Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
[size=60pt]ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο PICKER[/size]  :heavymetalbig:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Οι γύφτοι σαν βρωμιάρηδες που είναι γαμάνε μόνο βρώμικες κωλοτρυπίδες σαν τη δική σου και της Βραζιλιάνας πόρνης acapoeira.  :birdman:

καλά στους γύφτους τους φίλους της κορίνας πως έκατσες, πρέπει να ήταν καθαροί γύφτοι αυτοί (αρχοντόγυφτοι)
στον δικό μου κώλο πίκη σε πληροφορώ δεν γίνεται play, ούτε υπόθετο δεν έχει μπει.
δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο εξαγωγές

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
στον δικό μου κώλο πίκη σε πληροφορώ δεν γίνεται play, ούτε υπόθετο δεν έχει μπει.
δεν υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία, μόνο εξαγωγές

Είσαι δυσκοίλιος όμως και οι κουράδες που κάνεις είναι σαν 2 πούτσες χοντρές. Άρα και πάλι γαμιέσαι.  :birdman:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Είσαι δυσκοίλιος όμως και οι κουράδες που κάνεις είναι σαν 2 πούτσες χοντρές. Άρα και πάλι γαμιέσαι.  :birdman:

πίκερ με τόσες εκπλήξεις δεν θα απορήσω καθόλου αν μας πεις μια μέρα οτι κυκλοφορείς με στρινγκάκι  :gay:  

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
δηλαδή βάζεις δάχτυλο στον πρωκτό σου γιατι πιστευεις ότι εισαι βρώμικος ε?

και αν παραβεις το νόμο τι θα γίνει δλδ?
το ενδεχομενο να σε θεωρούν μαλάκα παρά την εφαρμογή του το εχεις σκεφτει ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
πικερ  θυμαμαι ως φοιτητης είχαμε εναν ψυχιατρικο ασθενή σαν εσένα ψυχαναγκαστικό φουλ που σκουπιζοταν μια ωρα μετά την αφόδευση γιατι νομιζε ότι ηταν βρώμικος . 

λες να ησουν εσυ βρε ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Rigormortis αν δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος και αν δεν μέτραγα ένα προς ένα τα γαμήσια μου δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά. Μπορεί και να μη γαμούσα καθόλου.

Νομίζεις ότι έχω καμία όρεξη να τρέχω στα μπουρδέλα με χιόνια, με βροχές, με καύσωνες και με κρύα όταν είναι πανεύκολο π.χ. να βάλω μια τσόντα και να μαλακιστώ; Το πιο σημαντικό πράγμα στο νόμο είναι ο στόχος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Rigormortis αν δεν υπήρχε συγκεκριμένος στόχος και αν δεν μέτραγα ένα προς ένα τα γαμήσια μου δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά. Μπορεί και να μη γαμούσα καθόλου.

Νομίζεις ότι έχω καμία όρεξη να τρέχω στα μπουρδέλα με χιόνια, με βροχές, με καύσωνες και με κρύα όταν είναι πανεύκολο π.χ. να βάλω μια τσόντα και να μαλακιστώ; Το πιο σημαντικό πράγμα στο νόμο είναι ο στόχος!

και ποιος τον εβαλε αυτό το στόχο?
τι θα γίνει αν δεν τον φτάσεις αυτό το στόχο? τι θα νιώσεις αν δεν τον φτάσεις?
δεν θα σταματήσουν μέσα σου οι φωνές " έίμαι μαλάκας , είμαι μαλάκας " ε ?
θα νιώσεις άσχημα ε?

μα και τώρα πάλι υποφέρεις όμως ...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γι' αυτό πριν βάλω στόχο είχα γαμήσει 12 φορές ως τα 28 μου. Καταλαβαίνεις τώρα το νόημα του μετρήματος και του στόχου;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Γι' αυτό πριν βάλω στόχο είχα γαμήσει 12 φορές ως τα 28 μου. Καταλαβαίνεις τώρα το νόημα του μετρήματος και του στόχου;;

όχι δεν καταλαβαίνω γιατι δεν μου απαντάς ευθεως στα ερωτηματα που σου έκανα ...

ποιος πιστευεις ότι θα σε χλευασει αν έιχες κανει 5 παρατριψεις ή 105 ?

ποιοι σε λέγανε μαλάκα ? το οικογενειακό περιβάλλον ή το κοινωνικο?

...ναι αλλά και τώρα όμως παλι αυτη η κατασταση δεν ειναι λειτουργική γιατι και παλι υποφερεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν κάποιος δεν έχει γκόμενα και είναι μοναχικός τύπος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει στόχο στο σεξ. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε σηκώσει κάθε φορά από το κρεβάτι και θα σε στείλει στο Μεταξουργείο να γαμήσεις ανάμεσα σε Πάκια, με χιόνια, με κρύα, με καύσωνες κτλ.

Μοναχικέ τύπε άκουσέ με: Βάλε ΣΤΟΧΟ, δώσε όρκο τιμής και άρχισε το μέτρημα τώρα!  :rockon:

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
380
Πόντοι
26
Του αρέσει να τον παίρνει

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ τύπε κανένα λαμόγιο δεν μπορεί να σε καταλάβει. Μόνο εμένα θα ακούς.  :rockon:

Κόψε μαχαίρι τη μαλακία, βάλε συγκεκριμένο στόχο, σήκω από το κρεβάτι σου και άρχισε να γαμάς!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Όταν κάποιος δεν έχει γκόμενα και είναι μοναχικός τύπος πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει στόχο στο σεξ. Ο στόχος είναι αυτός που θα σε σηκώσει κάθε φορά από το κρεβάτι και θα σε στείλει στο Μεταξουργείο να γαμήσεις ανάμεσα σε Πάκια, με χιόνια, με κρύα, με καύσωνες κτλ.

Μοναχικέ τύπε άκουσέ με: Βάλε ΣΤΟΧΟ, δώσε όρκο τιμής και άρχισε το μέτρημα τώρα!  :rockon:

πάλι δεν απάντησες τίποτα ...

δλδ αν δεν εχεις στόχο να πας στο μεταξουργειο και να καταγραφεις σε μπλοκάκι τις παρατρίψεις σου , δεν έχεις κίνητρο να σηκωθεις απο το κρεβάτι σου ??

και γιατί μιλας σε τριτο προσωπο ? ποσοι πιστευεις ότι εχουν την ιδια παθολογία με σενα ?

και δεν απαντας ποια ειναι η ιδεοληψία που ειναι κολλημενη ολη μερα στο κεφάλι σου ??
είμαι σιγουρος ότι ειναι μια επιμονη φωνή που λέει " είμαι μαλάκας" και πρεπει να την ξορκισεις τριβόμενος στο μεταξουργειο...

τελοσπαντων τέλος η συνεδρία για σήμερα ...
η γνωμη μου έίναι ότι χρηζεις θεραπειας φαρμακευτικης και ψυχοθεραπευτικης

γεια σου

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.605
Πόντοι
6.056
και δεν απαντας ποια ειναι η ιδεοληψία που ειναι κολλημενη ολη μερα στο κεφάλι σου ??
είμαι σιγουρος ότι ειναι μια επιμονη φωνή που λέει " είμαι μαλάκας" και πρεπει να την ξορκισεις τριβόμενος στο μεταξουργειο...
μπα ισως να θελει να (υπερ)καλυψει
το χαμενο εδαφος δλδ τα μονο 12 γαμησια μεχρι τα 28

δεν ακουει φωνες ο πικερ
ο θεος και το θρησκευτικο παραληρημα
ηταν τρολλια

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Προφανως ο πικερ στα 28 είχε καποια αποκαλυπτικη εμπειρια που του εδωσε νεο ενδιαφερον για το σεξ, ενδιαφερον που δεν ειχε ανακαλυψει μεχρι τοτε. Αναρωτιεμαι τι να ηταν??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom