You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευτυχώς λίγοι είναι στην πραγματικότητα οι κομπλεξικοί που δεν δέχονται με τίποτα κωλοδάχτυλο γιατί φοβούνται μην "το γυρίσουν". Αυτό έδειξε πανηγυρικά η αντίστοιχη ψηφοφορία που έγινε πριν από κάποια χρόνια στο site αυτό:
Είναι γελοίο να κάθομαι να απαντώ σε κάτι κομπλεξικούς αγάμητους μαλάκες που θέλουν να πάρουν λίγη από τη λάμψη και την αξία μου. Από εδώ και πέρα θα γράφω ό,τι γουστάρω χωρίς να κάνω παραθέσεις και χωρίς να απαντώ ευθέως σε κανέναν.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Picker,θεωρείς ότι είσαι σπουδαίος?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.
η σου μαστορα εχει φτασει σε τιτανια ορια
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Τύποι κράζετε τον Πίκερ για το δάχτυλο αλλά στην ψηφοφορία που παρέθεσε μόνο 1 στους 3 δεν τρώει :-
Και επαναλαμβάνω ότι εγώ ΔΕΝ συνηθίζω να δέχομαι κωλοδάχτυλο. Οι γυναίκες που μου το έχουν κάνει μετρούνται στα δάχτυλα του 1 χεριού. Βασικά ποτέ δεν το έχω ζητήσει. Αυτές που μου το έχουν κάνει πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους.
Μου αρέσει φυσικά να με χαϊδεύουν οι γυναίκες στον κώλο όταν μου την παίζουν ή όταν μου παίρνουν πίπα. Ο πρωκτός και ο προστάτης είναι ερωτογόνος περιοχή και όποιος δεν το παραδέχεται αυτό είναι ή πολύ άσχετος ή πολύ υποκριτής. Πολύ σπάνια όμως το χάιδεμα αυτό μετατρέπεται σε κωλοδάχτυλο - και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αλλά αν κάποια το βάλει και λίγο μέσα δεν θα της πω όχι. Αφού μετά άλλωστε θα την ξεσκίσω. :-*
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Θα πέσουν να με φάνε, αλλά το να γαμάς με τις ώρες και να μην τελειώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προσόν. Όλες μου οι γκόμενες όταν έκανα πάνω από 15 λεπτά να τελειώσω (συνήθως στο 2ο γύρο), δυσανασχετούσαν και με πιέζανε με τον τρόπο τους. Και αυτό παρόλο που είχαμε άνεση χρόνο, σε αντίθεση με την πουτάνα στο μπουρδέλο. Μπορεί να νομίζανε και ότι είμαι ανίκανος, ποιος ξέρει τι έτρεχε στο μικρό τους το μυαλό... Ο 2ος γύρος συνήθως είναι καταστροφή. Υπάρχει δηλαδή μια σοφία στο "γαμάω 5 λεπτά και φεύγω".
Vril έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα στο νόμο με τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το 10-λεπτο στα μπουρδέλα για τους περισσότερους είναι αρκετό.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Μα δε διαφωνώ. Αναφέρομαι σε κατι σχόλια rigormortis, acapoeira, stekas κλπ, οι οποίοι εκθειάζουν το πολύωρο σεξ και προσπαθούν να πείσουν ότι αυτό είναι που ζητάνε και οι γυναίκες.Vril έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα στο νόμο με τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέση διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι 5,4 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το 10-λεπτο στα μπουρδέλα για τους περισσότερους είναι αρκετό.
John_Bixton
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2015
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Αυτό πάντως ψιλο ισχύει. Το έχουνε πάθει ρε οι γκομενες; Και δεν λέω μόνο για τις εργαζόμενες...Βασικά ποτέ δεν το έχω ζητήσει. Αυτές που μου το έχουν κάνει πήραν την πρωτοβουλία από μόνες τους.
Vril αυτοί που αναφέρεις λένε πάντα υπερβολές για να το παίξουν κάποιοι. Μια 52-χρονη τσατσά που γαμούσα και ήταν χωρισμένη μου έλεγε ότι ο πρώην άντρας της έπινε και μετά τη γαμούσε και δεν τελείωνε με τίποτα και αυτό τη χάλαγε πολύ.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.738
- Πόντοι
- 5.827
Α γεια σου. Αφού κι αυτές για 5 λεπτά μόνο θέλουν να γαμηθούν. Και χωρίς να υπάρχει μια τσατσά απέξω να χτυπήσει την πόρτα απαραίτητα. Άλλο αν κάποιες είναι 'βραδυφλεγεις' και πάνε να σε φορτώσουν με τύψεις επειδή είσαι 'ψεκαστε, σκουπίστε', δηλαδή φυσιολογικός.Vril αυτοί που αναφέρεις λένε πάντα υπερβολές για να το παίξουν κάποιοι. Μια 52-χρονη τσατσά που γαμούσα και ήταν χωρισμένη μου έλεγε ότι ο πρώην άντρας της έπινε και μετά τη γαμούσε και δεν τελείωνε με τίποτα και αυτό τη χάλαγε πολύ.
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Θα πέσουν να με φάνε, αλλά το να γαμάς με τις ώρες και να μην τελειώνεις δεν είναι σε καμία περίπτωση προσόν. Όλες μου οι γκόμενες όταν έκανα πάνω από 15 λεπτά να τελειώσω (συνήθως στο 2ο γύρο), δυσανασχετούσαν και με πιέζανε με τον τρόπο τους. Και αυτό παρόλο που είχαμε άνεση χρόνο, σε αντίθεση με την πουτάνα στο μπουρδέλο. Μπορεί να νομίζανε και ότι είμαι ανίκανος, ποιος ξέρει τι έτρεχε στο μικρό τους το μυαλό... Ο 2ος γύρος συνήθως είναι καταστροφή. Υπάρχει δηλαδή μια σοφία στο "γαμάω 5 λεπτά και φεύγω".
Τις τελευταίες φορές δεν μπορώ με τίποτα να ολοκληρώσω στο μπουρδέλο. Ίσως να φταίει ότι βαράω μ*λακία κάθε μέρα. Κάθε προσπάθεια όμως να την περιορίσω αποβαίνει άκαρπη. Τι να κάνω;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αλτρουισμος ειναι να δινεις λεφτα στην γιουνισεφ.Όταν εσύ βάζεις στη γυναίκα ολόκληρη πούτσα, το να δεχτείς ένα κωλοδάχτυλο αποτελεί μια ιπποτική κίνηση αλτρουισμού.
το να βαζεις δακτυλο στον κωλο σου
μια αδερφιστικη κινηση αποτελει.
τι άλλο θα σκαρφιστεις για να μπαλωσεις την ομοφυλοφιλικη σου φυση, χαχαχαχα εισαι απιστευτη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στην ψηφοφορια δεν απαντησαν ολοι. δεν είναι υποχρεωτικη ψηφοφορια. αφορα ένα θεμα γκεη οποτε απαντησαν οι ενδιαφερόμενοι γκεοι και καποιοι αλλοι περίεργοι. ωρα να μας πει ότι αυτά είναι και τα πραγματικα ποσοστα παλι ο τρελοςΤύποι κράζετε τον Πίκερ για το δάχτυλο αλλά στην ψηφοφορία που παρέθεσε μόνο 1 στους 3 δεν τρώει :-
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις