Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.620
Πόντοι
6.056
ακομα να ελευθερωσουν τον πικερ?
πεινασα...
:(

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
2 μερα απεργια πεινας

1em3k.jpg

"ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ"

:rockon: :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.620
Πόντοι
6.056
λευτερια στον Picker... :rockon:

Επισκέπτης

Σε εστησαν Πικερ σε μια γωνια
Και ειχε κρυο και παγωνιαααααα
Σε εστησαν Πικερ σε μια γωνια
Και ηρθε και ο mpekiaris και σε κατουραααααααα

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Φέρε τη μάνα σου και την αδερφή σου να τους κάνω αυτό που κάνω στις πουτάνες και μετά ρώτα τες αν αυτό το θεωρούν μαλακία ή σεξ. Απλό είναι.  ;)
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]Σε φάγανε μπαμπέσικα  :piss:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εγω έχω απορία με το κλαψούρισμα και το παρακάλι που κάνει η νομοθέτης ...δεν ξερω αν ο ιδιος αποτελει εξαιρεση του νομου του ή αν επιβαλλεται να κλαψουριζουμε και να παρακαλαμε γκομενες και πουτάνες για να ειμαστε περηφανοι και απαξιωτικοι ...

δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με το κλαψουρισμα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
εγω έχω απορία με το κλαψούρισμα και το παρακάλι που κάνει η νομοθέτης ...δεν ξερω αν ο ιδιος αποτελει εξαιρεση του νομου του ή αν επιβαλλεται να κλαψουριζουμε και να παρακαλαμε γκομενες και πουτάνες για να ειμαστε περηφανοι και απαξιωτικοι ...

Κοίτα ο πίκερ σαν νομοθέτης μπορεί άνετα να αλλάζει τον νόμο για 2-3 ώρες και μετά να τον επαναφέρει , όπως είχα ακούσει για διάφορες αλλαγές νόμων απο πολιτικούς , αλλάζανε τον νόμο για 1-2 μέρες κάνανε τις δουλειές τους και μετά τον επαναφέρανε όπως ήταν (δεν θυμάμαι ποιός το έκανε ούτε ποιό νόμο άλλαξε) και όποιος απο τους πολίτες προλάβαινε μπορούσε κι αυτός να κάνει δουλειά με τον αλλαγμένο νόμο , αλλά μέχρι να μαθευτεί η αλλαγή είχε ηδη επανέρθει όπως ήτανε.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.627
Πόντοι
2.646
Προτείνω επειδή ο μπετοβλακας τελευταία είχε κολλητηλικια με τον πουστη βαγκον να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει ο νόμος του πούστη βαγκον

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.620
Πόντοι
6.056

εχει πει ο νομοθετης
οτι αφου εχουμε γαμησει μια γκομενα
μπορουμε να την παρακαλαμε μεχρι να μας μπλοκαρει απο παντου
και να ζητησει ασφαλιστικα μετρα
:rockon:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Κοίτα ο πίκερ σαν νομοθέτης μπορεί άνετα να αλλάζει τον νόμο για 2-3 ώρες και μετά να τον επαναφέρει , όπως είχα ακούσει για διάφορες αλλαγές νόμων απο πολιτικούς , αλλάζανε τον νόμο για 1-2 μέρες κάνανε τις δουλειές τους και μετά τον επαναφέρανε όπως ήταν (δεν θυμάμαι ποιός το έκανε ούτε ποιό νόμο άλλαξε) και όποιος απο τους πολίτες προλάβαινε μπορούσε κι αυτός να κάνει δουλειά με τον αλλαγμένο νόμο , αλλά μέχρι να μαθευτεί η αλλαγή είχε ηδη επανέρθει όπως ήτανε.

Νομίζω ότι το είχε κάνει ο Παπαδόπουλος με τα διαζύγια.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
ANAKOINΩΣΗ DUDABET
Eξαιτίας του άδικου κατά τη γνώμη μας φιμώματος του Πίκερ (ασχέτως αν διαφωνούσαμε σε κάποια θέματα) σεβόμενοι μεν τις αποφάσεις των Διαχειριστών του forum όμως ως υπεύθυνη εταιρεία προγνωστικών :woldman: ανακοινώνουμε την παύση των στοιχηματικών ενημερώσεων επ' αόριστον.

Ούτε ο Λίλας τώρα ποστάρει, ο πιπίνιας θα αποχωρήσει κι αυτός μη βρίσκοντας λόγους για να ανεβάζει κούτσουρα, πάει το φόρουμ θα βαρέσει διάλυση.........

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.530
Πόντοι
4.636
ANAKOINΩΣΗ DUDABET
Eξαιτίας του άδικου κατά τη γνώμη μας φιμώματος του Πίκερ (ασχέτως αν διαφωνούσαμε σε κάποια θέματα) σεβόμενοι μεν τις αποφάσεις των Διαχειριστών του forum όμως ως υπεύθυνη εταιρεία προγνωστικών :woldman: ανακοινώνουμε την παύση των στοιχηματικών ενημερώσεων επ' αόριστον.

Ούτε ο Λίλας τώρα ποστάρει, ο πιπίνιας θα αποχωρήσει κι αυτός μη βρίσκοντας λόγους για να ανεβάζει κούτσουρα, πάει το φόρουμ θα βαρέσει διάλυση.........
μαύρο....!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

νομίζω ότι ο νομοθέτης εξήγησε ότι εφοσον υπάρξει παράτριψη του πέους επι του κολπου μπορουμε να παρακαλάμε και να ξεφτυλιζομαστε όσο θέλουμε και αυτο μας καθιστά περηφανους και απαξιωτικους άρρενες ...αν και απ'οσο ξέρω αυτό αρκεί για διάγνωση ψυχιατρικού ή αννοίκου νοσήματος

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ANAKOINΩΣΗ DUDABET

Έτσι μπράβο τύπε. Αντίσταση. :headbaning1: :headbaning2:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εχει πει ο νομοθετης
οτι αφου εχουμε γαμησει μια γκομενα
μπορουμε να την παρακαλαμε μεχρι να μας μπλοκαρει απο παντου
και να ζητησει ασφαλιστικα μετρα
:rockon:

συμπεριφορά που συνάδει με τον νόμο του φυσικα!

Επισκέπτης
BLITZKRIEGER:
Λες να γινει χαμος και να ξεσπασει εμφυλιος στο φορουμ? :grin:

anon:
Ξουτ απο εδω, αλλα
θενξ για την παρθενικη ποσιτιβ βοτ!
Ζητω τα κογιοτ!

Ωρα για γκαφε, καλα ειναι μια μαυροκαυλα εκει με τον Κριαρουτογλου στο myway αλλα πως να τον παιξω στο καφενειο :2funny:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.530
Πόντοι
4.636

Stories

Νέο!