα γαμήσια μου δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά. Μπορεί και να μη γαμούσα καθόλου.
Νομίζεις ότι έχω καμία όρεξη να τρέχω στα μπουρδέλα με χιόνια, με βροχές, με καύσωνες και με κρύα όταν είναι πανεύκολο π.χ. να βάλω μια τσόντα και να μαλακιστώ; Το πιο σημαντικό πράγμα στο νόμο είναι ο στόχος!
Νομίζεις ότι έχω καμία όρεξη να τρέχω στα μπουρδέλα με χιόνια, με βροχές, με καύσωνες και με κρύα όταν είναι πανεύκολο π.χ. να βάλω μια τσόντα και να μαλακιστώ; Το πιο σημαντικό πράγμα στο νόμο είναι ο στόχος!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Rigormortis αν δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος και αν δεν μέτραγα ένα προς ένα τα γαμήσια μου δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά. Μπορεί και να μη γαμούσα καθόλου.
και ποιος τον εβαλε αυτό το στόχο?
τι θα γίνει αν δεν τον φτάσεις αυτό το στόχο? τι θα νιώσεις αν δεν τον φτάσεις?
δεν θα σταματήσουν μέσα σου οι φωνές " έίμαι μαλάκας , είμαι μαλάκας " ε ?
θα νιώσεις άσχημα ε?
μα και τώρα πάλι υποφέρεις όμως ...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Γι' αυτό πριν βάλω στόχο είχα γαμήσει 12 φορές ως τα 28 μου. Καταλαβαίνεις τώρα το νόημα του μετρήματος και του στόχου;;
όχι δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μου απαντάς ευθεως στα ερωτηματα που σου έκανα ...
ποιος πιστευεις ότι θα σε χλευασει αν έιχες κανει 5 παρατριψεις ή 105 ?
ποιοι σε λέγανε μαλάκα ? το οικογενειακό περιβάλλον ή το κοινωνικο?
...ναι αλλά και τώρα όμως παλι αυτη η κατασταση δεν ειναι λειτουργική γιατι και παλι υποφερεις
Όταν κάποιος δεν έχει γκόμενα και είναι μοναχικός τύπος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει στόχο στο σεξ. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε σηκώσει κάθε φορά από το κρεβάτι και θα σε στείλει στο Μεταξουργείο να γαμήσεις ανάμεσα σε Πάκια, με χιόνια, με κρύα, με καύσωνες κτλ.
Μοναχικέ τύπε άκουσέ με: Βάλε ΣΤΟΧΟ, δώσε όρκο τιμής και άρχισε το μέτρημα τώρα!
Μοναχικέ τύπε άκουσέ με: Βάλε ΣΤΟΧΟ, δώσε όρκο τιμής και άρχισε το μέτρημα τώρα!
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Όταν κάποιος δεν έχει γκόμενα και είναι μοναχικός τύπος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει στόχο στο σεξ. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε σηκώσει κάθε φορά από το κρεβάτι και θα σε στείλει στο Μεταξουργείο να γαμήσεις ανάμεσα σε Πάκια, με χιόνια, με κρύα, με καύσωνες κτλ.
πάλι δεν απάντησες τίποτα ...
δλδ αν δεν εχεις στόχο να πας στο μεταξουργειο και να καταγραφεις σε μπλοκάκι τις παρατρίψεις σου , δεν έχεις κίνητρο να σηκωθεις απο το κρεβάτι σου ??
και γιατί μιλας σε τριτο προσωπο ? ποσοι πιστευεις ότι εχουν την ιδια παθολογία με σενα ?
και δεν απαντας ποια ειναι η ιδεοληψία που ειναι κολλημενη ολη μερα στο κεφάλι σου ??
είμαι σιγουρος ότι ειναι μια επιμονη φωνή που λέει " είμαι μαλάκας" και πρεπει να την ξορκισεις τριβόμενος στο μεταξουργειο...
τελοσπαντων τέλος η συνεδρία για σήμερα ...
η γνωμη μου έίναι ότι χρηζεις θεραπειας φαρμακευτικης και ψυχοθεραπευτικης
γεια σου
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.605
- Πόντοι
- 6.056
μπα ισως να θελει να (υπερ)καλυψεικαι δεν απαντας ποια ειναι η ιδεοληψία που ειναι κολλημενη ολη μερα στο κεφάλι σου ??
είμαι σιγουρος ότι ειναι μια επιμονη φωνή που λέει " είμαι μαλάκας" και πρεπει να την ξορκισεις τριβόμενος στο μεταξουργειο...
το χαμενο εδαφος δλδ τα μονο 12 γαμησια μεχρι τα 28
δεν ακουει φωνες ο πικερ
ο θεος και το θρησκευτικο παραληρημα
ηταν τρολλια
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Προφανως ο πικερ στα 28 είχε καποια αποκαλυπτικη εμπειρια που του εδωσε νεο ενδιαφερον για το σεξ, ενδιαφερον που δεν ειχε ανακαλυψει μεχρι τοτε. Αναρωτιεμαι τι να ηταν??????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις