Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Βρώμα και δυσωδία παντού, συμπεριφορές που δεν τιμούν τα παντελόνια και δεν τηρούν τις εντολές του Θεού. Ψέμα και υποκρισία, απατή και πλεονεξία. Ο νόμος του Picker προτείνει κάτι διαφορετικό που δεν θα σας το πει κανένας άλλος εδώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Διαβάζω το θέμα "Γιατί δεν βλέπω ερωτικά τις σχέσεις μου;" και θέλω να ξεράσω. Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά ρε παπάρα γιατί δεν τους το λες και τις κοροϊδεύεις; Εγώ προσωπικά όσες φορές είχα γκόμενα και αναγκάστηκα να πάω με πουτάνα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ πήρα τηλέφωνο τη γκόμενα και της το είπα. Αυτή είναι η αντρίκια συμπεριφορά που προτείνει ο νόμος του Picker.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.618
Πόντοι
6.056
Πίκερ,κανονικά το μιουτ κρατάει ένα μήνα.

Επειδή όμως είσαι αυθεντικός και μοναχικός μπουρδελιάρης,στο βγάζω απόψε.

Πράσινος και ελεύθερος! :hi:
ευτυχως δεν τραβουσε αλλο η απεργια πεινας...
:happy:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
picker ζουμε στη βουλη να σε δουμε.Κομμα ελληνων μπουρδελιαριδων :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Διαβάζω το θέμα "Γιατί δεν βλέπω ερωτικά τις σχέσεις μου;" και θέλω να ξεράσω. Αφού δεν τις βλέπεις ερωτικά ρε παπάρα γιατί δεν τους το λες και τις κοροϊδεύεις; Εγώ προσωπικά όσες φορές είχα γκόμενα και αναγκάστηκα να πάω με πουτάνα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ πήρα τηλέφωνο τη γκόμενα και της το είπα. Αυτή είναι η αντρίκια συμπεριφορά που προτείνει ο νόμος του Picker.
Εσύ προσωπικά πότε είχες γκόμενα ρε Πικερ?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Γενικά συνεχίζουν κάποιοι να αναπαράγουν για το πρόσωπό μου γελοιότητες όπως ότι δεν είχα ποτέ γκόμενα ή ότι τρώω συνέχεια κωλοδάχτυλα μόνο και μόνο για να νιώσουν λίγο καλύτερα με τον ελεεινό κομπλεξισμό που τους διακατέχει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Γενικά συνεχίζουν κάποιοι να αναπαράγουν για το πρόσωπό μου γελοιότητες όπως ότι δεν είχα ποτέ γκόμενα ή ότι τρώω συνέχεια κωλοδάχτυλα μόνο και μόνο για να νιώσουν λίγο καλύτερα με τον ελεεινό κομπλεξισμό που τους διακατέχει.

Aφού εισαι πισωγλέντης μωρή λούγκρα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες μόνο κωλοδάκτυλα, δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.  :sunglasses:
:grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες, εμείς δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
picker δεν μετρανε για χυλοπιτα οι άπειρες πουτανες που σε χουν αποκλεισει και οι γκομενες που σε απαξιωνουν παρα τα ξεφτυλικια τα παρακάλια και τα μυξοκλαμενα γονατίσματα που τους ριχνεις ?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
Μπορείτε φίλοι μου να καταλάβετε εύκολα την αιτία του κομπλεξισμού τους. Εμείς δεν τρώμε ποτέ χυλόπιτες, εμείς δεν μαλακιζόμαστε ποτέ, γαμάμε και χύνουμε 4 μουνιά την εβδομάδα με συνολικό κόστος 40 ευρώ. Γιατί απλά εμείς μπορούμε.

πίκερ αμα έβγαινες και μίστερ μαλάκας 2017 πιστεύω θα σε ζηλεύαμε όλοι εδώ μέσα  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom