Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Απόψε είδα την Έμιλι από Ιάσωνος 1 και 10 στο σταθμό Κεραμεικός. Στεκόμουν δεξιά στις κυλιόμενες σκάλες και με προσπέρασε ρίχνοντάς μου μια γρήγορη ματιά. Την κατάλαβα αμέσως από αυτά τα φανταστικά της μάτια που λάμπουν. Ήταν πανέμορφη. Της είπα "γεια σου" αλλά αυτή δεν απάντησε και κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες.

Την έχασα και κατέβηκα στην αποβάθρα προς αεροδρόμιο. Περπάτησα προς το πίσω μέρος της αποβάθρας και καθόταν εκεί. Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Την προσπέρασα και στάθηκα λίγο πιο πέρα κοιτώντας την στα κλεφτά για τα επόμενα 8 λεπτά. Ήταν πανέμορφη. Είχε βάλει ακουστικά και είχε χαμηλώσει το βλέμμα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 8 λεπτά θυμόταν ένα προς ένα τα αμέτρητα γαμήσια που της έχω ρίξει. Το τρένο ήρθε και μπήκα μέσα ενώ αυτή προφανώς φοβήθηκε μην την ακολουθήσω στο σπίτι της και έμεινε στην αποβάθρα άλλα 10 λεπτά περιμένοντας το επόμενο.

Το σημερινό περιστατικό είναι αφιερωμένο στον rigormortis που δεν μπορεί να καταλάβει ότι όταν μια γκόμενα ή μια πουτάνα την έχεις γαμήσει η πούτσα σου μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της και στο μουνί της.  :-*

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απόψε είδα την Έμιλι από Ιάσωνος 1 και 10 στο σταθμό Κεραμεικός. Στεκόμουν δεξιά στις κυλιόμενες σκάλες και με προσπέρασε ρίχνοντάς μου μια γρήγορη ματιά. Την κατάλαβα αμέσως από αυτά τα φανταστικά της μάτια που λάμπουν. Ήταν πανέμορφη. Της είπα "γεια σου" αλλά αυτή δεν απάντησε και κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες.

Την έχασα και κατέβηκα στην αποβάθρα προς αεροδρόμιο. Περπάτησα προς το πίσω μέρος της αποβάθρας και καθόταν εκεί. Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Την προσπέρασα και στάθηκα λίγο πιο πέρα κοιτώντας την στα κλεφτά για τα επόμενα 8 λεπτά. Ήταν πανέμορφη. Είχε βάλει ακουστικά και είχε χαμηλώσει το βλέμμα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 8 λεπτά θυμόταν ένα προς ένα τα αμέτρητα γαμήσια που της έχω ρίξει. Το τρένο ήρθε και μπήκα μέσα ενώ αυτή προφανώς φοβήθηκε μην την ακολουθήσω στο σπίτι της και έμεινε στην αποβάθρα άλλα 10 λεπτά περιμένοντας το επόμενο.

Το σημερινό περιστατικό είναι αφιερωμένο στον rigormortis που δεν μπορεί να καταλάβει ότι όταν μια γκόμενα ή μια πουτάνα την έχεις γαμήσει η πούτσα σου μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της και στο μουνί της.  :-*

πικερ εισαι ποιητης :kneel:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1

Το σημερινό περιστατικό είναι αφιερωμένο στον rigormortis που δεν μπορεί να καταλάβει ότι όταν μια γκόμενα ή μια πουτάνα την έχεις γαμήσει η πούτσα σου μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της και στο μουνί της.  :-*
Θεός.. Όντως παίζει να σε πέρασε για stalker το κουρίτσι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.010
Πόντοι
10.686

Λες για την κοντή μελαχρινή ''Ελληνίδα'' ομορφούλα με τα αμυγδαλωτά μάτια και το νεανικό σφιχτό βυζάκι,που ξεκίνησε ως Εύα στο Ιάσονος 10;Πώς τα καταφέρνεις ρε συ Picker και τις βγάζεις καλές όλες;Προσπαθούσε να αποφύγει να γαμηθεί πιάνοντάς σου την πολυλογία να σου φάει τον χρόνο,κι όταν έχονταν η ώρα έπαιρνε τέτοια θέση ώστε να μην τον τρώει βαθιά.Αν όντως πήγε σε στούντιο θα κλαίει ο κόσμος τα πενηντάρικά του,εκτός αν άλλαξε εκεί τακτική για να επιβιώσει...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Λέω για την όμορφη πετίτ Ρωσιδούλα με τα έντονα γαλάζια μάτια που ξεκίνησε από Ιάσωνος 10 και πέρασε από Διδύμου 7 για να επιστρέψει στο Ιάσωνος 1β και μετά να χαθεί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και αφου δεν σε γουσταρε ουτε να σε χαιρετησει τι την ακολουθησες μεχρι το μετρο.
για να την φερεις σε δυσκολη θεση?
να την τρομάξεις?
ποιος ηταν ο σκοπος σου?
ποσο αντικοινωνικος εισαι πια?
κλεισου πισω στο δαφνι να μην ενοχλεις τον κοσμο.
και επιτελους αφου μονος του αποκαλυψε τις πισωγλεντικες περιπέτειες του ο πικερ, γιατι οι διαχειριστες δεν μετεφεραν ακομη το θεμα στην κατηγορια γκεη-τρανς και τα συναφή?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
και αφου δεν σε γουσταρε ουτε να σε χαιρετησει τι την ακολουθησες μεχρι το μετρο.
για να την φερεις σε δυσκολη θεση?

Γιατί εκεί πήγαινα ρε βλάκα. Θα αλλάξω τη διαδρομή που κάνω εξαιτίας της;  :uglystupid:

Επισκέπτης
Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα 8 λεπτά θυμόταν ένα προς ένα τα αμέτρητα γαμήσια που της έχω ρίξει. Το τρένο ήρθε και μπήκα μέσα ενώ αυτή προφανώς φοβήθηκε μην την ακολουθήσω στο σπίτι της και έμεινε στην αποβάθρα άλλα 10 λεπτά περιμένοντας το επόμενο.

:2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
α ρε κακομοίρη πίκερ ...ένας δυστυχισμένος ανοητος ψυχασθενής είσαι, αποκλεισμένος και φτυσμένος απο παντου  που ψαχνει λιγη αγάπη απο γυναίκες που σε μισούν ...το κοριτσάκι φοβηθηκε μην αρχισεις τα παρακαλια και τα μυξοκλάματα μες τον κοσμο ή της κάνεις κακό λογω της ψυχασθένειας σου ....απο τη μια μου ρχεται να σου σπάσω το άδειο κρανίο σου και απο την άλλη σε λυπάμαι ειλικρινά ...

kvnstantikos167

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
72
Πόντοι
0
Μην του ριχνετε το ηθικο.....
ο καθε ανθρωπος, απο τους "πλειστους"(οπου πλειστοι, βαση ανθρωπινης υπαρξιακης μεριμνας), ειναι βεβαιο ΟΤΙ ζει στην κοσμαρα του.
Οποτε ΔΕΝ ειναι Ο μοναδικος.....Ο συγκεκριμενος.
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις να ουμε, ΠΟΥ δεν εχουν γυρισμο, ΑΝ ζουσε ο Φ. Νιτσε σαφως και θα ελεγε.....δανειζομενος την φραση του Ιωσηφ....

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.010
Πόντοι
10.686
Λέω για την όμορφη πετίτ Ρωσιδούλα με τα έντονα γαλάζια μάτια που ξεκίνησε από Ιάσωνος 10 και πέρασε από Διδύμου 7 για να επιστρέψει στο Ιάσωνος 1β και μετά να χαθεί.
ΟΚ,μία φορά την είχα πάρει στο Ιάσονος 10,καλούλα ήταν αλλά εντελώς τυπική και δεν ξαναμπήκα.Στη Διδύμου βέβαια ελέω ανταγωνισμού εμπλούτισε το πρόγραμμά της... ;)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ο Νομος δεν περιγραφει στην ουσια μια ψυχαναγκαστικη κατασταση, δεν ειναι σα να προσπαθει ο νομοθετης να κρυψει κατι οχυρωμενος πισω του;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
το κοριτσάκι φοβηθηκε μην αρχισεις τα παρακαλια και τα μυξοκλάματα μες τον κοσμο ή της κάνεις κακό λογω της ψυχασθένειας σου ....

Το κοριτσάκι αυτό το έχω γαμήσει 100 φορές και επειδή ντρέπεται γι' αυτό που της έχω κάνει θέλει να με αποφύγει.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γιατί μου σβήνετε τα post για τις μανάδες των υβριστών μου ενώ αφήνετε ανέγγιχτες τις ύβρεις τους εναντίον μου;;;  :huh:

Επισκέπτης
Γιατί μου σβήνετε τα post για τις μανάδες των υβριστών μου ενώ αφήνετε ανέγγιχτες τις ύβρεις τους εναντίον μου;;;  :huh:

Για να μην σε κιτρινισουν ξανα ρε παπαρα...εχεις σκεφτει οτι αμα δεν τους απαντουσες θα φευγανε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
α ρε κακομοίρη πίκερ ...ένας δυστυχισμένος ανοητος ψυχασθενής είσαι, αποκλεισμένος και φτυσμένος απο παντου  που ψαχνει λιγη αγάπη απο γυναίκες που σε μισούν ...

Δεν έχεις ιδέα για μένα αγόρι μου. Καμία αγάπη δεν ψάχνω. Είμαι όσο πιο αντικοινωνικός και κυνικός μπορείς να φανταστείς. Τις περισσότερες από τις σχέσεις μου τις χάλασα σε λίγες εβδομάδες γιατί προτιμούσα τη μοναξιά μου και το εύκολο σεξ με τις πουτάνες. Το ότι συνηθίζω να "ενοχλώ" τις γκόμενες και τις πουτάνες που έχω γαμήσει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες. Είναι ένας τρόπος για να σκοτώνω την ώρα μου μόνο.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΟΚ,μία φορά την είχα πάρει στο Ιάσονος 10,καλούλα ήταν αλλά εντελώς τυπική και δεν ξαναμπήκα.Στη Διδύμου βέβαια ελέω ανταγωνισμού εμπλούτισε το πρόγραμμά της... ;)

Επειδή εσύ ψάχνεις "υπηρεσίες" σε αντίθεση με μένα που θέλω απλά να γαμώ ό,τι πιο νεανικό και όμορφο υπάρχει στα 10 ευρώ. Και αυτή είναι πραγματικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Την είδα χθες ντυμένη όμορφα έξω, την κοίταγα ξανά και ξανά και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχω γαμήσει αυτό το πλάσμα τόσες πολλές φορές με 10 ευρώ.  :o

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Νομος δεν περιγραφει στην ουσια μια ψυχαναγκαστικη κατασταση, δεν ειναι σα να προσπαθει ο νομοθετης να κρυψει κατι οχυρωμενος πισω του;

Nαι ότι ειναι πούστης.
Αρκειται μονο σε τάνες γιατι οι άλλες θα γελούσαν οταν θα τις ζητούσε δακτυλο στην τρύπα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom