You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Καλωσηρθες δάσκαλε picker
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 1.686
Πικεράκο , καλώς ήλθες !
Βρώμα και δυσωδία παντού, συμπεριφορές που δεν τιμούν τα παντελόνια και δεν τηρούν τις εντολές του Θεού. Ψέμα και υποκρισία, απατή και πλεονεξία. Ο νόμος του Picker προτείνει κάτι διαφορετικό που δεν θα σας το πει κανένας άλλος εδώ.
Διαβάζω το θέμα "Γιατί δεν βλέπω ερωτικά τις σχέσεις μου;" και θέλω να ξεράσω. Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά ρε παπάρα γιατί δεν τους το λες και τις κοροϊδεύεις; Εγώ προσωπικά όσες φορές είχα γκόμενα και αναγκάστηκα να πάω με πουτάνα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ πήρα τηλέφωνο τη γκόμενα και της το είπα. Αυτή είναι η αντρίκια συμπεριφορά που προτείνει ο νόμος του Picker.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Όταν αντιπροσωπεύεις έναν ολόκληρο λαό, όταν χιλιάδες περιμένουν την καθοδήγησή σου, κανένας δεν μπορεί να σε σιγάσει.
γεια σου αντιπροσωπε του λαου
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
ευτυχως δεν τραβουσε αλλο η απεργια πεινας...Πίκερ,κανονικά το μιουτ κρατάει ένα μήνα.
Επειδή όμως είσαι αυθεντικός και μοναχικός μπουρδελιάρης,στο βγάζω απόψε.
Πράσινος και ελεύθερος!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
καλως ηρθες πικερ...Όταν αντιπροσωπεύεις έναν ολόκληρο λαό, όταν χιλιάδες περιμένουν την καθοδήγησή σου, κανένας δεν μπορεί να σε σιγάσει.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
picker ζουμε στη βουλη να σε δουμε.Κομμα ελληνων μπουρδελιαριδων
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Εσύ προσωπικά πότε είχες γκόμενα ρε Πικερ?Διαβάζω το θέμα "Γιατί δεν βλέπω ερωτικά τις σχέσεις μου;" και θέλω να ξεράσω. Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά ρε παπάρα γιατί δεν τους το λες και τις κοροϊδεύεις; Εγώ προσωπικά όσες φορές είχα γκόμενα και αναγκάστηκα να πάω με πουτάνα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ πήρα τηλέφωνο τη γκόμενα και της το είπα. Αυτή είναι η αντρίκια συμπεριφορά που προτείνει ο νόμος του Picker.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Εσύ προσωπικά πότε είχες γκόμενα ρε Πικερ?
στον υπνο του;
Εσύ προσωπικά πότε είχες γκόμενα ρε Πικερ?
7 γκόμενες είχα. Και θα μπορούσα να είχα πολύ περισσότερες αν δεν ήμουν τόσο ειλικρινής.
Γενικά συνεχίζουν κάποιοι να αναπαράγουν για το πρόσωπό μου γελοιότητες όπως ότι δεν είχα ποτέ γκόμενα ή ότι τρώω συνέχεια κωλοδάχτυλα μόνο και μόνο για να νιώσουν λίγο καλύτερα με τον ελεεινό κομπλεξισμό που τους διακατέχει.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Γενικά συνεχίζουν κάποιοι να αναπαράγουν για το πρόσωπό μου γελοιότητες όπως ότι δεν είχα ποτέ γκόμενα ή ότι τρώω συνέχεια κωλοδάχτυλα μόνο και μόνο για να νιώσουν λίγο καλύτερα με τον ελεεινό κομπλεξισμό που τους διακατέχει.
Aφού εισαι πισωγλέντης μωρή λούγκρα
Aφού εισαι πισωγλέντης μωρή λούγκρα
Εννοείς τότε που σε γλεντούσα από πίσω μωρή γαμιόλα;
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Εννοείς τότε που σε γλεντούσα από πίσω μωρή γαμιόλα;
Ρε φιλε εσύ δεν μας λες οτι γουστάρεις δάκτυλα στην τρύπα σου?
Αυτο δεν νομιζεις πως σε κάνει πισωγλέντη?
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες μόνο κωλοδάκτυλα, δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες, εμείς δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
picker δεν μετρανε για χυλοπιτα οι άπειρες πουτανες που σε χουν αποκλεισει και οι γκομενες που σε απαξιωνουν παρα τα ξεφτυλικια τα παρακάλια και τα μυξοκλαμενα γονατίσματα που τους ριχνεις ?
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 509
- Πόντοι
- 316
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες, εμείς δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.
πίκερ αμα έβγαινες και μίστερ μαλάκας 2017 πιστεύω θα σε ζηλεύαμε όλοι εδώ μέσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 31