XFKM
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2017
- Like
- 380
- Πόντοι
- 26
Εγώ της γαμάω όχι σαν εσένα που σε γαμάνεΓιατί δεν πας να τις ρωτήσεις; Εσύ πόσες πούτσες έφαγες στην ξεσκισμένη σου κωλάρα;
Εγώ της γαμάω όχι σαν εσένα που σε γαμάνεΓιατί δεν πας να τις ρωτήσεις; Εσύ πόσες πούτσες έφαγες στην ξεσκισμένη σου κωλάρα;
Εγώ της γαμάω όχι σαν εσένα που σε γαμάνε
ΧαχαχσΑφού εγώ σε έχω γαμήσει. Το ξέχασες που τρέχανε τα χύσια μου από το μουνί σου;
Ρε πισωγλέντης είσαι και το μόνο που ξέρεις να κανείς είναι να στεινεσε στα 4
Και από μια άλλη άποψη:
Οπως το περιμενα, μπακαλοτεφτερο χωρις καμιά πληροφορία. Πρεπει να κρατάς ποιο αναλυτικά στοιχεία πικέρ.
Να το αναβαθμίσεις σε Μητρώο Γαμησιών και να το τηρείς σε ecxel αν ξέρεις.
Να καταγράφεις ημερομηνία, ονομα πουτάνας, μπουρδέλο, αν τελείωσες και αν εφαγες κωλοδακτυλο....
Μετά με μικρή επεξεργασία θα βγαζεις και στατιστικά, πχ όπως ποσες φορές γάμησες μια πουτάνα, ποσες αστοχίες ειχες, ποσα κωλοδακτυλα εφαγες....
Tα κωλοδαχτυλιάσματα πως τα σημειώνεις τύπε;
Δεν τα σημειώνω. Από τα 222 γαμήσια που έριξα είναι ζήτημα να δέχτηκα κωλοδάχτυλο σε 2-3 και αυτά από μία συγκεκριμένη κοπέλα. Ο κομπλεξισμός σας όμως είναι τόσο μεγάλος που αναμασάτε συνεχώς κάτι που δεν ισχύει. Στον κώλο σας λοιπόν.
Eχεις δηλώσει πως χωνεις τα δακτυλα σου στην κωλοτρυπιδα σου στο ντουζ.
Αυτο δεν πιάνεται για πουστομαλακία???
Όχι βέβαια. Πάντα βάζω λίγο δάχτυλο μέσα όταν πλένω τον κώλο μου. Είναι θέμα καθαριότητας ρε βρωμόκωλε.
λένε αν δεν έχεις πεντακάθαρη κωλοτρυπίδα, δεν σε γαμάνε οι γύφτοι