You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Σε εστησαν Πικερ σε μια γωνια
Και ειχε κρυο και παγωνιαααααα
Σε εστησαν Πικερ σε μια γωνια
Και ηρθε και ο mpekiaris και σε κατουραααααααα
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
Φέρε τη μάνα σου και την αδερφή σου να τους κάνω αυτό που κάνω στις πουτάνες και μετά ρώτα τες αν αυτό το θεωρούν μαλακία ή σεξ. Απλό είναι. ;)
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]Σε φάγανε μπαμπέσικα :piss:
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
εγω έχω απορία με το κλαψούρισμα και το παρακάλι που κάνει η νομοθέτης ...δεν ξερω αν ο ιδιος αποτελει εξαιρεση του νομου του ή αν επιβαλλεται να κλαψουριζουμε και να παρακαλαμε γκομενες και πουτάνες για να ειμαστε περηφανοι και απαξιωτικοι ...
δεν εχω καταλαβει τι παιζει ακριβως με το κλαψουρισμα
εγω έχω απορία με το κλαψούρισμα και το παρακάλι που κάνει η νομοθέτης ...δεν ξερω αν ο ιδιος αποτελει εξαιρεση του νομου του ή αν επιβαλλεται να κλαψουριζουμε και να παρακαλαμε γκομενες και πουτάνες για να ειμαστε περηφανοι και απαξιωτικοι ...
Κοίτα ο πίκερ σαν νομοθέτης μπορεί άνετα να αλλάζει τον νόμο για 2-3 ώρες και μετά να τον επαναφέρει , όπως είχα ακούσει για διάφορες αλλαγές νόμων απο πολιτικούς , αλλάζανε τον νόμο για 1-2 μέρες κάνανε τις δουλειές τους και μετά τον επαναφέρανε όπως ήταν (δεν θυμάμαι ποιός το έκανε ούτε ποιό νόμο άλλαξε) και όποιος απο τους πολίτες προλάβαινε μπορούσε κι αυτός να κάνει δουλειά με τον αλλαγμένο νόμο , αλλά μέχρι να μαθευτεί η αλλαγή είχε ηδη επανέρθει όπως ήτανε.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.627
- Πόντοι
- 2.646
Προτείνω επειδή ο μπετοβλακας τελευταία είχε κολλητηλικια με τον πουστη βαγκον να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει ο νόμος του πούστη βαγκον
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.620
- Πόντοι
- 6.056
εχει πει ο νομοθετηςεγω έχω απορία με το κλαψούρισμα και το παρακάλι που κάνει η νομοθέτης ...δεν ξερω αν ο ιδιος αποτελει εξαιρεση του νομου του ή αν επιβαλλεται να κλαψουριζουμε και να παρακαλαμε γκομενες και πουτάνες για να ειμαστε περηφανοι και απαξιωτικοι ...
οτι αφου εχουμε γαμησει μια γκομενα
μπορουμε να την παρακαλαμε μεχρι να μας μπλοκαρει απο παντου
και να ζητησει ασφαλιστικα μετρα
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Κοίτα ο πίκερ σαν νομοθέτης μπορεί άνετα να αλλάζει τον νόμο για 2-3 ώρες και μετά να τον επαναφέρει , όπως είχα ακούσει για διάφορες αλλαγές νόμων απο πολιτικούς , αλλάζανε τον νόμο για 1-2 μέρες κάνανε τις δουλειές τους και μετά τον επαναφέρανε όπως ήταν (δεν θυμάμαι ποιός το έκανε ούτε ποιό νόμο άλλαξε) και όποιος απο τους πολίτες προλάβαινε μπορούσε κι αυτός να κάνει δουλειά με τον αλλαγμένο νόμο , αλλά μέχρι να μαθευτεί η αλλαγή είχε ηδη επανέρθει όπως ήτανε.
Νομίζω ότι το είχε κάνει ο Παπαδόπουλος με τα διαζύγια.
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.620
- Πόντοι
- 6.056
Αυτή τη στιγμή χαλαρώνω και τρώω ένα σακουλάκι 130g Extra Πικάντικα Αστεράκια. Θα ασχοληθώ αργότερα μαζί σας λαμόγια.
Επισκέπτης
ANAKOINΩΣΗ DUDABET
Eξαιτίας του άδικου κατά τη γνώμη μας φιμώματος του Πίκερ (ασχέτως αν διαφωνούσαμε σε κάποια θέματα) σεβόμενοι μεν τις αποφάσεις των Διαχειριστών του forum όμως ως υπεύθυνη εταιρεία προγνωστικών ανακοινώνουμε την παύση των στοιχηματικών ενημερώσεων επ' αόριστον.
Ούτε ο Λίλας τώρα ποστάρει, ο πιπίνιας θα αποχωρήσει κι αυτός μη βρίσκοντας λόγους για να ανεβάζει κούτσουρα, πάει το φόρουμ θα βαρέσει διάλυση.........
Eξαιτίας του άδικου κατά τη γνώμη μας φιμώματος του Πίκερ (ασχέτως αν διαφωνούσαμε σε κάποια θέματα) σεβόμενοι μεν τις αποφάσεις των Διαχειριστών του forum όμως ως υπεύθυνη εταιρεία προγνωστικών ανακοινώνουμε την παύση των στοιχηματικών ενημερώσεων επ' αόριστον.
Ούτε ο Λίλας τώρα ποστάρει, ο πιπίνιας θα αποχωρήσει κι αυτός μη βρίσκοντας λόγους για να ανεβάζει κούτσουρα, πάει το φόρουμ θα βαρέσει διάλυση.........
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
μαύρο....!!!ANAKOINΩΣΗ DUDABET
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
νομίζω ότι ο νομοθέτης εξήγησε ότι εφοσον υπάρξει παράτριψη του πέους επι του κολπου μπορουμε να παρακαλάμε και να ξεφτυλιζομαστε όσο θέλουμε και αυτο μας καθιστά περηφανους και απαξιωτικους άρρενες ...αν και απ'οσο ξέρω αυτό αρκεί για διάγνωση ψυχιατρικού ή αννοίκου νοσήματος
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ANAKOINΩΣΗ DUDABET
Έτσι μπράβο τύπε. Αντίσταση.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
εχει πει ο νομοθετης
οτι αφου εχουμε γαμησει μια γκομενα
μπορουμε να την παρακαλαμε μεχρι να μας μπλοκαρει απο παντου
και να ζητησει ασφαλιστικα μετρα
συμπεριφορά που συνάδει με τον νόμο του φυσικα!
Επισκέπτης
BLITZKRIEGER:
Λες να γινει χαμος και να ξεσπασει εμφυλιος στο φορουμ?
anon:
Ξουτ απο εδω, αλλα
θενξ για την παρθενικη ποσιτιβ βοτ!
Ζητω τα κογιοτ!
Ωρα για γκαφε, καλα ειναι μια μαυροκαυλα εκει με τον Κριαρουτογλου στο myway αλλα πως να τον παιξω στο καφενειο
Λες να γινει χαμος και να ξεσπασει εμφυλιος στο φορουμ?
anon:
Ξουτ απο εδω, αλλα
θενξ για την παρθενικη ποσιτιβ βοτ!
Ζητω τα κογιοτ!
Ωρα για γκαφε, καλα ειναι μια μαυροκαυλα εκει με τον Κριαρουτογλου στο myway αλλα πως να τον παιξω στο καφενειο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)