Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ευτυχώς λίγοι είναι στην πραγματικότητα οι κομπλεξικοί που δεν δέχονται με τίποτα κωλοδάχτυλο γιατί φοβούνται μην "το γυρίσουν". Αυτό έδειξε πανηγυρικά η αντίστοιχη ψηφοφορία που έγινε πριν από κάποια χρόνια στο site αυτό:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι γελοίο να κάθομαι να απαντώ σε κάτι κομπλεξικούς αγάμητους μαλάκες που θέλουν να πάρουν λίγη από τη λάμψη και την αξία μου. Από εδώ και πέρα θα γράφω ό,τι γουστάρω χωρίς να κάνω παραθέσεις και χωρίς να απαντώ ευθέως σε κανέναν.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Τύποι κράζετε τον Πίκερ για το δάχτυλο αλλά στην ψηφοφορία που παρέθεσε μόνο 1 στους 3 δεν τρώει :-

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και επαναλαμβάνω ότι εγώ ΔΕΝ συνηθίζω να δέχομαι κωλοδάχτυλο. Οι γυναίκες που μου το έχουν κάνει μετρούνται στα δάχτυλα του 1 χεριού. Βασικά ποτέ δεν το έχω ζητήσει. Αυτές που μου το έχουν κάνει πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Πάντως Πίκερ, αν για ένα πράγμα σε ζηλεύω, αυτό σίγουρα είναι που μπορείς και τελειώνεις μέσα σε 5 λεπτά.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μου αρέσει φυσικά να με χαϊδεύουν οι γυναίκες στον κώλο όταν μου την παίζουν ή όταν μου παίρνουν πίπα. Ο πρωκτός και ο προστάτης είναι ερωτογόνος περιοχή και όποιος δεν το παραδέχεται αυτό είναι ή πολύ άσχετος ή πολύ υποκριτής. Πολύ σπάνια όμως το χάιδεμα αυτό μετατρέπεται σε κωλοδάχτυλο - και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αλλά αν κάποια το βάλει και λίγο μέσα δεν θα της πω όχι. Αφού μετά άλλωστε θα την ξεσκίσω.  :-*

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Θα πέσουν να με φάνε, αλλά το να γαμάς με τις ώρες και να μην τελειώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προσόν. Όλες μου οι γκόμενες όταν έκανα πάνω από 15 λεπτά να τελειώσω (συνήθως στο 2ο γύρο), δυσανασχετούσαν και με πιέζανε με τον τρόπο τους. Και αυτό παρόλο που είχαμε άνεση χρόνο, σε αντίθεση με την πουτάνα στο μπουρδέλο. Μπορεί να νομίζανε και ότι είμαι ανίκανος, ποιος ξέρει τι έτρεχε στο μικρό τους το μυαλό... Ο 2ος γύρος συνήθως είναι καταστροφή. Υπάρχει δηλαδή μια σοφία στο "γαμάω 5 λεπτά και φεύγω".

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα στο νόμο με τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το 10-λεπτο στα μπουρδέλα για τους περισσότερους είναι αρκετό.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Vril έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα στο νόμο με τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το 10-λεπτο στα μπουρδέλα για τους περισσότερους είναι αρκετό.
Μα δε διαφωνώ. Αναφέρομαι σε κατι σχόλια rigormortis, acapoeira, stekas κλπ, οι οποίοι εκθειάζουν το πολύωρο σεξ και προσπαθούν να πείσουν ότι αυτό είναι που ζητάνε και οι γυναίκες.

John_Bixton

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2015
Like
13
Πόντοι
0
Βασικά ποτέ δεν το έχω ζητήσει. Αυτές που μου το έχουν κάνει πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους.
Αυτό πάντως  ψιλο ισχύει. Το έχουνε πάθει  ρε οι γκομενες; Και δεν λέω μόνο για τις εργαζόμενες...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Vril αυτοί που αναφέρεις λένε πάντα υπερβολές για να το παίξουν κάποιοι. Μια 52-χρονη τσατσά που γαμούσα και ήταν χωρισμένη μου έλεγε ότι ο πρώην άντρας της έπινε και μετά τη γαμούσε και δεν τελείωνε με τίποτα και αυτό τη χάλαγε πολύ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.738
Πόντοι
5.827
Vril αυτοί που αναφέρεις λένε πάντα υπερβολές για να το παίξουν κάποιοι. Μια 52-χρονη τσατσά που γαμούσα και ήταν χωρισμένη μου έλεγε ότι ο πρώην άντρας της έπινε και μετά τη γαμούσε και δεν τελείωνε με τίποτα και αυτό τη χάλαγε πολύ.
Α γεια σου. Αφού κι αυτές για 5 λεπτά μόνο θέλουν να γαμηθούν. Και χωρίς να υπάρχει μια τσατσά απέξω να χτυπήσει την πόρτα απαραίτητα. Άλλο αν κάποιες είναι 'βραδυφλεγεις' και πάνε να σε φορτώσουν με τύψεις επειδή είσαι 'ψεκαστε, σκουπίστε', δηλαδή φυσιολογικός.

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Θα πέσουν να με φάνε, αλλά το να γαμάς με τις ώρες και να μην τελειώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προσόν. Όλες μου οι γκόμενες όταν έκανα πάνω από 15 λεπτά να τελειώσω (συνήθως στο 2ο γύρο), δυσανασχετούσαν και με πιέζανε με τον τρόπο τους. Και αυτό παρόλο που είχαμε άνεση χρόνο, σε αντίθεση με την πουτάνα στο μπουρδέλο. Μπορεί να νομίζανε και ότι είμαι ανίκανος, ποιος ξέρει τι έτρεχε στο μικρό τους το μυαλό... Ο 2ος γύρος συνήθως είναι καταστροφή. Υπάρχει δηλαδή μια σοφία στο "γαμάω 5 λεπτά και φεύγω".
Τις τελευταίες φορές δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω στο μπουρδέλο. Ίσως να φταίει ότι βαράω μ*λακία κάθε μέρα. Κάθε προσπάθεια όμως να την περιορίσω αποβαίνει άκαρπη. Τι να κάνω;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.
αλτρουισμος ειναι να δινεις λεφτα στην γιουνισεφ.
το να βαζεις δακτυλο στον κωλο σου
μια αδερφιστικη κινηση αποτελει.

τι άλλο θα σκαρφιστεις για να μπαλωσεις την ομοφυλοφιλικη σου φυση, χαχαχαχα εισαι απιστευτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύποι κράζετε τον Πίκερ για το δάχτυλο αλλά στην ψηφοφορία που παρέθεσε μόνο 1 στους 3 δεν τρώει :-
στην ψηφοφορια δεν απαντησαν ολοι. δεν είναι υποχρεωτικη ψηφοφορια. αφορα ένα θεμα γκεη οποτε απαντησαν οι ενδιαφερόμενοι γκεοι και καποιοι αλλοι περίεργοι. ωρα να μας πει ότι αυτά είναι και τα πραγματικα ποσοστα παλι ο τρελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom